Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım inşallah güzel haberlerini almamıza az kaldı.dondurulmuş embriyo mu transfer oldu yoksa yumurtaların toplandığı zaman mı transfer oldu? Eğer yumurta toplandığı Ay transfer ise ona bağlı olarak olan bir şişkinlik. Olabilir sizde problem neydi belki önceden de sormuşumdur kusura bakma ama sen de de pıhtılaşma çıkmıştı diye hatırlıyorum senin pıhtılaşma sonucunda ne yazıyor benim homozigot 4G çıktı. Neler yapıyorsun? Şans seninle ve bekleyen tüm arkadaşlarımla olsun: ))

Maşallah ne güzel evlat sevgisini tadan şanslı insanlardan birisin. Kaç tane transfer olmuştu kızına hamileyken? Dondurulmuşun varmıydı bide çok sordum ama sorun neydi?
O zaman beşinci güne kadar beklet mişti enver bey iki tane koydu ikiside doğdu fakat biri sıkıntılıydı dört gün sonra kaybettik diğeri beş yasında şimdi. Polilidtikover sıkıntım var. .bakalım yarın ne olacak kaçtane koyacak ulun bey cok heycanlıuım

canım bende yok şişlik bazı bünyelerde ilaçlar yapabiliyor canım gecen tedavimde bendede şişlik oluşmuştu .canını sıkma .ben akşam yapıyorum iğneyi 5 gibi geçte olsa yapsaydınız teşke .bu arada her hangi bir değişiklik belirti varmı canım

canım olurmu ne demek kısmak tabiki sorabilirsin burda nacizane birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.canım benim tedavimde oshh dolayı 200 başladık hep öyle devam ettik

yokk valla aycennn hiçbir değişiklik, valla ara ara heralde olmadı die die geliyor aklıma :'(

yok canım, dondurulmuşlarla transfer bu sefer ki... yumurta toplandığı zaman evet dediğin gibi şişkinlik oluyordu da bu sefer ki bu gerginlik ne anlamadım valla...

bizde sıkıntı eşimde sperm azlığı var canım, evet bende pıhtılaşma testinde 2 tane heterizogot çıkmıştı, onun için ulun bey transfer öncesi de ilaç vermişti, transfere kadar kullanmam gereken... bide benim en son ki transfer kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. ulun bey onun için bu tedavide kortizon içeren bir hap da verdi, vücut dışardan gelen hücreyi düşman belleyip ona karşı saldırıda bulunabiliyor, bu ilaç onun iiçin dedi....

valla canım hiçbirşey yapmıyorum, kendimi dinliyorumm bol bol ve kalan 3 günün geçmesini bekliyorummmm ..

canım olurmu ne demek kısmak tabiki sorabilirsin burda nacizane birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.canım benim tedavimde oshh dolayı 200 başladık hep öyle devam ettik
Çok teşekkür ederim canım peki bu dozlarda gonalf kullandında kaç yumurta oluştu bunlardan kaçı 5.güne geldi ben bu sendromda 300le başladım 5 gün son günde 75idi doz 18 yumurta olmuştu benim ve dozu çok düiürürsem fazla yumurta elde edemeyiz dedi böyle yani insan korkuyor tatlım inşallah muhip sen ve daha bekleyen tüm arkadaşlarımızdan güzel haber alıcaz ve siz de bizlere tedavi öncesi morel olucaksınız: )))

Merhaba Canlar ;

Nasılsınız?
Sırayla okudum ama altıntı yapıcağım yer bende çıkmıyor....

çok sinirliyim alışcam diyorum ama

hepinizi okudum ama....

tek yazamadım....

Aklımdasınız hepiniz....aycen muhip canlarım bende bekliyorum sizle inannın 17/18 büyük gün.

duygummm canım hayırlı olsun inşh okudukça bende heyecanlanmıştım.

şanlıgün bebişler nasıl?

eyolix alpinin annesi pilise ayşekicim kızlar nasılsınız?

cupcakelove canım iyi tatiler...

asilseksendört bende eylül ekimi bulcam herhalde işnh birlikte başlamak nasip olur....

yeni tedaviye başlayanlar arkadaşlarımada kolaylıklar diliyorum...

AYCENN gerçektennn 18 ağustos u bekleyebilecek misinn yaaaaa, şeytan dürtmüyor mu hiççç 16 sında gel yaptırrrr dieee
Canım daha rahat olucaksan yaptır istersen ben geçenki transferimde clexon iğne yapıyodum o iğne de göbeğimde morluk yapmıştı ben de olmadını hissettim testimide 10.gün yapıp boşu boşuna kullanmayayım dedim.
İnşallah güzel haberlerinizi alıcaz ben de sizler kadar merak ediyorum bebiş haberlerini alalım da topimiz şenlensin ben çok umutluyum sizlerden çünkü benim hep dondurulmuş transferim olmuştu ve hiç sen deki gibi karnım şişmemişti bebişler belki yer yapıyordur annesi: ))

canım benim bu sefer 9 yumurtam oluştu 7 tane 3.gün dondurdular.sonra şimdi denerken hepsini cözdürdüler 2 tane 5 güne geldi.canım inşallah duan dua saatine gelmiştir inşallah güzel haberler alırız

canım bugün 8.günüm bitti çok şükür.inan burdaki arkadaşların sevinçleriyle sevinip üzüntüleriyle üzülüyoruz. ben beklerken benim heyecanlı bekleyişime ortak olduğunu canı gönülden biliyorum .inşallah canım ama caresiz oldugum bir çok anım oldu şuanda caresiz bekliyorum mevlamdan en hayırlısını istiyorum sonucum olumsuz olursada rabbimden sabır diliyorum

AYCENN gerçektennn 18 ağustos u bekleyebilecek misinn yaaaaa, şeytan dürtmüyor mu hiççç 16 sında gel yaptırrrr dieee

canım ben yaptırmak istiyorum hatta bazen diyorumki testi alıp evde yapayım diye ma sonra vazgeciyorum. ama eşim sağolsun çok inat bıraz laz inatı var kendisinde sonu olumslu olsunda hayırlısı ile beklerim 2 gün daha beklerim inan

canım yaa benimde çok morardı karnım hatta bugünkü çok kanadı ve çok acıdı benmi yanlış bir şeyler yapıyorum acaba şu yumurta takibinde yaptıgım iğneleri daha rahat yapıyodum hiçte acımıyodu yarın sağlık ocagına yaptıracagım bakalım yine acıyacak mı (şikayet etmiyecegim dedim yine ettim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…