Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar cumartesi günü transferim oldu 3 embriyomda iyiymiş 2 embriyomu dondurduk 1 tane koydu selen hanım. inşallah beklediğimiz sonucu alacaz çok ümitliyim bu sefer Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Nasılsın canım ınş. Güzel haber ali caz senden duaların seninle bilesin

Arkadaşlar@meralozmen ve@sss25 arkadaşlarımıza dua edelim. Transferleri yapıldı. Bu arada başka arkadaş yok mu transfer olan ne asamadasiniz yazin

Cumartesi günü ben de ulun beyin ayrıldığını öğrendim. Selen hanıma yönlendirdiler beni selen hanımıda beğendim çok ilgili geldi arkadaşlar. Ulun beyde dosyamı verip durumumu anlatmış bu da çok hoşuma gitti.

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar cumartesi günü transferim oldu 3 embriyomda iyiymiş 2 embriyomu dondurduk 1 tane koydu selen hanım. inşallah beklediğimiz sonucu alacaz çok ümitliyim bu sefer Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Canım çok sevindim allah gönlüne göre versin dualarım seninle

Şansıma Pazar gün yumurta toplama işlemi yaptı selen hanım. Hastanede kimse yoktu kendimi özel hissettim vallabenim için açılmış hastane gibi ama 2 tane yumurtam çıktı bugünde yumurtalarımın iyi olmadığını öğrendim selen hanımdan heralde iptal olacak bakalım hayırlısı olsun. İlaçlı tedavi değildi zaten hızlıca başlayalım diye istedik

Merhabalar.bu ay bende umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum.dr.um ulun beydi.1 adet 5. Gun embriyosu transfer edildi ve suan Allaha sukur hamileyim.Ulun beyin ayrilmadina uzuldum.alaninda cook basarili bir dr. Insallah hayirlisi olur.Darisi tum bekleyenlerin badina insallah.

Gözünüz aydın yaşınız kaç kaçıncı deneme ve sorun neydi acaba

ayyyy canım ne güzel biir haber bu rabbim tamamına erdirsin

Allah bağışlasın ayshn, ne güzel bir haber maşallah, sağlıcakla kucağına da alırsın darısı kalanlara

ayyyy canım ne güzel biir haber bu rabbim tamamına erdirsin
Çok sağolun kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sizden de güzel haberleri bekliyoruz. aycen emre beyin yerine gelen doktor Tansel beymiş heralde. Daha önceden de çalışmış heralde orda. İyi bi doktor diyolar. Dün merkezde bi arkadas söyledi.

Hayırlı olsun arkadaşım Allah kucagina almayi da nasip etsin

selam canım tadavin şimdiden hayırlı olsun...tek embriyo diyorlar ama sonra durum uygun olursa çift embriyo transfer edilebiliyor.....bende de böyle olmuştu ilk tedavim olduğu için ulun bey tek transfer edebilirz dedi ama çift transfer edildi ve şimdi kuzucuklarım benimle darısı gerçekten anne-baba olmayı isteyen bu uğurda çaba harcayan tüm çiftlere...inşallah en kısa zamanda hepiniz o minicik gözlere ve kalplre kavuşursunuz....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…