Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hanımlar ben de yeni başlıyacağım tüp bebek tedavisine, o yüzden öyle acemiyim ki... istanbulda olduğumuzdan umut tüp bebek merkezine karar kıldık, eşim azospermi olduğu için bizden önce kromozom analizi istendi. benim sorum umut tüp bebekte kromozom analizi ücreti ve sonucun ne zaman belli olduğu. aynı zamanda micro tese işleminin ücreti hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah sonucunda çifte bayramlı olsun :)) bu aralar topiğimiz güzel haberlerle şenleniyor senin de güzel haberlerin olması dileğiyle .....şans bizlerle olsun....

Tatlım şimdiden hakkında hayırlısı olsun ben ve eşimde yaptırdık bu kromozom analizini ama biz araştırma hastanesinde yaptırdık ücretsiz de yaptırabilirsin yani sen de zeynep kamilde yaklaşık 1 ya da 1.5 aya çıkar .umut tüp bebekte eşim ve benim için ücret 900 küsürdü sanırım 21 güne çıkıyo demişlerdi micro tese bize yapılmadı ama oda epey bi yüksek ücretli sanırım 2 küsür olabilir o da ama burda yaptıran arkadaşlar daha doğru biliyodur tese ücretini diğer kromozom testini de istbulda araşturma hastanesinde yaptırabilirsin istersen sanırım bi arkadaş marmara eğitim araştırmada yaptırmıştı oda çabuk almıştı sonucunu sen bi hastaneleri ara sor istersen canım umarım yardımcı olabilmişimdir

ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin[/QUOTE]

Amin canım çok teşekkür ederim. Darısı bütün bekleyenlerin başına.

Canım merhaba..
Bu tedavi senin kaçıncı acaba?
Ben de umut tüp bebekle görüşmeye gideceğim inşallah bu hafta.
Bi tane başarısız tedavim var. Acaba bana da iki embriyo koyarlar mi?

ben bahçeci fulya da yaptirdim 440 tl her ikimiz için toplam ucret
nisantasinda bir labratuara gonderiyorlarmis orda da 340 ama biz ugrasmayalim dedik 440 a yaptirdik
micro teseyi bilmiyorum ben canim

Şimdiden tedaviniz hayırlı olsun..bizde kromozon analizlerini Zeynep kamilde yaptırdık arkadaşında dediği gibi 1-1.5aya çıkıyo hiç ücret ödemiyosun.Umuttaki fiyatı bilmiyorum.eşim 2 sene önce umut tüp bebekte mikrotese olmuştu 2.100 tl di o zamanki fiyat şimdi ne kadar bilmiyorum belkide 2.300 olmuştur belkide.rapor hakkınız yokmu eğer rapor çıkarabilirseniz daha iyi olur ben 2 defa raporsuz yaptırdım umutta rapor hakkım kalmadığı için ..ama maddi olarak zor ya..
Allah yardımcınız olsun..

ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin

Amin canım çok teşekkür ederim. Darısı bütün bekleyenlerin başına.[/QUOTE]
Ayaz Merhaba canım.
Bebislerin hayırlı olsun :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..
Senin kaçıncı tedavindi bu, 2 embriyo istiyorum ben de. Bi negatifim var.
Ulun beyi düşünüyorum. Acaba sizin isteğiniz miydi 2 embriyo transferi, yoksa yaş vs den ötürü mü yapıldı?

canım bu eşler bizim ne kadar çok anne olmak istediğimizi anlasalar bize her konuda destek olurlardı.inşallah en yakın zamanda tedavine başlarsın dua edicem

Aslında onlarda baba olmak eminim çook istiyorlarda ne bilim sanırım tüp bebeğe çok sıcak bakmıyorlar Benimki doğal doğal yollardan olsun diyip duruyor ama olmuyor işte 4 sene denek olmadı
Allah yardımcımız olsun cnm benim

Canımcım sen adet oldunmu tedaviye başlamana az kaldı dimi

Ayaz Merhaba canım.
Bebislerin hayırlı olsun :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..
Ulun beyi düşünüyorum. Acaba sizin isteğiniz miydi 2 embriyo transferi, yoksa yaş vs den ötürü mü yapıldı?[/QUOTE]

Canım ben ilk tedavimde çok istemiştim iki tane embriyo transfer yapılmasını ama doktorum yapmadı yaşımdan dolayı ama ikinci tedavimde iki tane transfer yaptı
Canım kaç yaşındasın sanırım seninde ikinci denemem olacak o yüzden iki tane embriyo transfer yapar

Canım ben ilk tedavimde çok istemiştim iki tane embriyo transfer yapılmasını ama doktorum yapmadı yaşımdan dolayı ama ikinci tedavimde iki tane transfer yaptı
Canım kaç yaşındasın sanırım seninde ikinci denemem olacak o yüzden iki tane embriyo transfer yapar[/QUOTE]
Evet tatlım benim de ikinci tedavim olacak. Hadi inşallah hayırlısıyla olur benim de :)
Senin dr un kimdi?

Evet tatlım benim de ikinci tedavim olacak. Hadi inşallah hayırlısıyla olur benim de :)
Senin dr un kimdi?[/QUOTE]

İnşallah cnm ikinci ve son tedavin olur
Doktorum ulun bey seninde ulun dimi

Ayaz Merhaba canım.
Ulun beyi düşünüyorum. Acaba sizin isteğiniz miydi 2 embriyo transferi, yoksa yaş vs den ötürü mü yapıldı?[/QUOTE]

Mrb canım. Benim ikinci tedavim. Eşim çok istedi ille de ikiz olsun diye Ulun Bey de kırmadı bizi. Nasipte de varmış ikisi de şu anda bizimle çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin inş. Senin tedavin de hayırlı sonuçlanır.

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah sonucunda çifte bayramlı olsun :)) bu aralar topiğimiz güzel haberlerle şenleniyor senin de güzel haberlerin olması dileğiyle .....şans bizlerle olsun....
Amin İnşallah canım bebeğim bayram Hediyesi verir annesine. Güzel haberlere ihtiyacimiz var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canımcım sen adet oldunmu tedaviye başlamana az kaldı dimi
Canım nasılsın ? Evet ben dün adet oldum ama bu ay transfer ya da yumurta toplama işlemi bayram dönemine gelebileceği için ekim adetiyle nasipse başlamayı düşünüyorum bu arada haftaya perşembe bi kez merkeze gidicez ulun beylede konuşalım artık gerisi Rabbimin takdiri umarım ohss olmadan herşeyin güzel geçiceği bi tedavim olur sen neler yapıyosun ?

Senin dr un kimdi?

İnşallah cnm ikinci ve son tedavin olur
Doktorum ulun bey seninde ulun dimi [/QUOTE]
Tatlım benim durumlar karışık biraz. Hâlâ araştırma ve görüşmeler devam ediyor. Bahçeci'de akrabam tüp bebek uzmanı, ama ben raporlu yapmak istiyorum falan.. o yüzden tam netlesmedi. Ama eger umut'ta yaptirirsam Ulun bey olacak inşallah. Aminnn inşallah ikinci ve son tedavim olup, ikiz bebislerimle dönerim evime hayırlısıyla

Allah razı olsun

Mrb canım. Benim ikinci tedavim. Eşim çok istedi ille de ikiz olsun diye Ulun Bey de kırmadı bizi. Nasipte de varmış ikisi de şu anda bizimle çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin inş. Senin tedavin de hayırlı sonuçlanır.[/QUOTE]
Allah razı olsun canım benim. Amin inşallah hayırlı şekilde sonuçlanır benim de tedavim..
İkiz ikiz bebeklerin olsun duasını çok aldım, her bebek kaybettiğimde.. (3 doğal gebelik sonucu 3 bebek kaybettim)
Allahım gönlümdekini biliyor..
İsteyen herkese hayırlısıyla versin Rabbim minik melekler..

Teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…