cok sevindim gercekten rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin cok dikkatli ol cnm o artik seninle bol bol dua et rabbim tamamini erdirsin...Kızlarrrrr sonuç 201 olmuş:)) testi tekrarlamıcam 10 gün sonra gebelik kesesi için gidicem kısmet olursa. Hemşireye dedimki bazen jel kahverengi şekilde geri geliyo dedim normal dedi kan şeklinde olursa haber verin dedi
mrb cnm ulun beye ulasman imkansiz gibi bir sey zaten canm. tedbirli ol benim gibi olma en ufak bi kanamada git doktora bende burda okuuklarima gore aman yerlesme kanamasidir dedim ama degilmis ilk once jelli birlikte azicik kan geldi sonra kesildi ama sabah kaldigimda kanamam bosaldi resmen ama benim iki gundur adet agrim ve bel agrim vardi cnm sen benim yasadigimi yasama zor elde ediyoruz kolay kaybetmeyelim aman az deyip gecme git doktora cnm ayrica ayaga kaklma bol bol dinlen rabbim insallah sag salim kucagini almayi nasip etsinnn...Kızlar birşey soracağım bilenler cevaplarsa sevinirim. Bugün sabah kalktığımda hafif bir pembe leke gördüm, biraz önce de aynı şekilde bir lekelenme oldu. Jel uçuk bir pembe şeklinde geldi. Ulun Bey'e ulaşamadım, sabah erkenden arayabilirsiniz dediler. Çok tedirginim şu an bebeğime birşey olmamıştır dimi?Hiç ağrım falan yokki. Allah'ım ne olur bana bağışla onu.
Canım ben mayısta yaptırmıştım 2450idi.sanırım sende olumsuz sonuç aldın ben de senin gibi olumsuz sonuç almış biri olarak yaşadıklarını ve neler hissedebiliceni çok iyi anlıyorum.Rabbim yardımcımız olsun tez zamanda anne olabilmeyi nasip etsin.kizlar bisi sorucam umutta dondurulmus fiyati nekadar bilen varmi????
Çok sevindim Canım hamileliğin hayırlısı olsun ne güzel bi duygudur dimi Rabbim inşallah bigün bizlere de nasip eder sen transferden sonra neler yaptın ? Hiç belirti olmadı mı?sen de oıhtılaşma var mıydı tatlım Rabbim meleğini ve seni korusun zamanın su gibi akıp geçiceği bi hamilelik olması dileğiyle :))Kızlarrrrr sonuç 201 olmuş:)) testi tekrarlamıcam 10 gün sonra gebelik kesesi için gidicem kısmet olursa. Hemşireye dedimki bazen jel kahverengi şekilde geri geliyo dedim normal dedi kan şeklinde olursa haber verin dedi
Aycen'cim ne değeriii, ne testi?.. Evlattt nick li arkadaşa seslenecektinn yanlışlık oldu galibaaaa, ama neyse Allah söyletti diyelim iyiye yoralım bu yanlışlığı değil mi
Slm canım nasılsın?sanırım sen de öğretmensin öyle hatırlıyorum bi dahaki denemeyi sen ne zaman düşünüyosun?canım yaaa evet evlatta arkadaşıma yazacaktım o kadar dalgınım ki inşallah canım zaten ezan okunuyor en yakın zamanda senin başına inşallah
evet canım öğretmenim iyi olmaya calışıyorum kendimi toparlamaya calışıyorum iş başladı iyi geldi valla .canım bana kalsa ben maddi imkanım el verdiğince denemek istiyorum ama eşim daha denemek istemiyorSlm canım nasılsın?sanırım sen de öğretmensin öyle hatırlıyorum bi dahaki denemeyi sen ne zaman düşünüyosun?
sagol cnm cvp icin benim tutmustu ama su an dusuk yapiyorum oguzel duygiyu yasadim ya biran once hamile kalmak istiyorum rabbim bizlere guc ve sabir versin insaalh bizde kucaklarimiza sag salim aliriz bebeklerimizi senin kacinci denemendi cnm simdi napiyosum denicekmisin bidahaCanım ben mayısta yaptırmıştım 2450idi.sanırım sende olumsuz sonuç aldın ben de senin gibi olumsuz sonuç almış biri olarak yaşadıklarını ve neler hissedebiliceni çok iyi anlıyorum.Rabbim yardımcımız olsun tez zamanda anne olabilmeyi nasip etsin.
Belki zamanla o da tekrardan denemek ister tatlım ben de öğretmenim ama kadrolu değilim ücretliye başvurdum bu yıl geçen sene tedavi olucam diye çalışmamıştım ama evde olmuyo düşün düşün çıkış yolu yok çalışmak banada iyi gelicek eğer görev verilirse ben de hem çalışıp hem de tedavi olayım diye karar verdim nasip olursa ekimde tekrardan sil baştan deniycem okulla nasıl olur bilmiyorum sen okul açıkken mi denemiştin önceki tedavilerinde ? Senin için ulun bey ne diyecek bakalım ben de sordum niye olmadı diye nasip değilmiş dedi tekrardan deneyelim dedi bakalım hayırlısı inşallah bigün bizde anneliği tadabilirizevet canım öğretmenim iyi olmaya calışıyorum kendimi toparlamaya calışıyorum iş başladı iyi geldi valla .canım bana kalsa ben maddi imkanım el verdiğince denemek istiyorum ama eşim daha denemek istemiyor
Çok zor bi durum olmalı canım Rabbim sabır versin inşallah tez zamanda da anneliği nasip etsin .ben iğneli bi kez tedavi gördüm ve ohss olunca o ay 4 tane 5.gün embriyom donduruldu ilk transferim bi ay sonra olsu 2 emmbriyo çözüldü bi embriyo transfer oldu diğer bi embriyom dondurulcak kalitede olmayınca o bi daha dondurulmadı ve tek transfer edilen embriyoda negatif sonuç aldım sonra mayısta tekrardan dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi oda malesef negatif nasip olmadı yani bana pozitif sonuç alamadım bizde sperm sayımız düşük bide bende pıhtılaşma var bakalım ulun bey rahim filmi istemişti onu götürcem çektirdiğim yerde bi problem yok dendi ben nasipse sil baştan tekrardan ekimde sonu gibi denemeyi düşünüyorum benim korkum bi daha ohss yaşamak çok kötü bişey Rabbim bi daha yaşatmasın...sagol cnm cvp icin benim tutmustu ama su an dusuk yapiyorum oguzel duygiyu yasadim ya biran once hamile kalmak istiyorum rabbim bizlere guc ve sabir versin insaalh bizde kucaklarimiza sag salim aliriz bebeklerimizi senin kacinci denemendi cnm simdi napiyosum denicekmisin bidaha
cnm benim ohss riskiyle bir ay sonra dondurulmusla hemde 3. gun dondurulmus bir taneyle transverim oldu ulun bey korunma dedi korunmicam bu ay denerim normal yolla dusukten sonra gebelik daha kolay diyolar ama olmassa imkanlarim el verirse bende ekim sonu dusunuyorum.cnm rabbim bizi evlatlarimizla siniyo trk yapmamiz gereken sukur sabir ve dua ama dualarimizda birbirimizide unutmayalim ...bu arada bendede pco var esimdede hafif varilosel.Çok zor bi durum olmalı canım Rabbim sabır versin inşallah tez zamanda da anneliği nasip etsin .ben iğneli bi kez tedavi gördüm ve ohss olunca o ay 4 tane 5.gün embriyom donduruldu ilk transferim bi ay sonra olsu 2 emmbriyo çözüldü bi embriyo transfer oldu diğer bi embriyom dondurulcak kalitede olmayınca o bi daha dondurulmadı ve tek transfer edilen embriyoda negatif sonuç aldım sonra mayısta tekrardan dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi oda malesef negatif nasip olmadı yani bana pozitif sonuç alamadım bizde sperm sayımız düşük bide bende pıhtılaşma var bakalım ulun bey rahim filmi istemişti onu götürcem çektirdiğim yerde bi problem yok dendi ben nasipse sil baştan tekrardan ekimde sonu gibi denemeyi düşünüyorum benim korkum bi daha ohss yaşamak çok kötü bişey Rabbim bi daha yaşatmasın...
Belki zamanla o da tekrardan denemek ister tatlım ben de öğretmenim ama kadrolu değilim ücretliye başvurdum bu yıl geçen sene tedavi olucam diye çalışmamıştım ama evde olmuyo düşün düşün çıkış yolu yok çalışmak banada iyi gelicek eğer görev verilirse ben de hem çalışıp hem de tedavi olayım diye karar verdim nasip olursa ekimde tekrardan sil baştan deniycem okulla nasıl olur bilmiyorum sen okul açıkken mi denemiştin önceki tedavilerinde ? Senin için ulun bey ne diyecek bakalım ben de sordum niye olmadı diye nasip değilmiş dedi tekrardan deneyelim dedi bakalım hayırlısı inşallah bigün bizde anneliği tadabiliriz
canım bende bizim için hayırlısı ise eşimin gönlüne tekrar deneme düşüncesini yerleştirsin mevlam. eşimde benimle gelicek doktora bakalım ulun beyin dediklerine eşim ne tepki gösterecek kesin tekradan bana deniyelim diyecek ulun hoca .bende aslında okulda görevli değilim ama meb bağlı meslek edindirme kurslarında öğretmenlik yapıyorum canım evet ben martın sonunda opu işlemimi yaptırmıştım ramazandan sonrada transfer işlemimi yaptırdım.aslında 3 gün izin alıp sonra görevine devam edebilirsin kafan daha rahat olur bence inşallah görev verilir canım nerde oturuyordun ?.canım bu sefer inşallah pozitif sonuçlar alırsın inşallah
Canımm hiçççç belirtim olmadı sadece 9. Gün hafif bi kan geldi . Bende pıhtılaşma var canım kan sulandırıcı kullanıyorum coraspirin bide.valla kucağına aldığımı fln hayal etmiyorum açıkcası ilk 3 ay riskli biliyosunuz şuan ki hali me şükrediyorum inş sizlerde bu haberi hayırlısıyla alırsın :)Çok sevindim Canım hamileliğin hayırlısı olsun ne güzel bi duygudur dimi Rabbim inşallah bigün bizlere de nasip eder sen transferden sonra neler yaptın ? Hiç belirti olmadı mı?sen de oıhtılaşma var mıydı tatlım Rabbim meleğini ve seni korusun zamanın su gibi akıp geçiceği bi hamilelik olması dileğiyle :))
mrb cnm fiyat hersey dahil 6.750 raporsuz fiyati bu ama raporlu 3.000 seksen lira ilac haric umutu tavsiye ederim ozellikle ulun beyi kaliteli ve temiz bir merkezArkadaşlar merhaba bnde umut tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum ama fiyat hakkında hiç bi bilgim yok ilk randevumu yeni aldım bana fiyat hakkında yardımcı olabilir misiniz ilaçlar dahil kaça mal olduğu konusunda lütfen seçim yapma arefesindeyim bilirsiniz ki bu konusa doğru seçimi yapmakta çok önemli
mrb cnm fiyat hersey dahil 6.750 raporsuz fiyati bu ama raporlu 3.000 seksen lira ilac haric umutu tavsiye ederim ozellikle ulun beyi kaliteli ve temiz bir merkez