Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

sennle özel nası konuşabilirm

ayyy aycenn şaka maka çoğu gitti azı kaldı yaaa.... sen sonuna kadar bekleyecekmisin, yoksa arada kaçamak test yapacak mısın, acaba 9 veya 10. gün test yapsam mı diyorum. bide 6. gün embriyosu, heralde varsa birşeyler çıkar o zamanllarda....

sen neler yapıyorsunnn, yaw ben baya baya dışarı çıkmaya başladım. bu akşam arkadaşımın düğünü var, çarşamba ve cuma da arkadaşlarımın düğünü var onlara da gitmeyi planlıyorum, hemşire sıkıntı olmaz demişti, oraya gittim geldim derken vakit çabuk geçer heralde.... bu arada 2 gündür clexane sonrası 45 dk yürüyüş yapıyorummm ne yorucu oluyorrr yaw...

bu arada var mı sende farklı bir değişikliklerrrr, ben hala ilk günkü gibiyimm yaaa, zaman zaman umutsuzluğa bile düşyorumm yaaa, hiç mi bir belirtisi olmaz insanın, ufacık da olsa bir belirti olsa da kendimi iyi hissetsem die dinliyorum ne kasık ağrısı ne bel agrısı, hiçbirşeyyy :'( bugünde etrafımda yakın tanıdıklardan 4 kişinin hamile haberini aldımmm, allah hayırlı eylesin inşallah bebeklerini, uzun ömür versin ama bu haberleri duymak farklı hissettiriyorrr ya :'(

hayırdır ne hocası canım, nasıl baktırdınnn?... merak ettimmm

böle herseyim muallakta nezamn gtce belli değil işi bu hafta bırakıorum adet olmadım olcammı olıcammı belli değil donmuşlar merkezde nzamn alıncak belli değil nfret ediorum buhalden
ayyy duyguuu bende çok merak ettim. bundan önceki tüp bebek denememizde birlikte idik senleee, sende o zamandan beri bizim gibi bir değişiklik olmamış... inşallahhh bu sefer güzel haberi alırsınnnn ya... ama beklemek daha zor değil mi, gidip bir kan versennnn, bakmaya dayanamazsan biz bakarız netten sana söylerizzz, inşallahh da güzel haber olur sonuç )) hadi yap artıkkkk testiiiiiii

eweet hatırlıyorum canm ya allahım yüzünüzü güldürsün emekleriniz boşa gitmesin inşallah hiç sorma mucize bekledim hep olmadı henüz ama yine pek umutlu değilim nasıl zor zaman geciriyorm tahmın edersiniz ama ya olumsz sonuc olursa korkusu daha baskın oluo en azından böle sanki adet olcam die bekliom durum farklı olmamaya calıo işte ya idare ediom zaten kan verdim yerde en cok ben beta baktırmışmdr

valla öyle canım cabuk geçti hiç bir tedavim bu kadar cabuk geçmemişti.evet canım bekliycem bende bir koca var sağolsun. erken yapalım diyorum yok olmaz filan diyor.canım dayanamıyorsan yap istersen ama bana soracak olursan beklemeni tavsiye ederim

belirtiye gelince canım belim kasıklarım ağırmaya başladı sanki hastalanacakmışım gibi .ve sırtımda da ağrı var.bende zaman zaman ümitsiliğe kapılmıyor değilim. 2 gündür jeli koyduktan sonra 45 dk yürüyorum canım hir şey olmaz dedi o gün hemşire .valla canım git eğlen ama dikkat et.moral olur sana .evet ben 11 yıldır çok duydum o bebek haberlerini her duyduğumda içimden kalbimden sanki bir şeyler söküp atılıyo zannediyodum .kıskanma değil farklı bir duygu rabbim inşallah bizede hayırlısı ise hayırlı haberlerle yuvamızı neşelendirsin hayırlısı ise hayırlı evlatlarla yuvamızı şereflendirsin

sonucu yüzyüze alma cesaretin yoksa hakkaten sonucu maille atıyor çoğu yer, o daha rahat oluyor canım geçen ay benimde adet gecikmem oldu, ve bende senin gibi cesaret edemedim hep öteledim ha şimdi olurum ha sonra olurum die, çünkü artık gebelik testi yapıp umutlanıp sonucunu negatif almaktan çok yoruluyor insan, onun için hep öteledim, sonundada yaptırdım ama mail attılar sonucunu..... sevincini de üzüntüsünü de evde yaşamak daha radaht oluyor...

ama sende bekleme artık, pozitifse bile stressle kendine zarar vermeee

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN CANIMM......................................

sultanbeylide oturuyom burda mail atcak hastane olsa gtcem coktan ama burda kagdı illaki alcan yüz kere yaptrdım zaten orda nefret ediom hepsinden ahah acaba idrar mı yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…