Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Çok sağol canım evet önceden de msj yazmışsın okudum şimdi iyi dileklerin için çok tesekkur ederim bu seferki tedavimi hic anlamadım dedigin gibi :)ben de ohss riski oldugu icin transfer iptal edildi gine bi 10 güne kadar adet olucakmisim ve bu adetimle hemen basliyalim dedi selen hanim yarin da3.gun kac embriyom kaldigi konusunda arıycaklar bakalım ne durumda bizim yaramazlar öğrenicem :)bu arada belki haberin vardır ulun bey de gitti tedavinin ortasında epey bi stres oldum ama Rabbimin takdiri artık o ol derse olucak dedigin gibi sen unutmamissin beni transferlerimiz de birlikteydi hatta benim de nasipse aralik basi transferim olur herhalde senin annelik nasil gidiyo kızını öpersin benim için annesi mis mis kokar şimdi o mutlu kalın tatlım :)

Ogrenemedim aycenim sormayı unutmuşum.
olsun canım önemli değil sen nasılsın doktora gittin mi nasıllar kalp atışlarını ne zaman duyacakmışsın

olsun canım geç olsun güzel olsun her şey yolunda gitsin pozitif diye burdan yaz bize inşallah

Kızlar yumurtalarım döllenmemiş tedavim iptal oldu. Çok canım sıkkın.Bir ay sonra ilaçlı tedaviye başlayacağız dedi doktor.uzun protokol dedi nasıl olduğunu bilen varmı? Yardımcı olurmusunuz

aycen senin tedavinin ne aşamada canim
canım ben 11 yıllık evliyim 4 .tüp bebeğimi 2 ay önce yaptırdım ama malesef olumsuz.eşim bir daha yaptırmıycaz diyo o konuda bıraz sıkıntılıydım.son olumsuz sonuç aldıgımızda doktor eşimi ürologa göndermişti ama bir türlü tedaviyi kabul etmediği için malesef onu ikna edebilmek için çok uğraştım ama şimdi çok şükür ürologa gitmeye karar verdi ama halen tedavi başlama konusunda ikna olmuş değil.dua ediyorum bizim için hayırlısı ise eşim ikna olsun

İyi akşamlar yeni tedavi öncesi kapsamlı araştırma yapıyorum merkez nasıl ilgi alaka memnuniyet ve başarı oranları ben 4 yılda 3 düşük 1 dış gebelik ve birkaç kimyasal gebelik yaşadım ve kanda pıhtılaşmam var 4 olumsuz aşılamam 1olumsuz tüp bebek denemem var edirne tıp fakültesinde hepside...evraklarımı hasta dosyamı vermiyorlar.dışarıya rapor çıkartmıyolar bizde yapıyoruz tüp bebek diyolar...bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapabilirim...evraklarımı nasıl alabilirim yada nerden rapor çıkarttırabilirim istanbulda...

Kızlar yumurtalarım döllenmemiş tedavim iptal oldu. Çok canım sıkkın.Bir ay sonra ilaçlı tedaviye başlayacağız dedi doktor.uzun protokol dedi nasıl olduğunu bilen varmı? Yardımcı olurmusunuz
Bilmiyorum canım ama doktor öyle uygun gormusse bir bildiği vardır. Tabi sürekli beklemek zor. Allah yardımcınız olsun

İns. Canım kabul eder en yakın zamanda. Erkekler bizim ne kadar anne olmak istediğimizi anlayabilseler zaten....

Ulun bey nereye gitti..

Iyi akşamlar herkese uzun zamandır giremedim. Durumları okudum biraz Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bizde gittik Tansel beye eşim doktoru beğendi ameliyat dedi doktor. Gitmişken selen hanımlada görüşme yaptık. Bende bir sorun olmadığını söyledi.Bütün eski sonuçlarımızada baktı. Allah nasip ederse adetle tedaviye başlayacağız. Hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsin. Yar ve yardımcımız olsun.

Allah yardımcın olsun canım inşallah ikna edebilirsin dualarımız seninle

canım üzülme lütfen vardır bundada bir hayır bundan sonra her şey daha güzel olur inşallah

canım hakkında hayırlısı.bu arada tansel bey nasıl bizde gitmeyi düşünüyoruzda

Arkadaşlar Adetimle başladık artık. 18_21 kasım arası da transfer olacağım allah nasip ederse.Dondurulmuslarim güzelce cozunurlerse çok dua edin bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…