evet cnm onu unutmusum ilk muayene 250 lira ama bidaha vermessin onuda sadecek ilk gidisinde veriyosun sizin sorun ne cnm yasin kac ...Bende ulun beyden randevu alfım tatlım raporum yok malesef ama ilk muayene için bile 250 tl dediler dahil değil sanırım muayeneler sölediğin fiyata yanılıyo mıyum buarada çok saol cevap verdiğin için
Canm bn 25 yaşındayım pco var bnde eşiminde ileri hareketlilğinde çok küçük bi düşüklük var o sebeple istiyorz bakalım ya umutta yada memorialda yaptırıcamevet cnm onu unutmusum ilk muayene 250 lira ama bidaha vermessin onuda sadecek ilk gidisinde veriyosun sizin sorun ne cnm yasin kac ...
sorunlarimiz ayni ozmn cnm bendede pco var esimdede hafif varikosel memoriolide cok iyi olduginu duydum senim icin hangisi hayirlisiysa orda olsun cnm rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun...Canm bn 25 yaşındayım pco var bnde eşiminde ileri hareketlilğinde çok küçük bi düşüklük var o sebeple istiyorz bakalım ya umutta yada memorialda yaptırıcam
canım 6750 tl fiyatıArkadaşlar merhaba bnde umut tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum ama fiyat hakkında hiç bi bilgim yok ilk randevumu yeni aldım bana fiyat hakkında yardımcı olabilir misiniz ilaçlar dahil kaça mal olduğu konusunda lütfen seçim yapma arefesindeyim bilirsiniz ki bu konusa doğru seçimi yapmakta çok önemli
canım büyük şehir bünyesinde çalışıyorum ama halk eğitimin müvredatını uyguluyoruzinsallah canım bizler gibi olan ve isteyen tüm kader arkadaslarıma Rabbim hayırlısıysa anneliği tattırSın.ben Zonguldaktan geliyorum canım sen halk eğitimde mi çalışıyorsun ?
Canım sen ne öğretmenisin ? Usta öğreticilik belgesi falan mı aldın ?büyük şehir belediyesinde nasıl çalışılıyo oyüzden sordum seninçalışma ortamı daha zevkli olmalıcanım büyük şehir bünyesinde çalışıyorum ama halk eğitimin müvredatını uyguluyoruz
mrb cnm ulun beye ulasman imkansiz gibi bir sey zaten canm. tedbirli ol benim gibi olma en ufak bi kanamada git doktora bende burda okuuklarima gore aman yerlesme kanamasidir dedim ama degilmis ilk once jelli birlikte azicik kan geldi sonra kesildi ama sabah kaldigimda kanamam bosaldi resmen ama benim iki gundur adet agrim ve bel agrim vardi cnm sen benim yasadigimi yasama zor elde ediyoruz kolay kaybetmeyelim aman az deyip gecme git doktora cnm ayrica ayaga kaklma bol bol dinlen rabbim insallah sag salim kucagini almayi nasip etsinnn...
Sağol canım cevabın için. Benim de bu ikinci denemem ilkinde hiç olmamıştı böyle biraz korktum açıkçası ama sadece o gün pembemsi bir leke geldi daha da olmadı. Ya benimle ya da terk etti beni bebeğim, kısmet bakalım çarşambayı bekliyorum.Canım benimde 9. Gün hafif kan gelmişti sonraki 2 gündemde jel birlikte kahverengi akıntı geldi ben sormuştum normalmiş fazlalaşmadığı sürece
sagol cnm cvabin icin cok sevindim bidaha kanaman olmadigina demekki bebegin iyice yerlesti rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin cnm benim daha dusuk kanamam devam ediyo bidahiki adetimde bende bidaha denemek istiyorum insaalh bu sefer kucagima alirim...Canım ben 29 Ağustos'ta transfer oldum dondurulmuşlarla oldu 2.450 TL verdik.
Amin canım merakla test günümü bekliyorum.sagol cnm cvabin icin cok sevindim bidaha kanaman olmadigina demekki bebegin iyice yerlesti rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin cnm benim daha dusuk kanamam devam ediyo bidahiki adetimde bende bidaha denemek istiyorum insaalh bu sefer kucagima alirim...
Canım benimde sadece o gün oldu kesildi inş seninkide tutunma kanamasıdır. Ben kanama olunca 10 gün yaptırmıştım testiSağol canım cevabın için. Benim de bu ikinci denemem ilkinde hiç olmamıştı böyle biraz korktum açıkçası ama sadece o gün pembemsi bir leke geldi daha da olmadı. Ya benimle ya da terk etti beni bebeğim, kısmet bakalım çarşambayı bekliyorum.
Canım bence hiç kötü düşünceler getirme şimdi hamileliğin tadını çıkar herkeste belirti olmayabilir zaten bulantılar daha geç başlar gibi geliyo hamile arkadaşlarım var mesala 3. Ayda bulantıları başladı sadece çok uyku uyumayı belki bikaç hafta içerisinde isteyebilirsin benim çevremde gördüklerim bunlar hem ben yumurta takibinde merkezde bi arkadaşla tanışmıştım oda tedaviyle hamile kalmış ve 9 ay boyunca hiç bi belirti yaşamadım demişti (Buradan arkadaşlardan okuduğum kadarıyla dış gebelikte hamilelik değeri yükselmeyip düşüyo diye hatırlıyorum ama tam olarak emin değilim)Hamiş kızlar bişey sorucam ya sizde hamilelik belirtisi kaçıncı hafta başladı bende hiç yok valla lekelenme falanda yok bebişim ordamıdur ya ? Dış gebelik korkusu başladı bide o nasıl belirti veriyo
canım ben zaten meslek lisesi cıkışlıyım bu arada kursa gittim 5 yıl benim branşımın öğretmen olmak için belirli bir saati var onu doldurdum sınava girdim kazandım evet çok zevkli ve zor ama günde 25 -30 kişiyle bire bir ilgileniyorum yetişkinlerle uğraşmak çok zorCanım sen ne öğretmenisin ? Usta öğreticilik belgesi falan mı aldın ?büyük şehir belediyesinde nasıl çalışılıyo oyüzden sordum seninçalışma ortamı daha zevkli olmalı
Inşallah canım tutunup kalmıştır bebeğim. Test günüm çarşamba ben de erken yaptırmak istiyorum ama işten izin alamam çarşambayı bekliycez mecburen. Rabbim seninkini de kucağına almayı nasip etsin. Dış gebelik mi acaba falan yazmışsın, aklına getirme öyle. Belirti olmayabilir, halamın kızı doğal hamile kalanlardanCanım benimde sadece o gün oldu kesildi inş seninkide tutunma kanamasıdır. Ben kanama olunca 10 gün yaptırmıştım testi
canım ben zaten meslek lisesi cıkışlıyım bu arada kursa gittim 5 yıl benim branşımın öğretmen olmak için belirli bir saati var onu doldurdum sınava girdim kazandım evet çok zevkli ve zor ama günde 25 -30 kişiyle bire bir ilgileniyorum yetişkinlerle uğraşmak çok zor
Tatlim benim belirtim pek olmadi...goguslerim hassaslasti biraz okadar. 9-10 haftalarda mide bulantisi yasadim ama o aralar uc embriyo olmasina ragmen hormonlar cok yuksek olmasina ragmen azcik oldu cok sukur ki 13. Haftadan da o da gecmis durumda. Koku hassasiyeti ve bazi yiyecekleri tercih etme/istememe baslar 6. Haftadan sonra. Uyku hali vardi bende ama sanirim daha cok psiholojikti kendimi gebe biliyordum kuluckaya yatasim geliyordu :) simdi o da yok. Cok yakinda kese gormeye gideceksiniz sonra kalp atisi....ay heyecan dolu gunler basladi senin icin, Allah tamamina erdirsin canimHamiş kızlar bişey sorucam ya sizde hamilelik belirtisi kaçıncı hafta başladı bende hiç yok valla lekelenme falanda yok bebişim ordamıdur ya ? Dış gebelik korkusu başladı bide o nasıl belirti veriyo
Hamiş kızlar bişey sorucam ya sizde hamilelik belirtisi kaçıncı hafta başladı bende hiç yok valla lekelenme falanda yok bebişim ordamıdur ya ? Dış gebelik korkusu başladı bide o nasıl belirti veriyo
CANIM BELİRTİ İÇİN ÇOK ÇOK ERKEN BEN DE İKİZ OLMASINA RAĞMEN 10.HAFTADA BAŞLADI BELİRTİLER BİRDE BÜTÜN BAYANLARDA AYNI OLMUYOR BENCE BUNLARI DÜŞÜNME BELİRTİ HİÇ ARAMA ..ÇOK ŞÜKÜR HAMİLESİN BUNUN TADINI ÇIKAR....Hamiş kızlar bişey sorucam ya sizde hamilelik belirtisi kaçıncı hafta başladı bende hiç yok valla lekelenme falanda yok bebişim ordamıdur ya ? Dış gebelik korkusu başladı bide o nasıl belirti veriyo