İnşallah aycenim sagolasin.hepimizjn güzel haberlere ihtiyacı var.hakkimizda hayırlısı olsun.canım hayırlı olsun inşallah bu sefer her şey yolunda gider
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah sonucunda çifte bayramlı olsun :)) bu aralar topiğimiz güzel haberlerle şenleniyor senin de güzel haberlerin olması dileğiyle .....şans bizlerle olsun....Merhaba Kızlar nasilsiniz? Son olumsuz haberlerden sonra pek ugrayan olmamis buralara.Allah tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun.ben de 2. transfer için bugün ilk kontrole gittim. 15 gün sonra tekrar gidecem. Bayramın 3. Günü falan olacak gibi transfer bi aksilik olmazsa. Dualarimdasiniz
Tatlım şimdiden hakkında hayırlısı olsun ben ve eşimde yaptırdık bu kromozom analizini ama biz araştırma hastanesinde yaptırdık ücretsiz de yaptırabilirsin yani sen de zeynep kamilde yaklaşık 1 ya da 1.5 aya çıkar .umut tüp bebekte eşim ve benim için ücret 900 küsürdü sanırım 21 güne çıkıyo demişlerdi micro tese bize yapılmadı ama oda epey bi yüksek ücretli sanırım 2 küsür olabilir o da ama burda yaptıran arkadaşlar daha doğru biliyodur tese ücretini diğer kromozom testini de istbulda araşturma hastanesinde yaptırabilirsin istersen sanırım bi arkadaş marmara eğitim araştırmada yaptırmıştı oda çabuk almıştı sonucunu sen bi hastaneleri ara sor istersen canım umarım yardımcı olabilmişimdirhanımlar ben de yeni başlıyacağım tüp bebek tedavisine, o yüzden öyle acemiyim ki... istanbulda olduğumuzdan umut tüp bebek merkezine karar kıldık, eşim azospermi olduğu için bizden önce kromozom analizi istendi. benim sorum umut tüp bebekte kromozom analizi ücreti ve sonucun ne zaman belli olduğu. aynı zamanda micro tese işleminin ücreti hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Canım merhaba..Kızlar nasılsınız tedaviye başlayanlar varmı? Benim sabah bikaç damla kanamam oldu çok panikledim ama devam etmedi şimdilik yarında kısmetse gebelik kesesi için gidicembende kaç gündür uyku falan yok dua edin arkadaşlar ya. Bide kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?
hanımlar ben de yeni başlıyacağım tüp bebek tedavisine, o yüzden öyle acemiyim ki... istanbulda olduğumuzdan umut tüp bebek merkezine karar kıldık, eşim azospermi olduğu için bizden önce kromozom analizi istendi. benim sorum umut tüp bebekte kromozom analizi ücreti ve sonucun ne zaman belli olduğu. aynı zamanda micro tese işleminin ücreti hakkında bilgi sahibi olan var mı?
hanımlar ben de yeni başlıyacağım tüp bebek tedavisine, o yüzden öyle acemiyim ki... istanbulda olduğumuzdan umut tüp bebek merkezine karar kıldık, eşim azospermi olduğu için bizden önce kromozom analizi istendi. benim sorum umut tüp bebekte kromozom analizi ücreti ve sonucun ne zaman belli olduğu. aynı zamanda micro tese işleminin ücreti hakkında bilgi sahibi olan var mı?
ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin
canım bu eşler bizim ne kadar çok anne olmak istediğimizi anlasalar bize her konuda destek olurlardı.inşallah en yakın zamanda tedavine başlarsın dua edicem
Tatlım şimdiden hakkında hayırlısı olsun ben ve eşimde yaptırdık bu kromozom analizini ama biz araştırma hastanesinde yaptırdık ücretsiz de yaptırabilirsin yani sen de zeynep kamilde yaklaşık 1 ya da 1.5 aya çıkar .umut tüp bebekte eşim ve benim için ücret 900 küsürdü sanırım 21 güne çıkıyo demişlerdi micro tese bize yapılmadı ama oda epey bi yüksek ücretli sanırım 2 küsür olabilir o da ama burda yaptıran arkadaşlar daha doğru biliyodur tese ücretini diğer kromozom testini de istbulda araşturma hastanesinde yaptırabilirsin istersen sanırım bi arkadaş marmara eğitim araştırmada yaptırmıştı oda çabuk almıştı sonucunu sen bi hastaneleri ara sor istersen canım umarım yardımcı olabilmişimdir
Ayaz Merhaba canım.Amin canım çok teşekkür ederim. Darısı bütün bekleyenlerin başına.
Ayaz Merhaba canım.
Bebislerin hayırlı olsun :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..
Senin kaçıncı tedavindi bu, 2 embriyo istiyorum ben de. Bi negatifim var.
Ulun beyi düşünüyorum. Acaba sizin isteğiniz miydi 2 embriyo transferi, yoksa yaş vs den ötürü mü yapıldı?
Evet tatlım benim de ikinci tedavim olacak. Hadi inşallah hayırlısıyla olur benim de :)Canım ben ilk tedavimde çok istemiştim iki tane embriyo transfer yapılmasını ama doktorum yapmadı yaşımdan dolayı ama ikinci tedavimde iki tane transfer yaptı
Canım kaç yaşındasınsanırım seninde ikinci denemem olacak o yüzden iki tane embriyo transfer yapar
Ayaz Merhaba canım.Amin canım çok teşekkür ederim. Darısı bütün bekleyenlerin başına.
Amin İnşallah canım bebeğim bayram Hediyesi verir annesine. Güzel haberlere ihtiyacimiz var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Canım tedavin hayırlı olsun inşallah sonucunda çifte bayramlı olsun :)) bu aralar topiğimiz güzel haberlerle şenleniyor senin de güzel haberlerin olması dileğiyle .....şans bizlerle olsun....
Canım nasılsın ? Evet ben dün adet oldum ama bu ay transfer ya da yumurta toplama işlemi bayram dönemine gelebileceği için ekim adetiyle nasipse başlamayı düşünüyorum bu arada haftaya perşembe bi kez merkeze gidicez ulun beylede konuşalım artık gerisi Rabbimin takdiri umarım ohss olmadan herşeyin güzel geçiceği bi tedavim olur sen neler yapıyosun ?Canımcım sen adet oldunmutedaviye başlamana az kaldı dimi
Evet tatlım benim de ikinci tedavim olacak. Hadi inşallah hayırlısıyla olur benim de :)
Senin dr un kimdi?
Ayaz Merhaba canım.
Bebislerin hayırlı olsun :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..
Senin kaçıncı tedavindi bu, 2 embriyo istiyorum ben de. Bi negatifim var.
Ulun beyi düşünüyorum. Acaba sizin isteğiniz miydi 2 embriyo transferi, yoksa yaş vs den ötürü mü yapıldı?
Teşekkür ederim canım :)Tatlım şimdiden hakkında hayırlısı olsun ben ve eşimde yaptırdık bu kromozom analizini ama biz araştırma hastanesinde yaptırdık ücretsiz de yaptırabilirsin yani sen de zeynep kamilde yaklaşık 1 ya da 1.5 aya çıkar .umut tüp bebekte eşim ve benim için ücret 900 küsürdü sanırım 21 güne çıkıyo demişlerdi micro tese bize yapılmadı ama oda epey bi yüksek ücretli sanırım 2 küsür olabilir o da ama burda yaptıran arkadaşlar daha doğru biliyodur tese ücretini diğer kromozom testini de istbulda araşturma hastanesinde yaptırabilirsin istersen sanırım bi arkadaş marmara eğitim araştırmada yaptırmıştı oda çabuk almıştı sonucunu sen bi hastaneleri ara sor istersen canım umarım yardımcı olabilmişimdir