Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Mrb arkadaslar araniza yeni katildim yazilarinizi okudum bende sizle ayni dertteyim.tup bebek yaptrmadik henuz.2 yıllık evliyim. 27 yaşındayım. Eşim azospermi hastası ameliyat olması gerekiyor. Dün Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezinde Selen hanımla gürştüm. İlgisinden çok memnun kaldım. Ne yalan söyliyim bugüne kadar görüştüğüm bir çok doktordan daha sevecen sıcak kanlı geldi. Formdada hakkında güzel şeyler okuyorum. Eşi azospermi hastası olup umut tüp bebekte tedavi gören arkadaşlar varmı acaba.

Kızlar bugün adet oldum klinigi aradım yarın gelmem söylediler allahin izniyle yarın tedaviye baslayacagiz bir terslik cikmazsa.

Amin canim çok tesekkur ederim. Insallah senin guzel haberlerinide duyalim. Mesajini okudum esin azospermi hastasi demissin. Nezaman basliyorsunuz tedaviye.

İnşallah canım bende iyi haberler vermeyi çok isterim, inşallahta vericem :)
Tedavi konusnda Selen hanım bizi Üroloji doktoru Tansel beye yönlendirdi. Eşim azospermi hastası olduğu için. Tansel beyden Cuma gününe randaveu aldık.

Bulutefe benim durumumda aynı rahim kalınlığı var diye embriyolarımızı dondurdular transfer olurken bidaha ödeme yapmıyoruz pakete dahil ödediğimiz paraya
canım pekı tıransver oncesı yapılıcak kan tahlıllerıne ucret oduycazmı buyuk ıhtımal oderız

Cnm Ben idrara surekli cikiyordum AMA 2 gundur normale dondum gibi belki oncekiler psikolojikti, goguslerim onceleri aciuordu simdi sadece sis hala bide hafif migde bulantisi gibi birsey ara ara oluyor eger ppsikolojik degil AMA degil heralde bu Yeni basladi
Neyse gece sende 1 defa cikiyomussun normal ozaman.. Su hale bak her an supheleniyorum kendimden[/Q

öncelikle hayirli olsun bebisin cnm.benimde yumurta gelişimi yetersiz.busureccten gecmis oldugunuz icinneler yaptiniz gelişim ve kalitesi icin acaba.allaha emanet olun

Yok canim odenmiyor.
sagol canım bana opu oncesı e2 p4 tahlıllerı yapılmıstı yuksek cıkınca ıptall olduya dk adet olunca gel test yapcam ona gore karar vercaz tıransvere dedı oyuzden merak ettım beklı 2 cı defa testlerden ucret alınır dıye bılgı verdıgın ıcın cok sagol

Ri
sagol canım bana opu oncesı e2 p4 tahlıllerı yapılmıstı yuksek cıkınca ıptall olduya dk adet olunca gel test yapcam ona gore karar vercaz tıransvere dedı oyuzden merak ettım beklı 2 cı defa testlerden ucret alınır dıye bılgı verdıgın ıcın cok sagol
Rica ederim canim insallah hakkinda hayirlisi olur. Benim de transferim yapildi eve donus yolundayim suanda. Sabahtan beri bobrek agrisi cekiyorum sanirim tas dusuruyorum. Bugune denk gelmesi beni mahvetti bir dunya agladim Rabbim yardımcım olsun.

Ri

Rica ederim canim insallah hakkinda hayirlisi olur. Benim de transferim yapildi eve donus yolundayim suanda. Sabahtan beri bobrek agrisi cekiyorum sanirim tas dusuruyorum. Bugune denk gelmesi beni mahvetti bir dunya agladim Rabbim yardımcım olsun.
allah razı olsun canım kısazamanda al pozıtıf sonucunu ınsallah kavus bebısıne gecmıs olsun canım bobrek agrın ıcın dk soyleseydın haf ılac verseydı uzuldum vallaya ne zor ıyles tez zamanda ınsallah... senın taze tıransvermı oldu yoksa benım gıbı bı ay ıptal edılıp dondurulmslarmı tıransver edıldı ıylesınce yazarsın canım sımdı yormım senı

öncelikle hayirli olsun bebisin cnm.benimde yumurta gelişimi yetersiz.busureccten gecmis oldugunuz icinneler yaptiniz gelişim ve kalitesi icin acaba.allaha emanet olun

Benim ilk tedavimde embriyolarim gelisimleri kotuydu o aya mi oyle dek geldi kaliteyle ilgili bir problem mi var bilmiyorum AMA son 2 tedavi oncesi hazirliklar yaptim kendimce, kalite iyiydi.. Son tedavinden 2-3 ay once solgar q10, egricayirdan Ari sutu, omega3 be gana exsel diye bir firmanin kahvesi var icerigi tongat ali-reissi mantar- ginseng karisimli bir kahve esimle 2 ay bunuda ictik yaptiklarim bunlar esimede iyi kalite bal, keci boynuzu ozu zencefil zerdecal, caksir koku, uzum cekirdegi tozu polen karisimli bal hazirladik hergun yedi.
Bunlar cnm tavsiye ederim

allah razı olsun canım kısazamanda al pozıtıf sonucunu ınsallah kavus bebısıne gecmıs olsun canım bobrek agrın ıcın dk soyleseydın haf ılac verseydı uzuldum vallaya ne zor ıyles tez zamanda ınsallah... senın taze tıransvermı oldu yoksa benım gıbı bı ay ıptal edılıp dondurulmslarmı tıransver edıldı ıylesınce yazarsın canım sımdı yormım senı
Tesekkur ederim canim igne olabilirsin dedi agri kesici ama bilemiyorum. Benim polip vardi iki ay donuk beklediler simdi iki tane transfer yaptilar.

Tesekkur ederim canim igne olabilirsin dedi agri kesici ama bilemiyorum. Benim polip vardi iki ay donuk beklediler simdi iki tane transfer yaptilar.
ınsallah gecer agrın canım tez zamanda ıyles bebsılerın senınle ınsallah sımsıkı tutunsunlar annelerıne amınnnn ecmaınnnnn

Merhaba kizlar, uzun zamandir ugramamistim, ben de umutta tedavi oldum eski uyeler belki hatirlar. Tedaviye yeni baslayan arkadaslara hayirli tedaviler, olumlu bebisli sonuclar, pozitif sonucu alan arkadaslara da tebrikler, hayirli bol tekmecikli gebelikler diliyorum. A asilseksendort canim cok sevindim...ben de bu yoldan geldim, cok sukur bu haftalara yetistik, kismetse bir kizim olacak.

Dualarim sizinle...

Merhaba kizlar, uzun zamandir ugramamistim, ben de umutta tedavi oldum eski uyeler belki hatirlar. Tedaviye yeni baslayan arkadaslara hayirli tedaviler, olumlu bebisli sonuclar, pozitif sonucu alan arkadaslara da tebrikler, hayirli bol tekmecikli gebelikler diliyorum. A asilseksendort canim cok sevindim...ben de bu yoldan geldim, cok sukur bu haftalara yetistik, kismetse bir kizim olacak.

Dualarim sizinle...
canım nasılsın?Ben de hamile arkadaşlarım nasıl diyodum ne güzel sen hemen hemen yolun sonuna gelmişsin ben de hayırlısıyla 3. Denememde pozitif sonucumu aldım Rabbime şükürler olsun senin nasıl geçti en baştan bu zamana kadar bi de ilk 3 ay sende umutta mı gebelik takibini yaptırdın?Ailenize prenses geliyo ne güzel tahmini doğum haftan ne zaman oluyo şimdi sen ilk aylar neler yapmıştın?
Merhaba kizlar, uzun zamandir ugramamistim, ben de
umutta tedavi oldum eski uyeler belki hatirlar. Tedaviye yeni baslayan arkadaslara hayirli tedaviler, olumlu bebisli sonuclar, pozitif sonucu alan arkadaslara da tebrikler, hayirli bol tekmecikli gebelikler diliyorum. A asilseksendort canim cok sevindim...ben de bu yoldan geldim, cok sukur bu haftalara yetistik, kismetse bir kizim olacak.
Canım nasılsın?Ben de eski arkadaşlar nasıl diyodum ne güzel sen hemen hemen yolun sonuna gelmişsin :anneadayı::nazar:

Dualarim sizinle...

Dualarim sizinle...

Dualarim sizinle...

X