Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar nasılsınız tedaviye başlayanlar varmı? Benim sabah bikaç damla kanamam oldu çok panikledim ama devam etmedi şimdilik yarında kısmetse gebelik kesesi için gidicem bende kaç gündür uyku falan yok dua edin arkadaşlar ya. Bide kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?

Herkeze meraba arkadŞlar uzun zamandır girmiyordum çünkü çok kötüydüm ancak toparlandım rabim kimseye evlat acısı göstermesin kimseye cvp veremedim hakınızı helal edin güzel dilekleriniz için Allah razı olsun bir süre daha giremiycem çünkü pisikolojik tedavi görüyorum Dr girmem gerektiğini söyledi hepinizi çok özliycem Allah'a emanet olun

Canim yarim senin icin buyuk gun, cok heyecan verici, masallah... Ben transferden 10. Gun pozitif oldugunu ogrendim, ondan sonra 10 gunden kese gormeye gittik. Kalp atislarini da keseden 10 gun sonra duyduk. Yalniz benim beta degerim cok yuksekti, o yuzden yarindan itibaren 2 hafta sonra filan duyarsin bence. Hayirlisiyla guzel haberleri bekliyoruz yarin.. 2 embriyo transfer edilmisti dimi? Belki ikizdir, ben ikiz olsun cok istemistim Allaha sukur ama, kismet boyleymis. Biz de sali gunu kontrole gidiyoruz, doktor degisikligi yapacam, bakalim...

Evet canım yaaa çokk heyecanlıyım inş herşey iyi olur hayırlısı olur. Evet canım 2 embryo transfer edilmişti ama bence tek gibi çünkü 201 di beta hcg kısmet tabi. Sen kaçıncı haftandasın canım?

Amin cnm benim
Babacığın tez zamanda iyileşir inşallahhh
Amin canım benim inşh.

Canım dilerim kalp atışlarını duyun
Ve saglıklı bir hamilelik geçir inşh.

Canım ya şoktayım
Ben giremedigimden göremedim.
Bebekler gitti mi?
Allahım sabırlar versin size
Çok üzüldün.yazacak bişi bulamadım kaldım :-(

Canım ne yaptın, gördün mü kesesini bebişinin.

Canım ne yaptın, gördün mü kesesini bebişinin.

Kızlar ben geldim bebişimi gördüm tek hatta kalp atışı görüldü çok şaşırdık ulun beyde şaşırdı erken canlanmış dedi şükür olsun Rabbim herkese nasip etsin inş:)
Canım ben de seni merak ediyodum çok sevindim hayırlısı olsun inşallah arkandan ben ve diğer arkadaşlarımda geliriz :) sen transferden sonra neler yaptın ? Onun öncesinde yani tedavi öncesi bişeyler kullandın mı ? Ben de nasipse bayramdan sonra ekim sonu gibi tekrardan tedaviye başlıycam bakalım nasıl olucak senden kaç yumurta toplanmıştı ve kaç tanesi 5. Güne gelmişti sen burdan söyledin belki ama ben unuttum hakkını helal et tatlım çok soru sormuş olabilirim .Meleğini Rabbim sana bağışlasın....

Kızlar ben geldim bebişimi gördüm tek hatta kalp atışı görüldü çok şaşırdık ulun beyde şaşırdı erken canlanmış dedi şükür olsun Rabbim herkese nasip etsin inş:)
Masallah masallah canim...senin icin cooook mutluyum, Allah tamamina erdirsin, seni de esini de cok tebrik ediyorum. Ulun bey hangi ilaclara devam ettiriyor? Ben hepsini almaya devam ettim daha yeni coraspinle elevitte kaldim. Sahsen benexolun cok faydasini gordum canim, bulantiya cok yardim etti galiba...
Biz yarin sata gore 16+1 deyiz ama biraz onden gidiyorduk bakalim yarin doktor amca ne diyecek bize. Daha ense kalinligi olcumunden erkek demisti doktor, hayirlisi bakalim :) :)

Bin kere maşallah canım. Allah kucağına alıp hayırlı, sağlıklı bir ömür yaşamayı nasip etsin. Darısı bütün isteyenlerin başına inş. Haftaya pazartesi de ben gitcem, inşallah ben de mutlu haberle dönerim.

Oy çok sevindim hayırlı olsun.sperm sıkımtı sebebiyle 2 kat daha düşünüyordun.
Çok şükür.
Allahım saglıklı hamilelik nasip etsin.
Gözünüz aydın.
Tüm tedaviden olan ve tedaviye başlamayı düşünen arkadaşlarıma nasip olsun.

Canım bende seni merak ettim bi ara giremedim demekki o arada yazdın hayırlı haberi:) . Rabbim sanada nasip etsin inş

Canım bende ilaçlara devam ediyorum aynı şekilde benexol hamile kalmadan önce bırakmıştım şimdi decavit ve folbiol devam ediyorum estrofem jel bide bende pıhtılaşma var onun için iğne kullanıyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem şuanda tam 1.5 aylıksın dedi

çok güzel bir haber, benim transferimde bugün oldu, senin güzel haberlerin banada umut oluyor, Rabbim sağlıklı ve güzel bir hamilelik nasip eder inşallah. Darısı başıma:))

Canım bende seni merak ettim bi ara giremedim demekki o arada yazdın hayırlı haberi:) . Rabbim sanada nasip etsin inş
Amin canım inş. Hayırlısıyla kesesini bir görsem, kalp atışını duysam rahatlıycam. Dualarımı eksik etmiyorum, Rabbim isteyen, dileyen herkese nasip etsin.

Canım benden 10 yumurta toplandı 8 işleme alındı 3 döllendi ve 3. Gün donduruldu benim eşim azospermi idi ameliyat olmuştu. Benim transfer 1 ay sonra oldu embryolar çözdürülüp 5. Gün bekletildi 2 tanesi kaliteliydi şükür 1 tuttu. Açıkcası pek bişey yapmadım sadece ev işi yapmadım evde gezindim hep sabah normal kahvaltı yumurta fln yedim hayatımda bi değişiklik yapmadım ben sadece şuna inanıyorum nasip kısmet ya zamanı geldiyse oluyor canım kafanı bişeye yorma ben bol bol dua ve tasavvuf kitapları okudum manevi olarak çok rahatladım belki bu rahatlık vücuduma yansıdı bilinmez tabi nasip kısmet işi. Rabbim inş sanada nasip eder

çok güzel bir haber, benim transferimde bugün oldu, senin güzel haberlerin banada umut oluyor, Rabbim sağlıklı ve güzel bir hamilelik nasip eder inşallah. Darısı başıma:))
Canımm hayırlı olsun inş Rabbim sanada nasip etsin hayırlısıyla dua et bol bol hayırlısını iste ben her tedavimde öyle dedim diğer tedavilerimde gebelik hiç oluşmamıştı hatta 2. Tedavim transfer iptal ediliyordu kaliteli embryo olmamıştı. Her zaman transfer olmak bile müthiş geliyordu eşim azospermi olduğu için hiç ümit vermiyordu Dr lar bende bunada şükür en azından heyecanını yaşayabiliyorum diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…