Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba arkadaşlar, ben de bugün ilk görüşmemi yaptım ulun bey ile, sanırım ekim kasım gibi başlayacağız. Bu bizim üçüncü denememiz olacak hayırlısı... benden genetik testi ve yumurtalık rezervlerini ölçen iki test istedi, bu testi daha önce yaptıranlar bana anlatabilir mi, tam olarak ne işe yarıyor bu testler? Bir de daha uygun fiyata nerede yaptırabiliriz, önerileriniz var mı? Eşimden de genetik ve sperm testi istediler hepsi 1.500 TL civarı tutuyor çünkü deneyimlerinizi yazar mısınız? çok teşekkürler...

canım çok geçmiş olsun ne diyebilirim ki gerçekten neler hissedebildini çok iyi anlıyorum dualarım seninle hakkımızda hayırlısı olsun

canım hayırlısıyla insallah bu sefer guzel sonuclarini aliriz.
ben bu testleri yaptirdim genetik testimi universite hastanesinde yaptirdim beinim ve esimin sonuc cok gec cikti ama ucret odemedim
istanbulda oturuyorsan zeynep kamil yapiyo bu testleri ucretsiz olarak yaklasik 1.5 ayda cikiyomus amh hormon testinide ben ekim ayinda umutta 150 tl ye yaptirmistim oda 10 gunde cikmisti sanirim bu amh testi memorialda daha ucuz ben bu ucreti umuta gecdn ekim ayinda odedim simdi ne kadar bilmiyorm istersen bi ara sor .
bu arada ozel degilse sizde sorun neydi?sen kac yasindasin merak ettigin sorular olursa sorabilirsin canim

Sagol canim ultrasona gore 36+5 sata gore 37+5 ken oldu daha fazla beklemek istemedi doktorlar bazi riskler var diye iyide oldu hayirlisi buymus demekki bi an once kavusmuk olduk senin nasil gidiyor
canım benım 28+1 bu gun daha var hayırlısı ama iyiyiz şükür şimdilik sıkıntı yok gözün aydın...

Canim ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm ALLAHIM dayanma gucu versin,cok geçmiş olsun

Tedavin hayırlı olsun canim diğer testleri bilmiyorum ama ben amh testini haziranda medical parkta 120 tl Ye yaptırdım,bir haftada çıktı sonuc

canım rabbim yavrucuguna sağlık sıhat versin canım gözün aydın

canım ne desek boş şimdi bizim söylediklerimiz sana çok boş gelecektir ama sana dua ediyorum rabbim sabrını versin inşallah

ULUN BEYLE GÖRÜŞME
Kızlar bugün Ulun beyle görüşmeye gittik. Ulun bey çok samimi konuştu. 2 tane daha iyi kalite dondurulmuş embriyolarımız olmasına rağmen bundan sonraki tedaviyi Umut'ta düşünmüyorduk en son bugün Ulun beyle görüşesiye kadar. 2 negatif aldıktan sonra aynı hastanede 3. yü yaptıracak kadar güven hissetmemiştim.

Ulun bey bugün: Hatırlıyorsan ilk geldiğinde öyle böyle mutlaka hamile kalacaksın inşallah demiştim, açıkcası özellikle bu ikinc negatiften sonra senle hiç konuşmak gelmedi içimen. çünkü herşey normal görünürken, 2 transferde 2 şer tane embriyo transferi yapmamıza, bide iyi kalite yapmamıza rağmen tutunmann hiçbir şekilde olamaması Şaşırtıcı, bir basketbol maçını düşünürsek ya topta sıkıntı var, ya potada yada topu atanda dedi.. Ve şu aşamada ben sana histeroskopi tavsiye ediyorum dedi. çünkü toplanan yumurta ve sperm sonucu kaliteli embriyo oluşumu oluyor fakat tutunma olmuyor. Rahimin içine kameralı bir izleme yapılarak detaylı inceleme sonucunda daha net yorum yapabilirz, dedi. Biz 2 olumsuz sonuç aldıktan sonra diğer 2 tane dondurulmuşları denemeyip tekrardan yumurta toplama işlemi yapsak mı diye sorduk, ulun bey de dondurulmuş embriyoların çöpe atılmayı haketmeyecek derecede kaliteli. onları kullanmayı öneririrm fakat tedaviye karar verdiğiniz vakitten 1 ay önce mtlaka histereskopi öneririrm dedi. Bide kürleri sorduk , ben şimdi soğan kürü uyguluyorumda... Ulun bey ; soğan kürü, keçiboynuzu, incir kürü vb. kesinlikle öneririrm, çünkü bunların hepsi antioksidan özelliği olan besinlerdir dedi.

Açıkcası bundan sonra ki tedaviyi Memorial da dşünürken Ulun beyin bu dediklerinden sonra kafam karıştı, Ulun bey çok samimi geldi ve dedikleri mantıklı geldi...

Histereskopi olan var mı kızlar önceden?..

canım rabbim yavrucuguna sağlık sıhat versin canım gözün aydın

canım ne desek boş şimdi bizim söylediklerimiz sana çok boş gelecektir ama sana dua ediyorum rabbim sabrını versin inşallah
canım yeni gördüm rabbim öncelikle sana sağlık versin eminim çok zor durumdasın sabır diliyorum sana..sakın üzme kendini unutmaki sen kendiliğinden hamile kaldın bundan sonra da devamı gelecek umudunu yitirme ve öncelikle kendi sağlığını düşün canım rabbim yardımcın olsun...

canım yenii gördüm rabbim öncelikle sana sağlık versin eminim çok zor durumdasın sabır diliyorum sana..sakın üzme kendini unutmaki sen kendiliğinden hamile kaldın bundan sonra da devamı gelecek umudunu yitirme ve öncelikle kendi sağlığını düşün canım rabbim yardımcın olsun...

Canım ben merkezde 2 defa histereskopi oldum seni uyutuyorlar hiç canın acımıyor

Selam kizlar...uzun suredir birsey yazmadim lakin size en son soyledigim gibi perinatologa gorunmek uzere Istanbula geldim, dondum simdi evdeyim....
Sansligun arkadasim, Allah sabir ve guc versin sana, esine, ailene...cok uzuldum, kendim yasiyormusum gibi uzuntunu paylastim, biliyorsun, benim de ayni senin gibi ucuz gebeligim vardi...vardi diyorum cunku artik tek gebelik devam ediyoruz. Perinatolog incelemesinden sonra reduksyon islemine girecektim, dusunmemeye calistim bebeklerimi stresle uzmemeye calistim, bir tek son aksam aglama krizine girdim ben nasil atlaticam nasil kiyacam okadar ugrasip sahip oldugum bebegime diye. Allah guc verdi ve icim garip bir sekilde sakindi. Megersem iki bebegimin gelisimi bir sure once durmus, kucuk kalmislar, kalp atisi yoktu. Yasayan bebegin olcumleri yapilinca doktor bu iyi su iyi dedikce gozyaslarim suzulmeye basladi, diger bebeklere sira gelince daha crl olcumunden anladim ben ekrana bakip vedalastim. Doktor hayirlisi olmus dedi, ikizler ayni keseyi ve esi paylastigindan riskli gebelik kategorisine giriyormus, onlari durduralim onerecektim, kendiliginden olmus dedi. Hayirlisi icin dua ettim, hayirlisi buymus demekki..
Negatif sonuc alan arkadaslar, Allah size de sabir versin, tekrar denemek icin de guc versin...pozitif sonuc alan arkadaslar, tebrik ediyorum, hayirli olsun diyorum, Allah tamamina erdirsin diyorum (Amin)
Opuyorum hepinizi...

Niçin 2 kez oldun arkadaşım?... Çoklu egatif sonuçlardan sonra mı sende histereskopi oldun, sebep neydi?..

Canım ben ilk tüp bebeğe başladığım zaman kontroller sırasında polip göründü doktorum almayı önerdi aldıktan sonrada 3 ay deneyin olmazsa gelin demişti tabi biz denedik olmadı tekrar tüp bebeğe başlamaya karar verdiğimizde yine polip göründü anlayacağın polip yüzünden 2 kere histereskopi olmak zorun da kaldım
Şimdi her kontrol olduğum zaman korkarak gidiyorım polip çıkacak diye

Canım çok üzüldüm neler yaşamışsın sen öyle gönül isterdi diyer bebklerinin yaşaması ama doktorun dediği gibi hayırlısı buymuş allahım diyer bebeğini korusun

canım hakkında hayırlısı inşallah rabbim bebişini sana bağışlasın her şeyde bir hayır var

cnm 2 yıl önce tedaviden önce histereskopi yaptırdım polipimi aldırdım yumurta toplama gibi basit bir bir işlem

Gecmis olsun canim sende benimle ayni seyleri yasamissin benim de tek kesede ikizlerim vardi ama tek plasenta oldugu icin beslenememisler ve gelisimleri durmustu bende hep hayirlisini istedim Allahimdan beni bebeklerimden vazgecmek zorunda birakma diye dua ettim hep hangisine kiyabilirimki.zaten aklimdan bile gecirmedim reduksiyonu.kontrole gittigimde ogrendim uzuldum agladim ama sonucta bi bebegim vardi benimle ve onuda dusunmem lazimdi topladim kendimi Allah onlarin ömürlerini kardeslerine versin dedim sende öyle düşün canim zor bulmusken kaybetmek cok zor ama hayirlisi boyleymis.bak ben minik melegimi sag salim kucagima aldim Rabbime sukurler olsun darisi senin basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…