Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sağol canım inşallah bu tedavinin sonu olumlu olur bizimde 4. Denememiz her tedavi yeni umut dolu, inşallah bu son olur.

Canım sen nasıl oldun eşin tedaviye sıcak bakıyormu

canım tüp bebekten sonra olumsuz sonucu görüşmek için ulun hocaya gittik bana histeskoropi önerdi eşimide emre beye yönlerdi ama malesef eşim şuan bu konu hakında hiç bir şey demiyor bende şimdilik konu yeni oldugu için bu konuda hiç sesimi cıkarmıyorum bıraz daha üzerinden geçsin sonra ne düşündüğü konusunda sorularım olucak kendisine dua ediyorum hep bizim için hayırlısı olacaksa eşimin tekrar denemeyi istesin

Kızlar uyku tutmadı. Iki-üç gündür sağ kasığımda şiddetli bir ağrı var, Ulun beyle görüştüm bir test yaptır haber ver dedi. Test sonucu 36441 çıktı. Haber verdim kendi yoktu Selen hanım da yarın muhakkak muayene olsun Ulun beye dedi.Çok korkuyorum neden bu kadar yükseldi bu değer, birşey de demediler. Dış gebelik mi acaba? Allah'ım uykular haram oldu, sabah olur da gider miyim doktora....

Ca
canım merak ettim seni ya mutlaka haber ver bizede inş iyi haberle gelirsin

Benim eşimde tedaviye pek sıcak bakmamaya başladı eylülde tedaviye başlayacaktım ertelendikce erteleniyor bende ne zaman tedaviye başlarım allah bilir

Merhaba arkadaslar, ben de dün umut tüp bebek merkezinde tedaviye basladım.
Ben ki iğne görünce ayakları titreyen biriydim az once 2. iğnemi yaptım.. Pazartesi günü kontrolüm var, dün transferi yapılan birkaç bayan gördüm gerçekten çok heyecanlı, umarım hepimiz için herşey yolunda gider ve gönlümüzden geçenlere kavuşuruz.

Canım çıktım ben. Çok şükür bişeyimiz yokmuş hem de ikiz bebek geliyormuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dualarımı hiç eksik etmeyeceğim kızlar.

Hayırlı olsun alla tamamına erdirsin.ne güzel bu aralar bol bol gebelik haberi geliyor. Diğer bekleyen herkese allah nasip etsin.bu arada senin 12.gun test sonucun kaç çıkmıştı cnm.

Canım çıktım ben. Çok şükür bişeyimiz yokmuş hem de ikiz bebek geliyormuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dualarımı hiç eksik etmeyeceğim kızlar.

Canım hayırlısı olsun çok sevindim böyle güzel haberler alınca insan daha da umutlanıyo bian once tedAviye başlamak istiyo senin kacinci denemendi tatlim bi de sizdeki problem neydi acaba?sen transferden sonra neler yaptın ben bi türlü stres yapmadan duramiyom senin test oncesi belirtin olmus muydu kusura bakma cok soru sormus olabilirim insan merak ediyo insallah ben ve diger isteyen arkadaslarimada nasip olur bu duyguyu yasamak tekrardan hayırlısı olsun Canım :)

Merhaba Kızlar nasilsiniz? Son olumsuz haberlerden sonra pek ugrayan olmamis buralara.Allah tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun.ben de 2. transfer için bugün ilk kontrole gittim. 15 gün sonra tekrar gidecem. Bayramın 3. Günü falan olacak gibi transfer bi aksilik olmazsa. Dualarimdasiniz

Hadi gözün aydın canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin

Allah yüzünü güldürür inş. canım. Bol bol dua et ve hep olumlu düşün.

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin, hep dualarımdasınız. Benim ikinci denemem, sperm hareketsizligi var bizde.
Ben de stres yaptım bu sefer aslında ama hep iyi düşünmeye çalıştım, bol bol dua ettim kendime de herkese de. Ilk 4-5 gün hiç birşey yapmadım, küçük adımlarla dolaştım evde sonra yattım dinlendim. Aslında bahane bunlar Rabbim istedi oldu. Sen içini ferah tut duanı eksik etme, Allah'ım hakkımızdan hayırlısını nasip etsin.
Belirtim de hafif bir kasık ağrısı ve arada bir pembemsi akıntı seklinde oldu, Ulun Bey normal olabilir bunlar korkma dedi. Kırmızı kan gibi olmadığı sürece normal.
Aklına takılan oldukça sorabilirsin canım. Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inş

Hayırlı olsun alla tamamına erdirsin.ne güzel bu aralar bol bol gebelik haberi geliyor. Diğer bekleyen herkese allah nasip etsin.bu arada senin 12.gun test sonucun kaç çıkmıştı cnm.
Amin canım inş kucağıma aldığım günler de nasip olur. Allah herkese nasip etsin. 12.gün 2840 çıktı sonuç canım. Ikiz olduğu için yüksek. Ilk denemede sonuç 166 çıkmıştı ve yine bebek vardı ama o nasipte yokmuş demekki.

canım tedavin hayırlı olsun sonucu pozitif olsun inşallah

ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin

Benim eşimde tedaviye pek sıcak bakmamaya başladı eylülde tedaviye başlayacaktım ertelendikce erteleniyor bende ne zaman tedaviye başlarım allah bilir
canım bu eşler bizim ne kadar çok anne olmak istediğimizi anlasalar bize her konuda destek olurlardı.inşallah en yakın zamanda tedavine başlarsın dua edicem

canım hayırlı olsun inşallah bu sefer her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…