Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman Rabbim bu denemende evladını kucağına almayı nasip etsin inş.Hayır Yeğenim
İnşşşşş11 senedir cocuk için uğraşıyoruz bu son olacak insallah
Insallah canım aminnnn Allah herkese gönlüne gore versin bizide unutmasınO zaman Rabbim bu denemende evladını kucağına almayı nasip etsin inş.
9. Denemen son olsun Rabbim gönlüne göre versin inş
ÂminÂminInsallah canım aminnnn Allah herkese gönlüne gore versin bizide unutmasın
Aynı durumu ben yaşadım canım.bir de Dondurulmuslarim olduğu hastane bu termosta kaçak var demesin mi.çok hızlı hareket etmeniz kazım dediler.Arabayı park edip marmarayla. karşıya geçtik ama termosu nasıl sıkı sıkı tuttum bilemezsinElimizde bir kahve termosuna benzer bisey Avrupa yakasından Anadolu yakasina götürdük hep rezillikti
Aynı durumu ben yaşadım canım.bir de Dondurulmuslarim olduğu hastane bu termosta kaçak var demesin mi.çok hızlı hareket etmeniz kazım dediler.Arabayı park edip marmarayla. karşıya geçtik ama termosu nasıl sıkı sıkı tuttum bilemezsin
Ben ulun beyle başladım Selen hanımla devam ediyorum.Cevap lutfen sizler kime tedavi oldunuz??
Ben ulun beyle başladım Selen hanımla devam ediyorum.
Canım ben yeni sayılırım yarın bir aksilik çıkmazsa transferim olacak ınş. Şimdilik memnunum doktorumdan ve merkezden. Bizim 2450 dondurulmuş olduğu için iğne ve ilaçlar haricKızlar umuttan cok ayrılan olmuş diyorlar suan orada tedavi olanlardan bilgi alabilirmiyim uzun zamandır oraya gitmeyi düşünüyorum çünkü şimdiye kadar hep olumluydu okuduklarım ama ayrılan doktorları duyunca endişelendim....
Laboratuvar önemli diyorlar o bölümden ayrılan duymadım ama sanki içime şüphe düştü ekipleri bozuldu mu diye tabi nasip bu işler kısmetimizde varsa olur ekibin iyiliği falan vesile birde fiyat nasil raporlumu denediniz yoksa raporsuz mu? Memnuniyet dereceniz nedir tecrübesi olanlar yazabilirse cok sevinirim.tedavisi sürenlere rabbim yardım etsin.bebisi yolda olanlarada saglikla kucaklarina almayı nasip etsin rabbim
canım inşaallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin.benim ilk defa tedavim olacak nasip olursa o yüzden ücret farklı olur inşaallah rabbim başlamayı nasip eder.Canım ben yeni sayılırım yarın bir aksilik çıkmazsa transferim olacak ınş. Şimdilik memnunum doktorumdan ve merkezden. Bizim 2450 dondurulmuş olduğu için iğne ve ilaçlar haric
Canım ben yeni sayılırım yarın bir aksilik çıkmazsa transferim olacak ınş. Şimdilik memnunum doktorumdan ve merkezden. Bizim 2450 dondurulmuş olduğu için iğne ve ilaçlar haric
Normal tedavi 6.750 umutda canımNormal tedavide ilaçlar dahil 5 bin tl. Fiyatlar bayaga çıkmış bir senede
Bana c tesi sabahına kendini hazırla demişti zaten Perşembe embriyoların çözüldüğünü söylemek için aradığında!hilall85 Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsun canım. Bir de kaç saat önceden haber veriyorlar saatini
canım çözündüğünü demişsin senindemi dondurulmuş tedavi oluyorBana c tesi sabahına kendini hazırla demişti zaten Perşembe embriyoların çözüldüğünü söylemek için aradığında!
C tesi sabahı 8 buçuk gibide aradılar 11de burda olun diye!
Crınane jel, claxane göbekten iğne, pregastan kalçadan iğne, folbiol, elevit ve estrofemede devam!
Jel ve iğneler hatta estrofem dahil sağlık ocağında aile hekimine yazdırılıyor.. Bizim aldığımız eczane sölemedi yazıldığını fakat burda okuduğum için gittim yazdırdım... Hatta parayla aldım sonra gittim yazdırdım sonraeczanaden paramın çoğunu geri aldım...
180 tl mi ne tutuyor ilaçlar çok pahalı!
Evet dondurulmuş tedavim oldu bekleme sürecindeyimcanım çözündüğünü demişsin senindemi dondurulmuş tedavi oluyor
hayırlısı olsun inşaallah canım.Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin.Ben daha birşey yokken düşünüp heyecanlanıyorum.İnşaallah hayırlısı olsun hakkınızda.Evet dondurulmuş tedavim oldu bekleme sürecindeyim