- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
Sakn bu lafı söyleme Rabbimin gücüne gider canım arkadaşım Rabbim tüm kullarını sever biraz sabredixez canım Buda bizim hayat sınavımız . Kimi eşiyle kimi çocuğuyla kimi ise çocuknuz kalarak bu sınavı geçmeye çalışıyor . Bende bazen ruhen çok daralıyorum Kur'an okuyorum dua ediyorum huzur buluyorum. Bide bu aralar bi kitap okuyorum çok iyi geldi bana cemalnur sargut Allahıma sefere çıktım tavsiye ederim bi oku derim
ben şuan okuyorum gerçekten çok güzel bir kitapBen cemalnur hanıma bayılıyorum ilk işim tavsiye ettiğin kitabı almak olacak şuan okuduğum bi kitap var biter bitmez okucam
Bende daha önceden " allah de ötesini bırak " yazarı : uğur koşar ı okumuştum beni baya etkileşmişti sizlerede tavsiye ederim
onu bnde okudum ama adam çok acık yazmamş herseyi yani nası diyim bir doktor edası daha cok kendini birazdha tanıtmış sadce okdARben şuan okuyorum gerçekten çok güzel bir kitap
Ayyy sitenin yeni hali çok kötü olmuş ya bişeyler yazıyorum ama doğru yeremi bilmiyorum:))
onu bnde okudum ama adam çok acık yazmamş herseyi yani nası diyim bir doktor edası daha cok kendini birazdha tanıtmış sadce okdAR
ewet geldi bebiş bnde sana yazdm zate :)Duygu ben özelden bişiler yazmaya çalıştım başarılı oldum mu merak ettim :) :) :)
Kızlar bugün transferimiz oldu,2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi.şimdi umutla 21 ağustosu bekliyoruz.dualarınizda beni de unutmayın
İnş mutlu sonuç alırsın
Merhaba benimde Perşembe yumurta toplama işlemi yapılacak bizde Mart'ta olumsuz sonuç almıştık tekrar umutta umut arayışındayız inşallah transfer sorunsuz geçer ve olumlu haberle bekleyişiniz mutlu sonla sonlanırBenimde crş transferi m olcak. Bundan beş yıl önce yine umutta idim ve bir kızım oldu ..rabbim inş ellerimi zi boş döndürmez yine
Aynen canım eskisi daha pratikti benim Perşembe opu var eğer transfer olursa okula denk gelmiyor senin kaçıncı gün opu olmuştu ve transferin bir ay ertelenmesine embriyoların gelişimine göre mi karar verildi merak ettimAyyy sitenin yeni hali çok kötü olmuş ya bişeyler yazıyorum ama doğru yeremi bilmiyorum:))
Merhaba canım malesef yakın tarihlerde Mart'ta olumsuz sonucu almıştık ben yine tedaviye başladım Perşembe opu var ve 4.denememiz ve inşallah yaşadığın gecikme gelecek güzel minik bir bebeğin habercisidir:)eweet hatırlıyorum canm ya allahım yüzünüzü güldürsün emekleriniz boşa gitmesin inşallah hiç sorma mucize bekledim hep olmadı henüz ama yine pek umutlu değilim nasıl zor zaman geciriyorm tahmın edersiniz ama ya olumsz sonuc olursa korkusu daha baskın oluo en azından böle sanki adet olcam die bekliom durum farklı olmamaya calıo işte ya idare ediom zaten kan verdim yerde en cok ben beta baktırmışmdr
Canım benim opudan önce belli olmuştu rahim yoruldu opu yapalım sonra adet ol öyle başlıyalım dedi. Bende şuanda estrofem kullanıyorum embryolarım kaliteli çözülürse 22 transfer olur kısmetse.seninde tedavin hayırlı olsun inş son olur:)Aynen canım eskisi daha pratikti benim Perşembe opu var eğer transfer olursa okula denk gelmiyor senin kaçıncı gün opu olmuştu ve transferin bir ay ertelenmesine embriyoların gelişimine göre mi karar verildi merak ettim
Merhaba canım Mart'ta bir gün arayla transferimiz olmuştu ve ben tekrar umudumu umutta arıyorum. Perşembe opu var, inşallah bu kez yüzümüz güler. Bu arada kızın olmasına sevindim sanırım birde oğlun vardı, inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekilde güzel kızını kucağına alırsın:)Hep aklimdasin canim yaaa...insallah hamilesindir
Anladım canım bana bahsetmedi öyle birşeyden iyi dileklerin için çok sağol bu arada. İnşallah hepimizin emekleri mutlu sonla karşılık bulur:)Canım benim opudan önce belli olmuştu rahim yoruldu opu yapalım sonra adet ol öyle başlıyalım dedi. Bende şuanda estrofem kullanıyorum embryolarım kaliteli çözülürse 22 transfer olur kısmetse.seninde tedavin hayırlı olsun inş son olur:)
Maşallah ne güzel evlat sevgisini tadan şanslı insanlardan birisin. Kaç tane transfer olmuştu kızına hamileyken? Dondurulmuşun varmıydı bide çok sordum ama sorun neydi?Benimde crş transferi m olcak. Bundan beş yıl önce yine umutta idim ve bir kızım oldu ..rabbim inş ellerimi zi boş döndürmez yine
inşallah seninde son denemn olur meleğine kavuşursun cnm hatırlıyorum seni mart bnce kötü biaydı herkes nerdeyse olumsuz sonuc aldı ozamndan beri ben hiçbişi yapmıyorum inan vitamin bile kullanmadımMerhaba canım malesef yakın tarihlerde Mart'ta olumsuz sonucu almıştık ben yine tedaviye başladım Perşembe opu var ve 4.denememiz ve inşallah yaşadığın gecikme gelecek güzel minik bir bebeğin habercisidir:)
hadi hayırlısı olsun bu duyguyu tatmış olman güsel allah bizlerede nasip etsin inşallahBenimde crş transferi m olcak. Bundan beş yıl önce yine umutta idim ve bir kızım oldu ..rabbim inş ellerimi zi boş döndürmez yine
ewet geldi bebiş bnde sana yazdm zate :)
yine yazdım sana gelmedimi :)Seninki gelmedi ki :)
Zaten bende zor yazdım sende deneyim dedim oldumu olmadımı diye :)