Nasılsın canım ınş. Güzel haber ali caz senden duaların seninle bilesinKızlar cumartesi günü transferim oldu 3 embriyomda iyiymiş 2 embriyomu dondurduk 1 tane koydu selen hanım. inşallah beklediğimiz sonucu alacaz çok ümitliyim bu sefer Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Amin inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olurSonuc bekleyen be tedaviye yeni baslayan arkadslar rabbim hepinizin gonlune gore versin hayirli evlatlar nasip etsin...
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallahKızlar artık başlıyoruz tedaviye. Bugün adet oldum. Yarın ikinci günle beraber tedavi başlıyor. Bu sefer hayırlısıyla güzel sonuca ulaşırız inşallah. Selen hanıma ve ekibine güvenim tam. Önce allaha sonra onlara emanetiz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Canım çok sevindim allah gönlüne göre versin dualarım seninleKızlar cumartesi günü transferim oldu 3 embriyomda iyiymiş 2 embriyomu dondurduk 1 tane koydu selen hanım. inşallah beklediğimiz sonucu alacaz çok ümitliyim bu sefer Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Şansıma Pazar gün yumurta toplama işlemi yaptı selen hanım. Hastanede kimse yoktu kendimi özel hissettim vallabenim için açılmış hastane gibiCumartesi günü ben de ulun beyin ayrıldığını öğrendim. Selen hanıma yönlendirdiler beni selen hanımıda beğendim çok ilgili geldi arkadaşlar. Ulun beyde dosyamı verip durumumu anlatmış bu da çok hoşuma gitti.
Gözünüz aydın yaşınız kaç kaçıncı deneme ve sorun neydi acabaMerhabalar.bu ay bende umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum.dr.um ulun beydi.1 adet 5. Gun embriyosu transfer edildi ve suan Allaha sukur hamileyim.Ulun beyin ayrilmadina uzuldum.alaninda cook basarili bir dr. Insallah hayirlisi olur.Darisi tum bekleyenlerin badina insallah.
29 yasindayim.ilk denememdi.sorun sebepsizdi.sen suan tedavi asamasindamisin.Gözünüz aydın yaşınız kaç kaçıncı deneme ve sorun neydi acaba
ayyyy canım ne güzel biir haber bu rabbim tamamına erdirsinKızlar transferi olan arkadaslardan insallah guzel haberler aliriz. biz de bugün doktora kese görmeye gittik ve iki tane kese göründü. İkizlerim olacak kismetse. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Darısı bekleyen herkese
İkici deneme olacak benim ınş. Adetimi bekliyorum dört gözle. Dondurulmuş embriyo transferi olacak ınş.29 yasindayim.ilk denememdi.sorun sebepsizdi.sen suan tedavi asamasindamisin.
Dr. Başka hastayla konusurken duymustum dondurulmus embriyonun ihtimalinin daha fazla oldugunu.insallah senin de bu sefer olacak.İkici deneme olacak benim ınş. Adetimi bekliyorum dört gözle. Dondurulmuş embriyo transferi olacak ınş.
İns. Dua saatine gelsin bu yazdığın da kabul olsun. Allah razı olsun. Sen de hayırlısıyla kucağına alırsın ınş,Dr. Başka hastayla konusurken duymustum dondurulmus embriyonun ihtimalinin daha fazla oldugunu.insallah senin de bu sefer olacak.
Allah bağışlasın ayshn, ne güzel bir haber maşallah, sağlıcakla kucağına da alırsın darısı kalanlara
Çok sağolun kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sizden de güzel haberleri bekliyoruz.ayyyy canım ne güzel biir haber bu rabbim tamamına erdirsin
Hayırlı olsun arkadaşım Allah kucagina almayi da nasip etsinMerhabalar.bu ay bende umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum.dr.um ulun beydi.1 adet 5. Gun embriyosu transfer edildi ve suan Allaha sukur hamileyim.Ulun beyin ayrilmadina uzuldum.alaninda cook basarili bir dr. Insallah hayirlisi olur.Darisi tum bekleyenlerin badina insallah.
selam canım tadavin şimdiden hayırlı olsun...tek embriyo diyorlar ama sonra durum uygun olursa çift embriyo transfer edilebiliyor.....bende de böyle olmuştu ilk tedavim olduğu için ulun bey tek transfer edebilirz dedi ama çift transfer edildi ve şimdi kuzucuklarım benimle darısı gerçekten anne-baba olmayı isteyen bu uğurda çaba harcayan tüm çiftlere...inşallah en kısa zamanda hepiniz o minicik gözlere ve kalplre kavuşursunuz....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbende cumartesı gunu ön görüşme yaptım selen hanımle ve cok beyendım guler yuzlu acıklayıcı ve cok ama cok dıkkatlı bı doktor aslında onumuzdekı ay başalamıyı dusunorduk ama aralık veya ocak gıbı başlıycaz tedavıye kafamı karıstıran tek nolta tek emrıo tıransver edıldıgını soyledı ama bu sansı dusurur dıye dusunuyorum konusup halledebılırız bunuda ınsallah bence selen hanım ıyı bı doktor