Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ne yazık ki rapor hakkım yok, 1.5 senelik evliyiz, tüp bebek tedavisini 1 sene sonra düşünüyoruz zaten yazın tayinle istanbula gelebilicem inşallah, acelesi yok testin hemen sonuçlanıp sonuçlanmaması, gerçi ah bide şu içime sor, acaba sonuç ne çıktı, belki micro teseye bile gerek kalmıcak, çocuk sahibi olamıcaz diye... Sanırım ben de devlet hastanesinde yaptırıcam ,

Az kalmış cnm senin de tedavine son tedavin olur inşallahh
Bende napim cnm hala beklemedeyim ne zaman tedaviye başlayacağımı bilmiyorum

İnşallah cnm ikinci ve son tedavin olur
Doktorum ulun bey seninde ulun dimi
Tatlım benim durumlar karışık biraz. Hâlâ araştırma ve görüşmeler devam ediyor. Bahçeci'de akrabam tüp bebek uzmanı, ama ben raporlu yapmak istiyorum falan.. o yüzden tam netlesmedi. Ama eger umut'ta yaptirirsam Ulun bey olacak inşallah. Aminnn inşallah ikinci ve son tedavim olup, ikiz bebislerimle dönerim evime hayırlısıyla [/QUOTE]

Cnm bahçeci umut tüp bebekte rapor geçiyor hem ne güzel tanıdıkta varmış çok iyi bişi

Az kalmış cnm senin de tedavine son tedavin olur inşallahh
Bende napim cnm hala beklemedeyim ne zaman tedaviye başlayacağımı bilmiyorum
İnşallah canım herkesin son tedavidi olur bi de bizim gibi riskli tedavi olunca insan daha da stres yapıyo !!!
Sen amh hormonuna baktırdın mı canım seninki kaç çıkmıştı ?

Arkadaslar toplam ne kadar tutuyor tedavi ucretiniz ayrintili olarak yazarmisiniz lutfen
Canım ben raporlı ysptırdım geçen sene 2000 tl idi ilaçlarımda 500 tutmuştu.bu yıl da raporlu 3086 olmuş ilaçlsrda 600 küsür falan olmuştur .Raporsuz 6750 idi sanırım ama bu fiyatta ilaç var mı bilmiyorum, bi de ilk gittiğinde muayene ücreti ödüyosun oda 300 dü sanırım benden amh hormunu testi de istemişlerdi ona da 120 ya da 150 ödedim tedavin şimdiden hayırlı olsun ? Senin ilk denemen mi olucak ? Sizde problem neydi ?

2 asilama yaptirdim devlet karsilamiyor artik bir problem yok esimdede bendede ilk denememiz olacak tup bebek raporu icin sartlarimiz tutmuyor ya puf

Kızlar nasılsınız bakalım? Yeni arkadaşlarımız katılmış ne güzel inş hayırlı tedavileriniz olur:)hamiş kızlar bişey sorucam kısmet olursa 8. Haftam olucak önümüzdeki Pazartesi günü kontrol var yine acaba muayene yine alttan mı olur?

2 asilama yaptirdim devlet karsilamiyor artik bir problem yok esimdede bendede ilk denememiz olacak tup bebek raporu icin sartlarimiz tutmuyor ya puf
Biz de raporsuz yaptırdık canım. Arkadasin da yazdığı gibi raporsuz 6750 tl ilaçlar bu fiyata dahil. İlk muayene de 250 tl. Tedavin hayırlı olsun

Maşallah sana canim ne guzel bi haber Allah tamamına erdirsin insallah hayirlisiyla bebegini kucagina almak nasip olur sorunsuz bi hamileligin olsun inşallah.evet yine alttan muayene edicek hatta 12.haftaya kadar hep alttan

Maşallah sana canim ne guzel bi haber Allah tamamına erdirsin insallah hayirlisiyla bebegini kucagina almak nasip olur sorunsuz bi hamileligin olsun inşallah.evet yine alttan muayene edicek hatta 12.haftaya kadar hep alttan

Canım nasılsın?minik meleğinle günler nasıl geçiyo :) ben de seni merak ediyodum bizleri bırakmadığın için çok sağol kızını da öpersin benim için :) beni de stres kaplıyo nasipse ekim sonu gibi tekrardan tedaviye başlİycam Rabbim yardimcımız olsun ...

Inşşşş canım şu 12 haftayı bitirene kadar oh diyemiyorum tabiki kalbi durdumu gelişimi iyimi hep böyle geçiyor günlerim herhalde en rahat dönem karnındaki hareketlerini hissettiğin andır. Sen nasılsın prensesin nasıl:)

B
Benimde transferimin 9. Günü dayanamayıp sabah testt yaptırdım 69 çıktı:)) ama karnımda ağrı var ve hafif pembemsi leke geldi korkuyorum

B
Benimde transferimin 9. Günü dayanamayıp sabah testt yaptırdım 69 çıktı:)) ama karnımda ağrı var ve hafif pembemsi leke geldi korkuyorum

B

Maşallahhhh canım benim süper bi haber bu pembemsi leke bendede bazen oluyor canım panik yapma inş devamıda gelir bu güzel haberlerin. Tekrar tebrikler:))

Canım şimdiden hayırlısı olsun ne güzel değerin gayet iyi bence inşallah çifte bayram olur aileniz için :)) senin kaçıncı denemendi bi de sizdeki problem neydi acaba özel değilse ?

Maşallahhhh canım benim süper bi haber bu pembemsi leke bendede bazen oluyor canım panik yapma inş devamıda gelir bu güzel haberlerin. Tekrar tebrikler:))
canım çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir duygu ilk defa sonucumuzda 1in dışında bir değer yazıyordu inşallah ikiye katlanır sırasıyla keseyi kalp atışını görmek bizede nasip olur inşallah Rabbim devamını da sağlar ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder hepimize:)

Canım şimdiden hayırlısı olsun ne güzel değerin gayet iyi bence inşallah çifte bayram olur aileniz için :)) senin kaçıncı denemendi bi de sizdeki problem neydi acaba özel değilse ?
Çok teşekkür ederim canım benim 4. Denemem umuttada 2. Geçen Mart ayında olumsuz sonuç almıştık. Bizde problem bende pko eşimdede sayı hareket ve morfolojide sıkıntı var geçen denemede ulun bey spermden kaynaklandığını söyledi Emre beye yönlendirdi o da sperm DNA sına falan baktutdı normal çıktı ve bu değerler tüp bebek için yeterli olması lazımdı dedi bu tedavide diğerlerinden farklı uzun protokol uygulandı ve dondurulmuş embriyo transfer edildi. İnşallah bu mutluluğum. 9 ay boyunca sürer ve 9 ayın sonunda da ikiye katlanır. İnşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eder ve dualarımızı kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…