Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar şoktayım yaa değerim düşük biliyorum ama 80 çıktı 10 gün. Gün belki kimyasal gebelik ama hamile kalmak bile sevinç gözyaşı dökmeme yetti:))))

Canım inşallah bebeğin seninle kalır. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Içini ferah tut, iyi düşün iyi olsun herşey. Benim de 29 Ağustos'ta transferim oldu, Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürecek inş. Aslında o kadar tedirginim ki bu sefer nedense ama umudumu hiç kaybetmedim. Sen de kaybetme o umudu. Hakkımızdan hayırlısını nasip etsin Allah. Hepiniz dualarımdasınız.

Doğru haklısın canımm doktorlar hastaneler bir vesile... Rabbim nasip etmediği için olmadı tabi ki de şimdiye kadar, artık karar verdiğimiz zaman görüşmeye gittikten sonra son kararımızı vereceğizz canım

Haklısın arkadaşım ben de öyle düşünmüştüm zaten.suan yapmaktan vazgeçtim. Allah korusun sonra acaba bundan mi oldu diye aklıma takılsin istemiyorum. 2.denemem olumsuz olursa kesinlikle yapıcam ama.sana da çok geçmiş olsun, ben de daha bu ay olumsuz sonucumu aldım ama hemen denemek istiyorum gene.aklımda duracağına içimde dursun dedim

canım aslında ne zamandır benimde aklımda yetişkin eğitimi veriyorum insanlarıda rahatsız etmek istemem acıkçası ama deniyeyim iyi olur sagol canım bu arada cuma 3 de randevu aldım ulun hocadan bakalım ne diyecek

canım inşallah transferin hayırlı sonu pozitif olur.bizi haberdar et lütfen
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için benimde 4. olacak ve inşallah son olur diğerlerinden farkı uzun protokol ve dondurulmuş embriyo transferi Rabbim inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir ve bizde annelik duygusunu yaşarız:))

MUHİP

Canım bugün testi tekrarlıyacaktık sonucu dört gözle bekliyoruz inşallah değerin kat kat artmıştır .bizleri bilgilendirmeyi unutma canım

canım ne güzel bir haber süper bir artış bugün 12.günün idi dimi 12.güne maşallah çok güzel hep böyle kat kat artsın inşalah.(bakarsın olabilir )

Ca
canım ne güzel bir haber süper bir artış bugün 12.günün idi dimi 12.güne maşallah çok güzel hep böyle kat kat artsın inşalah.(bakarsın olabilir )
canım benim çok teşekkür ederim hala çok şaşkınım inanamıyorum bol bol şükrediyorum Rabb'ime bizim için çok uzak bi durumdu bu haberi almak eşim azospermi idi . Her duamda bu yolda emek veren siz arkadaşlarımada dua ettim ediyorumda Rabbim emek veren sabreden tüm ark nasip etsin bu haberi almayı inş

amin canım inşallah hep dualrımdaydın .önce keseyi sonra kalp atışlarını sonrada rabbim kucagına da almayı nasip etsin

senin adına çok çok sevindim cnmm..
Hayırlı olsun.
bize çok uzaktı dedinya gerçekten biizim içinde öyleydi..
eşim azospermi..10. senemizde meleğimizi kucağımıza aldık..
dilerim hamielliğin sonuna kadar güzel bi şekilde gider bebeğini kucağına alırsın.
Rabbim isteyen herkesede nasip etsin inşallah

Kızlarrrrr sonuç 201 olmuş:)) testi tekrarlamıcam 10 gün sonra gebelik kesesi için gidicem kısmet olursa. Hemşireye dedimki bazen jel kahverengi şekilde geri geliyo dedim normal dedi kan şeklinde olursa haber verin dedi

Maşallah canım, çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Darısı bütün bekleyenlerle birlikte bana da nasip olur
inşallah. (

Kızlar birşey soracağım bilenler cevaplarsa sevinirim. Bugün sabah kalktığımda hafif bir pembe leke gördüm, biraz önce de aynı şekilde bir lekelenme oldu. Jel uçuk bir pembe şeklinde geldi. Ulun Bey'e ulaşamadım, sabah erkenden arayabilirsiniz dediler. Çok tedirginim şu an bebeğime birşey olmamıştır dimi? Hiç ağrım falan yokki. Allah'ım ne olur bana bağışla onu.

MUHİP

Canım bugün testi tekrarlıyacaktık sonucu dört gözle bekliyoruz inşallah değerin kat kat artmıştır .bizleri bilgilendirmeyi unutma canım

Aycen'cim ne değeriii, ne testi?.. Evlattt nick li arkadaşa seslenecektinn yanlışlık oldu galibaaaa, ama neyse Allah söyletti diyelim iyiye yoralım bu yanlışlığı değil mi

Canım benimde 9. Gün hafif kan gelmişti sonraki 2 gündemde jel birlikte kahverengi akıntı geldi ben sormuştum normalmiş fazlalaşmadığı sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…