canım çok geçmiş olsun ne diyebilirim ki gerçekten neler hissedebildini çok iyi anlıyorum dualarım seninle hakkımızda hayırlısı olsunKızlar ben çok kötüyüm iki gündür hastanedeyiz yavrularımı düşürdüm kanamam çok oldu durduramadılar rabim kimseye
göstermesin böyle acıyı rabim bize
yardım et dayanma gücü ver ne olur dua edin
Merhaba arkadaşlar, ben de bugün ilk görüşmemi yaptım ulun bey ile, sanırım ekim kasım gibi başlayacağız. Bu bizim üçüncü denememiz olacak hayırlısı... benden genetik testi ve yumurtalık rezervlerini ölçen iki test istedi, bu testi daha önce yaptıranlar bana anlatabilir mi, tam olarak ne işe yarıyor bu testler? Bir de daha uygun fiyata nerede yaptırabiliriz, önerileriniz var mı? Eşimden de genetik ve sperm testi istediler hepsi 1.500 TL civarı tutuyor çünküdeneyimlerinizi yazar mısınız? çok teşekkürler...
canım benım 28+1 bu gun daha var hayırlısı ama iyiyiz şükür şimdilik sıkıntı yok gözün aydın...Sagol canim ultrasona gore 36+5 sata gore 37+5 ken oldu daha fazla beklemek istemedi doktorlar bazi riskler var diye iyide oldu hayirlisi buymus demekki bi an once kavusmuk olduk senin nasil gidiyor
Canim ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm ALLAHIM dayanma gucu versin,cok geçmiş olsunKızlar ben çok kötüyüm iki gündür hastanedeyiz yavrularımı düşürdüm kanamam çok oldu durduramadılar rabim kimseye göstermesin böyle acıyı rabim bize yardım et dayanma gücü ver ne olur dua edin
Tedavin hayırlı olsun canim diğer testleri bilmiyorum ama ben amh testini haziranda medical parkta 120 tl Ye yaptırdım,bir haftada çıktı sonucMerhaba arkadaşlar, ben de bugün ilk görüşmemi yaptım ulun bey ile, sanırım ekim kasım gibi başlayacağız. Bu bizim üçüncü denememiz olacak hayırlısı... benden genetik testi ve yumurtalık rezervlerini ölçen iki test istedi, bu testi daha önce yaptıranlar bana anlatabilir mi, tam olarak ne işe yarıyor bu testler? Bir de daha uygun fiyata nerede yaptırabiliriz, önerileriniz var mı? Eşimden de genetik ve sperm testi istediler hepsi 1.500 TL civarı tutuyor çünküdeneyimlerinizi yazar mısınız? çok teşekkürler...
Kizlar size bi haberim var benim dogumum oldu hayirlisiyla kizimi kucagima aldim tansiyonum yüzünden pek gelisemedi yavrum ama sağlığı yerinde Allaha cok şükür darisi sizin basiniza insallah hastanede hepinize dua ettim ismini bildiklerimin ismini soyledim bilmedikleriminde nicklerini Allah kabul etsin
Kızlar ben çok kötüyüm iki gündür hastanedeyiz yavrularımı düşürdüm kanamam çok oldu durduramadılar rabim kimseye göstermesin böyle acıyı rabim bize yardım et dayanma gücü ver ne olur dua edin
canım yeni gördüm rabbim öncelikle sana sağlık versin eminim çok zor durumdasın sabır diliyorum sana..sakın üzme kendini unutmaki sen kendiliğinden hamile kaldın bundan sonra da devamı gelecek umudunu yitirme ve öncelikle kendi sağlığını düşün canım rabbim yardımcın olsun...canım rabbim yavrucuguna sağlık sıhat versin canım gözün aydın
canım ne desek boş şimdi bizim söylediklerimiz sana çok boş gelecektir ama sana dua ediyorum rabbim sabrını versin inşallah
canım yenii gördüm rabbim öncelikle sana sağlık versin eminim çok zor durumdasın sabır diliyorum sana..sakın üzme kendini unutmaki sen kendiliğinden hamile kaldın bundan sonra da devamı gelecek umudunu yitirme ve öncelikle kendi sağlığını düşün canım rabbim yardımcın olsun...Kızlar ben çok kötüyüm iki gündür hastanedeyiz yavrularımı düşürdüm kanamam çok oldu durduramadılar rabim kimseye göstermesin böyle acıyı rabim bize yardım et dayanma gücü ver ne olur dua edin
ULUN BEYLE GÖRÜŞME
Kızlar bugün Ulun beyle görüşmeye gittik. Ulun bey çok samimi konuştu. 2 tane daha iyi kalite dondurulmuş embriyolarımız olmasına rağmen bundan sonraki tedaviyi Umut'ta düşünmüyorduk en son bugün Ulun beyle görüşesiye kadar. 2 negatif aldıktan sonra aynı hastanede 3. yü yaptıracak kadar güven hissetmemiştim.
Ulun bey bugün: Hatırlıyorsan ilk geldiğinde öyle böyle mutlaka hamile kalacaksın inşallah demiştim, açıkcası özellikle bu ikinc negatiften sonra senle hiç konuşmak gelmedi içimen. çünkü herşey normal görünürken, 2 transferde 2 şer tane embriyo transferi yapmamıza, bide iyi kalite yapmamıza rağmen tutunmann hiçbir şekilde olamaması Şaşırtıcı, bir basketbol maçını düşünürsek ya topta sıkıntı var, ya potada yada topu atanda dedi.. Ve şu aşamada ben sana histeroskopi tavsiye ediyorum dedi. çünkü toplanan yumurta ve sperm sonucu kaliteli embriyo oluşumu oluyor fakat tutunma olmuyor. Rahimin içine kameralı bir izleme yapılarak detaylı inceleme sonucunda daha net yorum yapabilirz, dedi. Biz 2 olumsuz sonuç aldıktan sonra diğer 2 tane dondurulmuşları denemeyip tekrardan yumurta toplama işlemi yapsak mı diye sorduk, ulun bey de dondurulmuş embriyoların çöpe atılmayı haketmeyecek derecede kaliteli. onları kullanmayı öneririrm fakat tedaviye karar verdiğiniz vakitten 1 ay önce mtlaka histereskopi öneririrm dedi. Bide kürleri sorduk , ben şimdi soğan kürü uyguluyorumda... Ulun bey ; soğan kürü, keçiboynuzu, incir kürü vb. kesinlikle öneririrm, çünkü bunların hepsi antioksidan özelliği olan besinlerdir dedi.
Açıkcası bundan sonra ki tedaviyi Memorial da dşünürken Ulun beyin bu dediklerinden sonra kafam karıştı, Ulun bey çok samimi geldi ve dedikleri mantıklı geldi...
Histereskopi olan var mı kızlar önceden?..
Canım ben merkezde 2 defa histereskopi oldum seni uyutuyorlar hiç canın acımıyor
Niçin 2 kez oldun arkadaşım?... Çoklu egatif sonuçlardan sonra mı sende histereskopi oldun, sebep neydi?..
Selam kizlar...uzun suredir birsey yazmadim lakin size en son soyledigim gibi perinatologa gorunmek uzere Istanbula geldim, dondum simdi evdeyim....
Sansligun arkadasim, Allah sabir ve guc versin sana, esine, ailene...cok uzuldum, kendim yasiyormusum gibi uzuntunu paylastim, biliyorsun, benim de ayni senin gibi ucuz gebeligim vardi...vardi diyorum cunku artik tek gebelik devam ediyoruz. Perinatolog incelemesinden sonra reduksyon islemine girecektim, dusunmemeye calistim bebeklerimi stresle uzmemeye calistim, bir tek son aksam aglama krizine girdim ben nasil atlaticam nasil kiyacam okadar ugrasip sahip oldugum bebegime diye. Allah guc verdi ve icim garip bir sekilde sakindi. Megersem iki bebegimin gelisimi bir sure once durmus, kucuk kalmislar, kalp atisi yoktu. Yasayan bebegin olcumleri yapilinca doktor bu iyi su iyi dedikce gozyaslarim suzulmeye basladi, diger bebeklere sira gelince daha crl olcumunden anladim ben ekrana bakip vedalastim. Doktor hayirlisi olmus dedi, ikizler ayni keseyi ve esi paylastigindan riskli gebelik kategorisine giriyormus, onlari durduralim onerecektim, kendiliginden olmus dedi. Hayirlisi icin dua ettim, hayirlisi buymus demekki..
Negatif sonuc alan arkadaslar, Allah size de sabir versin, tekrar denemek icin de guc versin...pozitif sonuc alan arkadaslar, tebrik ediyorum, hayirli olsun diyorum, Allah tamamina erdirsin diyorum (Amin)
Opuyorum hepinizi...
canım hakkında hayırlısı inşallah rabbim bebişini sana bağışlasın her şeyde bir hayır varSelam kizlar...uzun suredir birsey yazmadim lakin size en son soyledigim gibi perinatologa gorunmek uzere Istanbula geldim, dondum simdi evdeyim....
Sansligun arkadasim, Allah sabir ve guc versin sana, esine, ailene...cok uzuldum, kendim yasiyormusum gibi uzuntunu paylastim, biliyorsun, benim de ayni senin gibi ucuz gebeligim vardi...vardi diyorum cunku artik tek gebelik devam ediyoruz. Perinatolog incelemesinden sonra reduksyon islemine girecektim, dusunmemeye calistim bebeklerimi stresle uzmemeye calistim, bir tek son aksam aglama krizine girdim ben nasil atlaticam nasil kiyacam okadar ugrasip sahip oldugum bebegime diye. Allah guc verdi ve icim garip bir sekilde sakindi. Megersem iki bebegimin gelisimi bir sure once durmus, kucuk kalmislar, kalp atisi yoktu. Yasayan bebegin olcumleri yapilinca doktor bu iyi su iyi dedikce gozyaslarim suzulmeye basladi, diger bebeklere sira gelince daha crl olcumunden anladim ben ekrana bakip vedalastim. Doktor hayirlisi olmus dedi, ikizler ayni keseyi ve esi paylastigindan riskli gebelik kategorisine giriyormus, onlari durduralim onerecektim, kendiliginden olmus dedi. Hayirlisi icin dua ettim, hayirlisi buymus demekki..
Negatif sonuc alan arkadaslar, Allah size de sabir versin, tekrar denemek icin de guc versin...pozitif sonuc alan arkadaslar, tebrik ediyorum, hayirli olsun diyorum, Allah tamamina erdirsin diyorum (Amin)
Opuyorum hepinizi...
cnm 2 yıl önce tedaviden önce histereskopi yaptırdım polipimi aldırdım yumurta toplama gibi basit bir bir işlemULUN BEYLE GÖRÜŞME
Kızlar bugün Ulun beyle görüşmeye gittik. Ulun bey çok samimi konuştu. 2 tane daha iyi kalite dondurulmuş embriyolarımız olmasına rağmen bundan sonraki tedaviyi Umut'ta düşünmüyorduk en son bugün Ulun beyle görüşesiye kadar. 2 negatif aldıktan sonra aynı hastanede 3. yü yaptıracak kadar güven hissetmemiştim.
Ulun bey bugün: Hatırlıyorsan ilk geldiğinde öyle böyle mutlaka hamile kalacaksın inşallah demiştim, açıkcası özellikle bu ikinc negatiften sonra senle hiç konuşmak gelmedi içimen. çünkü herşey normal görünürken, 2 transferde 2 şer tane embriyo transferi yapmamıza, bide iyi kalite yapmamıza rağmen tutunmann hiçbir şekilde olamaması Şaşırtıcı, bir basketbol maçını düşünürsek ya topta sıkıntı var, ya potada yada topu atanda dedi.. Ve şu aşamada ben sana histeroskopi tavsiye ediyorum dedi. çünkü toplanan yumurta ve sperm sonucu kaliteli embriyo oluşumu oluyor fakat tutunma olmuyor. Rahimin içine kameralı bir izleme yapılarak detaylı inceleme sonucunda daha net yorum yapabilirz, dedi. Biz 2 olumsuz sonuç aldıktan sonra diğer 2 tane dondurulmuşları denemeyip tekrardan yumurta toplama işlemi yapsak mı diye sorduk, ulun bey de dondurulmuş embriyoların çöpe atılmayı haketmeyecek derecede kaliteli. onları kullanmayı öneririrm fakat tedaviye karar verdiğiniz vakitten 1 ay önce mtlaka histereskopi öneririrm dedi. Bide kürleri sorduk , ben şimdi soğan kürü uyguluyorumda... Ulun bey ; soğan kürü, keçiboynuzu, incir kürü vb. kesinlikle öneririrm, çünkü bunların hepsi antioksidan özelliği olan besinlerdir dedi.
Açıkcası bundan sonra ki tedaviyi Memorial da dşünürken Ulun beyin bu dediklerinden sonra kafam karıştı, Ulun bey çok samimi geldi ve dedikleri mantıklı geldi...
Histereskopi olan var mı kızlar önceden?..
Selam kizlar...uzun suredir birsey yazmadim lakin size en son soyledigim gibi perinatologa gorunmek uzere Istanbula geldim, dondum simdi evdeyim....
Opuyorum hepinizi...
Sagol canim biraz erken oldu ama ikimizde iyiyiz cok şükür.senin kiz nasil büyüdümümasallah size canim ya ara ara bakiyorum buraya gorunce yazmak istedim allah anali babali buyutsun insallah kizini saglikla buyusun