Canım nasıl gidiyor hamilelik?kalp atışları için doktor ne zaman çağırdı seni?M Meralozmensss25 hayırlı olsun kızlar çok sevindim. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inş. Darısı bekleyen herkese olsun
Canım basın sagolsun. Rabbim sabırlar versin. Ben yeniyim bu topikte. Sanırım eskilerdensin bence erteleme daha. Su an selen hanım var. Gayet sevecen ve güler yüzlü bir doktor. Hiç kaçırma derimMerhaba Canlar,
Arefe günü babamı canımı en iyi arkadaşımı kaybettim.
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim.randevumu iptal ettirdim.
Ulun bey e gitmek bir kısmet olmadı bu 3.randevu iptalimdi.artik orda değilmis.
O gün babamın kalbi durdu.çok zor 1ay oldu daha hala toplayabilmis değilim
Psikolog a gittim biran önce tedaviye başlanan gerektiğini aktardı.
Basladik ama doğrum yanlışım karıştı
Umarım sizler iyisinizdir okuyamadim kusura bakmayin.
İnsh donucem aramıza gayret ediyorum.
Sağol canım evet eskilerdenim ilk tedavim olacaktı.Canım basın sagolsun. Rabbim sabırlar versin. Ben yeniyim bu topikte. Sanırım eskilerdensin bence erteleme daha. Su an selen hanım var. Gayet sevecen ve güler yüzlü bir doktor. Hiç kaçırma derim
Yarın gidiyorum canım. Hamile olduğumu yeni yeni hissetmeye başladım. 3-5 gündür bir iştahsızlık başladı. Canim hiçbişey yemek istemiyor. Hafif hafif bulantilar yokluyor. Ağzıma aldığım bi lokma büyüdükçe büyüyor yiyemiyorum ve doymuyorum. Çok açımCanım nasıl gidiyor hamilelik?kalp atışları için doktor ne zaman çağırdı seni?
Canim öncelikle basın sağolsun , mekanı cennet olsun babanın. Allah sizlere sağlık sıhhat versin. Ayrıca çok geçmiş olsun. Umarım en kisa surede psikolojin düzelir ve tedaviye başlarsınız. Allah yardımcınız olsun.Merhaba Canlar,
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim.randevumu iptal ettirdim.
Ay inşallah pit pit duyarsınız sesini. Valla senin adına çok heyecanlıyım o ani yarın bize ayrıntılarıyla anlatırsınız ınş. Ben vitamin ve Estrofeme devam ediyorum. Ayın 15 inde kontrolüm var. Biliyorsun Dondurulmuslarla. Okadar korkuyorum ki başka merkezden getirdiğim için selen hanım kalitesini yetersiz bulur ve son anda iptal eder diye... çok dua et bana ne olur bir senedir bekliyorum. Tekrar sıfırdan başlamak çok zor...Yarın gidiyorum canım. Hamile olduğumu yeni yeni hissetmeye başladım. 3-5 gündür bir iştahsızlık başladı. Canim hiçbişey yemek istemiyor. Hafif hafif bulantilar yokluyor. Ağzıma aldığım bi lokma büyüdükçe büyüyor yiyemiyorum ve doymuyorum. Çok açımsenin nasıl gidiyo hazırlıklar, az kaldı galiba?
Canım gözün Aydın çok sevindim allah olmayan herkese nasip etsinKizlaarrr test pozitifff cok şükür allahim herkese bu mutlulugu yastsin 6 sene sonra 3.deneme dondurulmus embriyoo
Canım ben Bahçeci umut tüp bebekte selen hanımla tedavi oldum 2 gün öncede hamile olduğumu öğrendim. Doktorumu tavsiye ederim iyi bir kadın birde herşeyi anlatıyor. İlaç dahil 6750 lira ödedik biz ama verdiğimiz parayada emeğede deydiMeraba arkadaşlar Ben 4 senelik evliyim ama cocugum olmuyor polikistk over 've adet duzensizligim var tup bebek tedavisine baslamk istiyorum nasil başlarım 've bu bana ne kadara mal olur benide bilgilendirirseniz sevinirim.
Amiiiinnnn inşallah canımTebrik ederim darısı bizlerede olur inşallah..
Aminn canım allah herkese bu duyguyu yaşatsın dualarım tedavide olan tüm arkadaşlarımaM Meralozmensss25 hayırlı olsun kızlar çok sevindim. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inş. Darısı bekleyen herkese olsun
Ben yarın gidiyorum canımCanım nasıl gidiyor hamilelik?kalp atışları için doktor ne zaman çağırdı seni?
Arkadaşım başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin metanetli ol allahım sabrını verir. Bende arkadaslara katılıyorum istersen bir an önce tedaviye başla bu süre sana iyi gelecektir. Ben selen hanıma gittimMerhaba Canlar,
Canım ben Bahçeci umut tüp bebekte selen hanımla tedavi oldum 2 gün öncede hamile olduğumu öğrendim. Doktorumu tavsiye ederim iyi bir kadın birde herşeyi anlatıyor. İlaç dahil 6750 lira ödedik biz ama verdiğimiz parayada emeğede deydi
Canım ben Bahçeci umut tüp bebekte selen hanımla tedavi oldum 2 gün öncede hamile olduğumu öğrendim. Doktorumu tavsiye ederim iyi bir kadın birde herşeyi anlatıyor. İlaç dahil 6750 lira ödedik biz ama verdiğimiz parayada emeğede deydi
Canım başın saolsun allah sabır versin kendini ii hissetmen için başla bencede umut güselbişi ve umudunu kaybetmeMerhaba Canlar,
İçini ferah tut canim hersey güzel olacak. Embriyolari na bişey olmamistir. Allahın izniyle transferin olur ve guzel haberleri alırsın inşallah . Dualarım seninle.Ay inşallah pit pit duyarsınız sesini. Valla senin adına çok heyecanlıyım o ani yarın bize ayrıntılarıyla anlatırsınız ınş. Ben vitamin ve Estrofeme devam ediyorum. Ayın 15 inde kontrolüm var. Biliyorsun Dondurulmuslarla. Okadar korkuyorum ki başka merkezden getirdiğim için selen hanım kalitesini yetersiz bulur ve son anda iptal eder diye... çok dua et bana ne olur bir senedir bekliyorum. Tekrar sıfırdan başlamak çok zor...
Bana 10gun sonra gel dediler sen neden erken gittin?Ben yarın gidiyorum canım
Cnm yumurta kalitesi için butedavinde özel birşeyler yaptinmi acaba?Canım çok teşekkür ederim daha kese görmedik ama test pozitif