Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sabah 9.30 dan beri merkezde bekliyorum sürekli opu. Altı üstü 5 dk muayene için saatinde gelen gelmeyen herkesi bekliyoruz. Tüp bebek tedavisinde stres olmayın diyorlar ama burada ne mümkün! Merkeze 3 kez geldim 3nde de aynı rezalet!!! Gelene gidene 9-11 arası randevu vermişler,

Kızlar merhaba tedaviye başlayanlara hayırlı olsn bekleyen arkadşlarımıza allahım bebek nasip etsin inşallah ben gecen mart ayında ulun beyde tedavi oldm ama olumsuz sonuçlandı ozamndan bu yana gebelikte olmadı şimdi moskovadayım ve artık buraya yerleştik onbeş gün oldu kalan üç adet donmuşum var şimdi onları almak istiyorum ve fulyadaki merkezle görüştüm tedviye ordan devam etcem aralıkta başlıcam inşallah Allah yardımcımız olsun

Senin tedavinin ne aşamada canim

C

anım bugün 12 de folülüllere bakıldı haftaya opu olabilir, bir ay dinlenme aralık da transfer hayırlısı ile bakalım nekadar olacak sen ne durumdaydın?
Ben de şiddetle adet olmayı bekliyorum ama olamadım stresten herald3. Geçen ay da bir hafta gecikti. Normalde duzenlidir ama hayırlısı artık. Geç olsun güç olmasin

Insallah canim bu sefer rabbim yuzunu guldurur...hemde ikiz olur....

Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah gönlündeki gibi sonuçlanır. :)

teşekkürler çok şükür 23 gün önce kavuştum kuzularıma zorlu bir yoldan geçtik ama çok şükür şimdi evdeyiz birbirimize alışmaya çalışıyorum kuzularımla...inşallah siznde bu güzel duyguları yasadığınızı göreceğiz..

nekadar guzel maşallah kucagına almıssın yavrularını cok sevındım allah nazardan saklasın saglıkla mutlulukla buyusunler ınsallah aminn ecmain ınan sızlerın yazıları bızlerede umut oluyor mutluluk oluyor dedgın gıbı aslında zorlu bı surec ama anne olmak ıcın yavrularımızın olması ıcın herseye deger rabbım herkeze hepımıze nasıp eylesın boyle guzel duyguları ınsallah aminn bende ocak ayında baslıcam buyuk ıhtımal tedavıye ınsallah ıyı sonuclar alırım ısteyen herkeze rabbım yar ve yardımcıları olsun emeklerımızın karsılıgını meleklerımıze kavusarak alalım mıs kokulu cennet kokulu yavrularımızı aminnnn

A asilseksendort Nerelerdesin canım ne yaptin
Canım düşündüğün için çok sağol benim ohss riskinden dolayı perşembe günü toplanan yumurtalarım dondurulucak bugün yada yarın haber vericekler kaç tane kaldına ve dondurulucana dair.10 gün sonra da adet olucakmışım ve adet olduğum gibi eğer bi sorun yoksa hemen dondurulmuş tedavili transferim olucakmış yani kasım sonu aralık başı gibi transferim olucak bi aksilik çıkmaz ise çok heyecanlıyım benim bundan önceki transferim biraz zor olmuştu oyüzden transfer de narkozlu olucakmış benim gibi narkozlu transfer olan var mı ? Sen ne yapıyosun tatlım adet oldun mu?şimdiden tedavin hayırlı olsun Şans bizlerle olsun:)

Evet dun gece adet oldum. Pazartesiye randevu verdiler canım. Dondurulmuslarim hayırlısıyla cozunurlerse transfer olacağım ınş. Ben anestezili olmadım transfer de. Rahat tim yani.sen de Rahat ol. Bir şey duymuyorsun ve hemen oluveriyor. Dualarimdasin tatlimm

Canim hayirli olsun daha önce de yazdım sana ama görmedin sanırım baya ilerlemissin tedavide yumurtalar toplanmış bile. Gecenki transferimizde aralikta olmustu inşallah bu sefer o güzel yüzün güler dualarm sizlerle
Allahim butun arkadaslara hayırlı evlat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…