- 30 Eylül 2014
- 38
- 27
- 45
Benim de bugün yada Yarın olmam gerekiyor. Aynı döneme denk geleceğiz herhalde. Yalnız benim Dondurulmuslarla olacak senin nasıl olacak
Hoşgeldin arkadaşım ne güzel bir haber bu. Allah tamamına erdirsin ınş. Herkeste farklı oluyor böyle şeylere takılma bence. Dua et bol bol. Meryem süresini oku yada başkalarına okut. İns sonucun olumlu olurSlm aranizda yeniyim ctesi benimde selen hanimda transferim oldu dualarinizi bekliyorum vee Hicc bir agri sizi hissetmiyorum normalmidir
Amin insallah canım bu sefer boş dönmem eveHele şükür güzel bir haber aldık. Dualarimdasin inşallah. Pozitif haberini de alırız buradan
Allah hepinizden razı olsun canım allahım herkese nasip etsin bebişleriCanım bu çok güzel bi haber. İnşallah böyle güzel devam eder. Bütün dualarım seninle. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.
Slm aranizda yeniyim ctesi benimde selen hanimda transferim oldu dualarinizi bekliyorum vee Hicc bir agri sizi hissetmiyorum normalmidir
Hepimizin sonucu inşallah iyi olur allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canlarımHoşgeldin arkadaşım ne güzel bir haber bu. Allah tamamına erdirsin ınş. Herkeste farklı oluyor böyle şeylere takılma bence. Dua et bol bol. Meryem süresini oku yada başkalarına okut. İns sonucun olumlu olur
Benimde hiç ağrım sızım yok canım aynı gün transfer olmuşuz keşke haberimiz olsaydı tanışırdık güzel haberleri birlikte verecez insallah
Insallah canim benim dondurulmus tek embriyo ya seninBenimde hiç ağrım sızım yok canım aynı gün transfer olmuşuz keşke haberimiz olsaydı tanışırdık güzel haberleri birlikte verecez insallah
Benim yumurta toplandı doldurulmadı 5 gün sonra transfer yapıldı canımInsallah canim benim dondurulmus tek embriyo ya senin
Doktorum ulun beydi ayrildigi icin son dakka selen hanim yapti bilmiyorum artik hayirlisi olsunBenim yumurta toplandı doldurulmadı 5 gün sonra transfer yapıldı canım
Hayırlı olsun Meralozmen, inşallah güzel haberlerini alırızKızlar cumartesi günü transferim oldu 3 embriyomda iyiymiş 2 embriyomu dondurduk 1 tane koydu selen hanım. inşallah beklediğimiz sonucu alacaz çok ümitliyim bu sefer Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Kızlar ben sizden birkaç gün öndeyim ama aynı haftalarda olscağız inşallah hayırlı güzel haberler alırız. Ben iğnelerin 4.günündeyimBenim de bugün yada Yarın olmam gerekiyor. Aynı döneme denk geleceğiz herhalde. Yalnız benim Dondurulmuslarla olacak senin nasıl olacak
canım ne güzel inşallah sonuda pozitif olurKızlar cumartesi günü transferim oldu 3 embriyomda iyiymiş 2 embriyomu dondurduk 1 tane koydu selen hanım. inşallah beklediğimiz sonucu alacaz çok ümitliyim bu sefer Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
canım inşallah bu sefer her şey güzel olur güzel haberler verirsin bizeKızlar artık başlıyoruz tedaviye. Bugün adet oldum. Yarın ikinci günle beraber tedavi başlıyor. Bu sefer hayırlısıyla güzel sonuca ulaşırız inşallah. Selen hanıma ve ekibine güvenim tam. Önce allaha sonra onlara emanetiz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Slm aranizda yeniyim ctesi benimde selen hanimda transferim oldu dualarinizi bekliyorum vee Hicc bir agri sizi hissetmiyorum normalmidir
sonucun pozitffffffffffffffffffffffffffffffff olur inşallahKızlar ben sizden birkaç gün öndeyim ama aynı haftalarda olscağız inşallah hayırlı güzel haberler alırız. Ben iğnelerin 4.günündeyim
İnşallah hepimizin ama benim biraz yolum var hayırlısı, bugün 5. Günüm foliküller sıkıntı yapmaya başladı . Kızlar nasıl dayanıyosunuzsonucun pozitffffffffffffffffffffffffffffffff olur inşallah
Allah bağışlasın ayshn, ne güzel bir haber maşallah, sağlıcakla kucağına da alırsın darısı kalanlaraKızlar transferi olan arkadaslardan insallah guzel haberler aliriz. biz de bugün doktora kese görmeye gittik ve iki tane kese göründü. İkizlerim olacak kismetse. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Darısı bekleyen herkese