Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Benim de bugün yada Yarın olmam gerekiyor. Aynı döneme denk geleceğiz herhalde. Yalnız benim Dondurulmuslarla olacak senin nasıl olacak

Canım benim baştan başlıyoruz. Havuz sistemi uygulanacak. İnşallah güzel olur. Bu sefer inancım tam. Senin içinde herşey çok güzel olur inşallah canım. En kısa sürede güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah. :)

Slm aranizda yeniyim ctesi benimde selen hanimda transferim oldu dualarinizi bekliyorum vee Hicc bir agri sizi hissetmiyorum normalmidir
Hoşgeldin arkadaşım ne güzel bir haber bu. Allah tamamına erdirsin ınş. Herkeste farklı oluyor böyle şeylere takılma bence. Dua et bol bol. Meryem süresini oku yada başkalarına okut. İns sonucun olumlu olur

Slm aranizda yeniyim ctesi benimde selen hanimda transferim oldu dualarinizi bekliyorum vee Hicc bir agri sizi hissetmiyorum normalmidir

Benimde hiç ağrım sızım yok canım aynı gün transfer olmuşuz keşke haberimiz olsaydı tanışırdık güzel haberleri birlikte verecez insallah

Hepimizin sonucu inşallah iyi olur allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canlarım

Kızlar cumartesi günü transferim oldu 3 embriyomda iyiymiş 2 embriyomu dondurduk 1 tane koydu selen hanım. inşallah beklediğimiz sonucu alacaz çok ümitliyim bu sefer Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Hayırlı olsun Meralozmen, inşallah güzel haberlerini alırız

Kızlar cumartesi günü transferim oldu 3 embriyomda iyiymiş 2 embriyomu dondurduk 1 tane koydu selen hanım. inşallah beklediğimiz sonucu alacaz çok ümitliyim bu sefer Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
canım ne güzel inşallah sonuda pozitif olur
canım inşallah bu sefer her şey güzel olur güzel haberler verirsin bize

canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere

Kızlar transferi olan arkadaslardan insallah guzel haberler aliriz. biz de bugün doktora kese görmeye gittik ve iki tane kese göründü. İkizlerim olacak kismetse. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Darısı bekleyen herkese

Allah bağışlasın ayshn, ne güzel bir haber maşallah, sağlıcakla kucağına da alırsın darısı kalanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…