Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ben artık beklemedeyim transferim oldu gün saymaya başladım çok dua edin bana nolur
canım hayırlı olsun zor ama güzel bir süreç...tek önerim sana kendine çok iyi bak ve hamileymişsin gibi neşeli ve umutlu ol bu bekleme sürecinde her şey çok güzel olur inşallah

canım hayırlı olsun zor ama güzel bir süreç...tek önerim sana kendine çok iyi bak ve hamileymişsin gibi neşeli ve umutlu ol bu bekleme sürecinde her şey çok güzel olur inşallah
Merhaba canim nasilsin oglusun da evine geldi mi benimde cok az kaldi artik ufaktan ara ara sanvilar basladi rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah...

Merhaba canim nasilsin oglusun da evine geldi mi benimde cok az kaldi artik ufaktan ara ara sanvilar basladi rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah...
canım ben de seni merak ediyordum...oğluşumda artık evde çok zor oluyor çünkü beslnemesi çok az..ama yinede harika bir şey...darısı sana inşallah kucağına alırsın...2. bebişindi senin değil mi

zeynep086, post: 37518003, member: 630666"]İns. Dua saatine gelsin bu yazdığın da kabul olsun. Allah razı olsun. Sen de hayırlısıyla kucağına alırsın ınş,[/QUOTE]
Amin insallah. Darisida en yakin zamanda basina inşallah.

selam canım tadavin şimdiden hayırlı olsun...tek embriyo diyorlar ama sonra durum uygun olursa çift embriyo transfer edilebiliyor.....bende de böyle olmuştu ilk tedavim olduğu için ulun bey tek transfer edebilirz dedi ama çift transfer edildi ve şimdi kuzucuklarım benimle darısı gerçekten anne-baba olmayı isteyen bu uğurda çaba harcayan tüm çiftlere...inşallah en kısa zamanda hepiniz o minicik gözlere ve kalplre kavuşursunuz....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım allah bınkere razı olsun msallah sana ve kuzucuklarına evlatlaına saglıcakla kucagına al ınsallah bebeklerını masallah suphanallah darısı ısteyen herkeze ıclerındede bana olsun ınsallah canım benım tebrık ederım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ınsallah :KK36::KK36:

Emre beydemi gitmiş yaa çokkk üzüldüm:KK43: peki nereye gitmiş bilen var mı?
canım ben emre beye mesaj attım bana yazdıgı cevap;

Yeni yerimi açıncaya kadar bir klinikte hastalarımı kabul ediyorum. 212 2190527 den randevu alabilirsiniz yada bana ulaşabilirsiniz.

Doç Dr. Emre Bakırcıoğlu

Kızlar dün tedaviye başladık. Allah hayırlara vesile etsin inşallah. Sizler napıyosunuz. Nasıl gidiyor.
hayırlısı olsun canım sonuda pozitif olsun

Hiç bu kadar dört gozle adetimi beklememistim. Bir an önce olsam da başlasam artik
canım bizde tedaviye başlıyacagımız zaman aynı duyguları yaşamıştık

canım ben de seni merak ediyordum...oğluşumda artık evde çok zor oluyor çünkü beslnemesi çok az..ama yinede harika bir şey...darısı sana inşallah kucağına alırsın...2. bebişindi senin değil mi
Eve dondugunuze cok sevindim insallah oglusunda en yakin zamanda beslenmesi duzelir..evet canim benim ikinci oglum yedi yasinda ama bunda da ilkmis gibi heyecanliyim rabbim tamamina erdirsin insallah

Merhabalar.bu ay bende umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum.dr.um ulun beydi.1 adet 5. Gun embriyosu transfer edildi ve suan Allaha sukur hamileyim.Ulun beyin ayrilmadina uzuldum.alaninda cook basarili bir dr. Insallah hayirlisi olur.Darisi tum bekleyenlerin badina insallah.
Canım çok sevindim allahım bizlerede nasip etsin darısı başımıza artık

X