Kızlar şoktayım yaa değerim düşük biliyorum ama 80 çıktı 10 gün. Gün belki kimyasal gebelik ama hamile kalmak bile sevinç gözyaşı dökmeme yetti:))))
Doğru haklısın canımm doktorlar hastaneler bir vesile... Rabbim nasip etmediği için olmadı tabi ki de şimdiye kadar, artık karar verdiğimiz zaman görüşmeye gittikten sonra son kararımızı vereceğizz canımMerhaba muhipcim. Ben ulun beye muayene oldugumda bi 5 dakika rahim filmini inceleyip guzel demişti. Demek ki o anki ruh hali neyi istiyosa onu yapiyo:) ben begenmistim ulun beyi. Ozellikle bitki kurlerine ve vitaminlerin yumurta uzerine yararlarina soguk bakmayan bi doktor olmasi ve biraz da dobra olmasi hosuma gitmisti. Son anda Memoria'la da bi görüşeyim deyip randevu aldim ve orada karar kildim. Doktorlar sadece vesile. Allahim ol dedikten sonra her şekilde olur. Sen sadece icini rahat ettiren yer neresi ona bak. Tedavi sadece bizim uzerimize kurulu ve bizim kafamizin rahat olmasi lazim :)
Haklısın arkadaşım ben de öyle düşünmüştüm zaten.suan yapmaktan vazgeçtim. Allah korusun sonra acaba bundan mi oldu diye aklıma takılsin istemiyorum. 2.denemem olumsuz olursa kesinlikle yapıcam ama.sana da çok geçmiş olsun, ben de daha bu ay olumsuz sonucumu aldım ama hemen denemek istiyorum gene.aklımda duracağına içimde dursun dedimSelamlar. Onceki tup bebek denememden bir önceki ay kistim olusmus ben de doğum kontrol hapi ile birlikte sogan kuru yapmıştım. Cok guzel temizlendigini gördüm cok şükür ama o zaman ben de bilseydim rahim duvarini incelttigini, kaliteyi de düşürdüğünü ve hapin da fsh yukselttigini kesinlikle denemeyi ertelerdim. Benim 3 yumurtanin bir tanesi dollenmisti ve tutunmadi. Kesinlikle bizim icin cok yararli bi kür ama denemeyi bi iki ay ertelemenizi oneririm. Bu arada incir kuru de yapma firsatiniz olur hem. O da yumurta kalitesine iyi geliyo.
canım aslında ne zamandır benimde aklımda yetişkin eğitimi veriyorum insanlarıda rahatsız etmek istemem acıkçası ama deniyeyim iyi olur sagol canım bu arada cuma 3 de randevu aldım ulun hocadan bakalım ne diyecekYok yawww öyle dışarıya kadar çıkan bir koku omuyor, hatta sana bile gelecek kadar koku olmuyor.. Bi dene kendinn gör derimm aycenn.. ama ilk seferlerde içmesi garip ve zor gelebilir ama pes etme.. Bugün benim 8. günüm , kaldı 7 günüm.
Sırf Sonunda normal yolla gebe kalma beklentisi için yapmıyorum bu soğan kürünü, Saraçoğlu bile sağlık bir kadının bile yılda 2 kere yapmasını tavsiye ediyor, sağlık için yaniii
canım inşallah transferin hayırlı sonu pozitif olur.bizi haberdar et lütfenÇok güzel bir haber sonucu okuyunca çok sevindim banada umut oldun benimde 15inde transferim inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin
Haklısın arkadaşım ben de öyle düşünmüştüm zaten.suan yapmaktan vazgeçtim. Allah korusun sonra acaba bundan mi oldu diye aklıma takılsin istemiyorum. 2.denemem olumsuz olursa kesinlikle yapıcam ama.sana da çok geçmiş olsun, ben de daha bu ay olumsuz sonucumu aldım ama hemen denemek istiyorum gene.aklımda duracağına içimde dursun dedim[/QUOTE
:) inşallah ikinci denemende alırsın bebeişini kucağına da gerek kalmaz onca şey yapmana.. ben de ikinci denememin içindeyim bakalım.. transferimi bekliyorum sabırsızlıkla :)
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için benimde 4. olacak ve inşallah son olur diğerlerinden farkı uzun protokol ve dondurulmuş embriyo transferi Rabbim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir ve bizde annelik duygusunu yaşarız:))canım inşallah transferin hayırlı sonu pozitif olur.bizi haberdar et lütfen
değerin kat kat artmıştır inşallah canım sonucunu takipteyimKızlar biram önce kan verdim kısmet olursa 2.30 da çıkıcak sonuç
canım benim çok teşekkür ederim hala çok şaşkınım inanamıyorum bol bol şükrediyorum Rabb'ime bizim için çok uzak bi durumdu bu haberi almak eşim azospermi idi . Her duamda bu yolda emek veren siz arkadaşlarımada dua ettim ediyorumda Rabbim emek veren sabreden tüm ark nasip etsin bu haberi almayı inşcanım ne güzel bir haber süper bir artış bugün 12.günün idi dimi 12.güne maşallah çok güzel hep böyle kat kat artsın inşalah.(bakarsınolabilir )
amin canım inşallah hep dualrımdaydın .önce keseyi sonra kalp atışlarını sonrada rabbim kucagına da almayı nasip etsinCa
canım benim çok teşekkür ederim hala çok şaşkınım inanamıyorum bol bol şükrediyorum Rabb'ime bizim için çok uzak bi durumdu bu haberi almak eşim azospermi idi . Her duamda bu yolda emek veren siz arkadaşlarımada dua ettim ediyorumda Rabbim emek veren sabreden tüm ark nasip etsin bu haberi almayı inş
amin canım inşallah hep dualrımdaydın .önce keseyi sonra kalp atışlarını sonrada rabbim kucagına da almayı nasip etsin[/QUOTEaminnn canım inş
Ca
canım benim çok teşekkür ederim hala çok şaşkınım inanamıyorum bol bol şükrediyorum Rabb'ime bizim için çok uzak bi durumdu bu haberi almak eşim azospermi idi . Her duamda bu yolda emek veren siz arkadaşlarımada dua ettim ediyorumda Rabbim emek veren sabreden tüm ark nasip etsin bu haberi almayı inş
Kızlarrrrr sonuç 201 olmuş:)) testi tekrarlamıcam 10 gün sonra gebelik kesesi için gidicem kısmet olursa. Hemşireye dedimki bazen jel kahverengi şekilde geri geliyo dedim normal dedi kan şeklinde olursa haber verin dedi
MUHİP
Canım bugün testi tekrarlıyacaktık sonucu dört gözle bekliyoruz inşallah değerin kat kat artmıştır .bizleri bilgilendirmeyi unutma canım
Canım benimde 9. Gün hafif kan gelmişti sonraki 2 gündemde jel birlikte kahverengi akıntı geldi ben sormuştum normalmiş fazlalaşmadığı süreceKızlar birşey soracağım bilenler cevaplarsa sevinirim. Bugün sabah kalktığımda hafif bir pembe leke gördüm, biraz önce de aynı şekilde bir lekelenme oldu. Jel uçuk bir pembe şeklinde geldi. Ulun Bey'e ulaşamadım, sabah erkenden arayabilirsiniz dediler. Çok tedirginim şu an bebeğime birşey olmamıştır dimi?Hiç ağrım falan yokki. Allah'ım ne olur bana bağışla onu.