Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba

Forumda eski olanlar benim hikayemi hatırlayacaktır. 3. kez tüp bebek tedavisine bugün başladım.
Önceden Ulun Bey'in hastası idim. Daha sonra kendi isteğimle Selen Hanım ile devam ediyorum.
Selen Hanım tercihimden de çok mutlu olduğumu belirtmeliyim. Herkes için hayırlısı olur umarım.
Sevgiler

Herkese hayirli vumalar tum dualariniz kabul olsun....rabbim ihepimizehayirli evlatlar nasip etsin
Merhaba beni hatırlar mısın bilmem ama bir gün arayla transferimiz olmuştu Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben Eylül'de tekrar tedavi oldum ve çok şükür 8 haftalık hamileyim yolunda şimdilik herşey ama ulun bey Merkez'den ayrılıyormuş bugün muayene gittiğimizde söyledi ilk 3-4 ay ona gitmeyi düşünüyordum sanırım Ümraniye'de oturuyordun acaba hangi doktora gidiyorsun ve kaçıncı aydan itibaren gittin cöğrenebilir miyim?

Kızlar dün kanamam olmuştu bugün acil ulun beye gittim bebeişim gayet iyi 12 haftalık olmuş tüm ilaçları kestirdi kan sulandırıcı iğne dahil sadece decavit devam dedi ense kalınlığı ölçümü yaptı cinsiyet için kız benziyor dedi:) yarında ikili test var
Bende bugün gittim 3deydi randevum ama boştu merkez benimde 8 haftalık oldu:) ulun bey ayrılıyormuş nereye gitmeyi düşünüyorsun? Rabbim mutluluğumuzu yarım bırakmasın bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar şimdi öğrendim ulun bey hastaneden bugün itibariyle hastaneden ayrılıyomuş çok morelim bozuldu bakalım hayırlısı olsun nasipte böle bişey yaşamakta varmış şimdi selen hanımla devam edicekmişim inşallah güzel netice olur...
İstifa mi etmiş, ama ben pazartesi kese görmeye gidecektim. Kendi doktorum diye muayene parasini gözden çıkardım.keseyi gördükten sonra zaten devam etmeyecektim. Başka bi doktora gideceksem eğer kim olduğu farkeder mi, gene merkeze mi gitmek lazım kızlar. Off şansa bak yaa

Merhaba beni hatırlar mısın bilmem ama bir gün arayla transferimiz olmuştu Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben Eylül'de tekrar tedavi oldum ve çok şükür 8 haftalık hamileyim yolunda şimdilik herşey ama ulun bey Merkez'den ayrılıyormuş bugün muayene gittiğimizde söyledi ilk 3-4 ay ona gitmeyi düşünüyordum sanırım Ümraniye'de oturuyordun acaba hangi doktora gidiyorsun ve kaçıncı aydan itibaren gittin cöğrenebilir miyim?
Hatirliyorum tabi canim onceklile amin diyorum senin bebegini rabbim saglikli bir sekilde kucagina versin ben vamlica erdem hastanesi aysegul unal hanima gidiyorum 11 .haftada basladim cok da memnunum

Hatirliyorum tabi canim onceklile amin diyorum senin bebegini rabbim saglikli bir sekilde kucagina versin ben vamlica erdem hastanesi aysegul unal hanima gidiyorum 11 .haftada basladim cok da memnunum
Âmin inşallah bir arkadaşımda ona gitmişti ama o kendiliğinden hamile kalmıştı ulun bey bugün ayrılacağını söylerken 1ay sonra selen Hanım'a gelebilirsiniz başka doktor olursada tüp bebek doktoru olsun dedi sana sormak istedim çok teşekkür ederim canım:)

Bende bugün gittim 3deydi randevum ama boştu merkez benimde 8 haftalık oldu:) ulun bey ayrılıyormuş nereye gitmeyi düşünüyorsun? Rabbim mutluluğumuzu yarım bırakmasın bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah canım benim inş kucağımıza almakta nasip olur. Bende bugün ikili test için Anadolu john hopkıns gittim ordada devam etmek istiyorum

Bizde Pazartesi günü Tansel Bey'den randevu aldık. Emre bey ayrılmış ama Tansel beyi araştırdık onunda çok iyi olduğunu öğrendik. Selen hanımlada ücretsiz görüşme yapacağız. Memnun olursak ameliyattan sora selen hanımla başlıcaz Allah nasip ederse

Ben birkaç güne adet olup 2. Deneme için selen hanımla başlayacağım ınş. Şu an vitamin kullanıyorum.Dondurulmuslar sağlıcakla cozunurler ınş. Ve transfer gerçekleşir. Birbirimize dua edelim

bende cumartesı gunu ön görüşme yaptım selen hanımle ve cok beyendım guler yuzlu acıklayıcı ve cok ama cok dıkkatlı bı doktor aslında onumuzdekı ay başalamıyı dusunorduk ama aralık veya ocak gıbı başlıycaz tedavıye kafamı karıstıran tek nolta tek emrıo tıransver edıldıgını soyledı ama bu sansı dusurur dıye dusunuyorum konusup halledebılırız bunuda ınsallah bence selen hanım ıyı bı doktor

bende cumartesı gunu ön görüşme yaptım selen hanımle ve cok beyendım guler yuzlu acıklayıcı ve cok ama cok dıkkatlı bı doktor aslında onumuzdekı ay başalamıyı dusunorduk ama aralık veya ocak gıbı başlıycaz tedavıye kafamı karıstıran tek nolta tek emrıo tıransver edıldıgını soyledı ama bu sansı dusurur dıye dusunuyorum konusup halledebılırız bunuda ınsallah bence selen hanım ıyı bı doktor
Sanırım yasalar öyle. 35 yaştan aşağı olanları ancak 3. Deneme de iki tane embriyo yerleştiriyorlar diye biliyorum. Ama 35 yaş ve üstü olunca ilk deneme de iki tane embriyo transferi yapiyirlarmis

kızlar ulun beyin ayrılmasına üzüldüm .ama hakkında neyse hayırlısı o olsun .emre bey demi ayrılmış hastaneden ?

Kızlar cumartesi günü transferim oldu 3 embriyomda iyiymiş 2 embriyomu dondurduk 1 tane koydu selen hanım. inşallah beklediğimiz sonucu alacaz çok ümitliyim bu sefer Dualarınıza ihtiyacım var kızlar

Canım bu çok güzel bi haber. İnşallah böyle güzel devam eder. Bütün dualarım seninle. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar artık başlıyoruz tedaviye. Bugün adet oldum. Yarın ikinci günle beraber tedavi başlıyor. Bu sefer hayırlısıyla güzel sonuca ulaşırız inşallah. Selen hanıma ve ekibine güvenim tam. Önce allaha sonra onlara emanetiz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar artık başlıyoruz tedaviye. Bugün adet oldum. Yarın ikinci günle beraber tedavi başlıyor. Bu sefer hayırlısıyla güzel sonuca ulaşırız inşallah. Selen hanıma ve ekibine güvenim tam. Önce allaha sonra onlara emanetiz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Benim de bugün yada Yarın olmam gerekiyor. Aynı döneme denk geleceğiz herhalde. Yalnız benim Dondurulmuslarla olacak senin nasıl olacak

X