Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

en son nisanda böle 4 veya beş gün gecikti ama biraylık evli görümcem hamile cıktı ben adet oldum hahah 32 günde bir oluyom normalde ben hala olmadım ama karnım ara ara ağrıyo
Inslah hamelesindir tedaviye kerek kalmas ALAHHim dualarimizi kabul etsin ....haberlari sandan beklioruz

Inslah hamelesindir tedaviye kerek kalmas ALAHHim dualarimizi kabul etsin ....haberlari sandan beklioruz
ben mal gibiyim ama olma ihtimali yok bence stres yapıom kesn oyüzden böle oluyo iç belirti uyku göğüs ağrısı baş dönmesi bulantı idrar bunlar sıfır

öle mi diosun kocam korkudan test bile yaptırmıyo bana ya bugün işicem bakalım akşama kadar olmazsam :KK43:

Yaw niye akşamı bekliyorsun sabah ilk idrarınla yapsaydın yaaaa daha garanti olması için
Bende bugün yola çıkıcam hep aklımda sen olacaksın arada bakıcam inşallahh güzel haberler okuruz senden :)

en son nisanda böle 4 veya beş gün gecikti ama biraylık evli görümcem hamile cıktı ben adet oldum hahah 32 günde bir oluyom normalde ben hala olmadım ama karnım ara ara ağrıyo

Duygu senin instagram hesabın mı var ❓ profilindeki bebek instagramdan kopyala yapıştır yapılmışta :)

Benimde crş transferi m olcak. Bundan beş yıl önce yine umutta idim ve bir kızım oldu ..rabbim inş ellerimi zi boş döndürmez yine
canım rabbim kızına hayırlı ömürler nasip etsin.inşallah bu sefer melekine birde kardeş gelir

Merhaba benimde Perşembe yumurta toplama işlemi yapılacak bizde Mart'ta olumsuz sonuç almıştık tekrar umutta umut arayışındayız inşallah transfer sorunsuz geçer ve olumlu haberle bekleyişiniz mutlu sonla sonlanır
canım bu sefer meleğine kavuşursun

canım sen tahlilini aldın mı sonuç nedir bu arada hayırlı yolculuklar bizi ihmal etme olurmu

Kuzum ben buraya yazmadım mı :KK43:
Canımcım çok şükür tahlil sonuçlarım güzel çıktı ulun beyde baktı iyi dedi
Beni düşündüğün için sağol çok mutlu ettin beni :)

Yaw niye akşamı bekliyorsun sabah ilk idrarınla yapsaydın yaaaa daha garanti olması için
Bende bugün yola çıkıcam hep aklımda sen olacaksın arada bakıcam inşallahh güzel haberler okuruz senden :)
tamam bebğim bugün alır yarın saabah yaparım öle daha mı ii oluyo du aet bana

X