ayyy aycenn şaka maka çoğu gitti azı kaldı yaaa.... sen sonuna kadar bekleyecekmisin, yoksa arada kaçamak test yapacak mısın, acaba 9 veya 10. gün test yapsam mı diyorum. bide 6. gün embriyosu, heralde varsa birşeyler çıkar o zamanllarda....
sen neler yapıyorsunnn, yaw ben baya baya dışarı çıkmaya başladım. bu akşam arkadaşımın düğünü var, çarşamba ve cuma da arkadaşlarımın düğünü var onlara da gitmeyi planlıyorum, hemşire sıkıntı olmaz demişti, oraya gittim geldim derken vakit çabuk geçer heralde.... bu arada 2 gündür clexane sonrası 45 dk yürüyüş yapıyorummm ne yorucu oluyorrr yaw...
bu arada var mı sende farklı bir değişikliklerrrr, ben hala ilk günkü gibiyimm yaaa, zaman zaman umutsuzluğa bile düşyorumm yaaa, hiç mi bir belirtisi olmaz insanın, ufacık da olsa bir belirti olsa da kendimi iyi hissetsem die dinliyorum ne kasık ağrısı ne bel agrısı, hiçbirşeyyy :'( bugünde etrafımda yakın tanıdıklardan 4 kişinin hamile haberini aldımmm, allah hayırlı eylesin inşallah bebeklerini, uzun ömür versin ama bu haberleri duymak farklı hissettiriyorrr ya :'(