canım hayırlısıyla insallah bu sefer guzel sonuclarini aliriz.
ben bu testleri yaptirdim genetik testimi universite hastanesinde yaptirdim beinim ve esimin sonuc cok gec cikti ama ucret odemedim
istanbulda oturuyorsan zeynep kamil yapiyo bu testleri ucretsiz olarak yaklasik 1.5 ayda cikiyomus amh hormon testinide ben ekim ayinda umutta 150 tl ye yaptirmistim oda 10 gunde cikmisti sanirim bu amh testi memorialda daha ucuz ben bu ucreti umuta gecdn ekim ayinda odedim simdi ne kadar bilmiyorm istersen bi ara sor .
bu arada ozel degilse sizde sorun neydi?sen kac yasindasin merak ettigin sorular olursa sorabilirsin canim
Teşekkür ederim, umut da 150 dedi.Tedavin hayırlı olsun canim diğer testleri bilmiyorum ama ben amh testini haziranda medical parkta 120 tl Ye yaptırdım,bir haftada çıktı sonuc
Canım ben ilk tüp bebeğe başladığım zaman kontroller sırasında polip göründü doktorum almayı önerdi aldıktan sonrada 3 ay deneyin olmazsa gelin demişti tabi biz denedik olmadı tekrar tüp bebeğe başlamaya karar verdiğimizde yine polip göründü anlayacağın polip yüzünden 2 kere histereskopi olmak zorun da kaldım
Şimdi her kontrol olduğum zaman korkarak gidiyorım polip çıkacak diye
cnm 2 yıl önce tedaviden önce histereskopi yaptırdım polipimi aldırdım yumurta toplama gibi basit bir bir işlem
Canım ben geçen yıl çikolata kistinden dolayi laporaskopi oldum, o esnada poliplerim varmış onları da histereskopi yapmış doktorum.ben hala bi sonuç alamadım ama sende ne olduğu suan belli değil galiba, tanışan histereskopi yapacaktır doktor.beski hicbisey çıkmayacak. Bana da dedi ama benimki belli rahim eğriliği, o da rahim filminde belli oluyoAnladımm canımm geçmiş olsunnn sana , allah bir daha göstermesinn inşallahh ....
Bu işlemden sonra ozitif sonuyç aldınmı arkadasımmm ?..
Canım benim inşallah güzel sonuçlar alirsin, dualarımmm seninleKızlar herkese selam nasılsınız? Benim bugün transferimin 7. Günü yine hiç bir belirti yok o yüzden Pazartesi yapıcam testimi kısmetse boşu boşuna ilaç almak istemiyorum bu benim 3. Denemendi ve eşim tese olmuştu4. Denemem dahada zor şimdi elimde dondurulmuş hiçbirşey yok eşimden sperm çıkarmı bilinmez Rabbim hepimize yardım etsin
Selam kizlar...uzun suredir birsey yazmadim lakin size en son soyledigim gibi perinatologa gorunmek uzere Istanbula geldim, dondum simdi evdeyim....
Sansligun arkadasim, Allah sabir ve guc versin sana, esine, ailene...cok uzuldum, kendim yasiyormusum gibi uzuntunu paylastim, biliyorsun, benim de ayni senin gibi ucuz gebeligim vardi...vardi diyorum cunku artik tek gebelik devam ediyoruz. Perinatolog incelemesinden sonra reduksyon islemine girecektim, dusunmemeye calistim bebeklerimi stresle uzmemeye calistim, bir tek son aksam aglama krizine girdim ben nasil atlaticam nasil kiyacam okadar ugrasip sahip oldugum bebegime diye. Allah guc verdi ve icim garip bir sekilde sakindi. Megersem iki bebegimin gelisimi bir sure once durmus, kucuk kalmislar, kalp atisi yoktu. Yasayan bebegin olcumleri yapilinca doktor bu iyi su iyi dedikce gozyaslarim suzulmeye basladi, diger bebeklere sira gelince daha crl olcumunden anladim ben ekrana bakip vedalastim. Doktor hayirlisi olmus dedi, ikizler ayni keseyi ve esi paylastigindan riskli gebelik kategorisine giriyormus, onlari durduralim onerecektim, kendiliginden olmus dedi. Hayirlisi icin dua ettim, hayirlisi buymus demekki..
Negatif sonuc alan arkadaslar, Allah size de sabir versin, tekrar denemek icin de guc versin...pozitif sonuc alan arkadaslar, tebrik ediyorum, hayirli olsun diyorum, Allah tamamina erdirsin diyorum (Amin)
Opuyorum hepinizi...
Teşekkür ederim, inşallah! Umut 150 dedi hormon için. genetik test sonucu neyi gösteriyor biliyor musunuz? eşimin hareketli sperm sayısında problem var, daha önce ben tekzen çamlıbele gittim, adetin ikinci günü gidince hop hadi başlayalım falan dedi, başarısız olunca da kısmet deyip hiç üstelemedi zaten çok yoğun ve ilgisiz biriydi, adını çok duyunca deneyelim demiştik. ulun bey daha bir güven verdi sanki herşeyi sorguluyor.
Ya benim rahim filmim zeynep kamilde .. rapor için çektirmiştim, onlar aldı, istesem verirler mi ki acep?..tekrar rahim filmi çektirmek istemiyorummmmm, belki benim de öncesinde rahim filmimde görünüyordurr ne varsaaa, histereskopiye ihtiyaçç kalmazz belki onu alabilsemmm...Canım ben geçen yıl çikolata kistinden dolayi laporaskopi oldum, o esnada poliplerim varmış onları da histereskopi yapmış doktorum.ben hala bi sonuç alamadım ama sende ne olduğu suan belli değil galiba, tanışan histereskopi yapacaktır doktor.beski hicbisey çıkmayacak. Bana da dedi ama benimki belli rahim eğriliği, o da rahim filminde belli oluyo
Kızlar herkese selam nasılsınız? Benim bugün transferimin 7. Günü yine hiç bir belirti yok o yüzden Pazartesi yapıcam testimi kısmetse boşu boşuna ilaç almak istemiyorum bu benim 3. Denemendi ve eşim tese olmuştu4. Denemem dahada zor şimdi elimde dondurulmuş hiçbirşey yok eşimden sperm çıkarmı bilinmez Rabbim hepimize yardım etsin
Ya benim rahim filmim zeynep kamilde .. rapor için çektirmiştim, onlar aldı, istesem verirler mi ki acep?..tekrar rahim filmi çektirmek istemiyorummmmm, belki benim de öncesinde rahim filmimde görünüyordurr ne varsaaa, histereskopiye ihtiyaçç kalmazz belki onu alabilsemmm...
canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun Rabbim kalan meleğini sana bağışlasın
Kızlar ben çok kötüyüm iki gündür hastanedeyiz yavrularımı düşürdüm kanamam çok oldu durduramadılar rabim kimseye göstermesin böyle acıyı rabim bize yardım et dayanma gücü ver ne olur dua edin
canım kendini boşuna üzme bende de hiç belirti olmamıştı...sen olumlu düşün olumlu olsun lütfen...rabbim yar ve yardımcın olsunKızlar herkese selam nasılsınız? Benim bugün transferimin 7. Günü yine hiç bir belirti yok o yüzden Pazartesi yapıcam testimi kısmetse boşu boşuna ilaç almak istemiyorum bu benim 3. Denemendi ve eşim tese olmuştu4. Denemem dahada zor şimdi elimde dondurulmuş hiçbirşey yok eşimden sperm çıkarmı bilinmez Rabbim hepimize yardım etsin
1,5 yıl falan olmuştur heraldeeeÇok saçma niye alıyorlarmıştı ki
Ne zaman çektirmiştin cmm rahim filmini inşallah aradan çok zaman geçmemiştir
Geri verirler canım orda ne olacak ki dursa. Ayrıca ben de ilk gittiğimde rahim filmin 1,5 yıllıkti tekrar istemedi doktor1,5 yıl falan olmuştur heraldeee
Ya benim rahim filmim zeynep kamilde .. rapor için çektirmiştim, onlar aldı, istesem verirler mi ki acep?..tekrar rahim filmi çektirmek istemiyorummmmm, belki benim de öncesinde rahim filmimde görünüyordurr ne varsaaa, histereskopiye ihtiyaçç kalmazz belki onu alabilsemmm...
Geri verirler canım orda ne olacak ki dursa. Ayrıca ben de ilk gittiğimde rahim filmin 1,5 yıllıkti tekrar istemedi doktor
Canımmm zaman durdu gibibende fena heyecan var tedaviyi aklıma getirmemeye çalışıyorum aklıma geldikce karnıma ağrılar giriyor
Sende benim gibimisin