Umudunu Yitirenler Okumasin

bazen bazı şeyleri yalnızca içimizde yaşıyabiliyoruz,ne fırtınalar kopuyor içimizde kimse bilmiyor,bazen bizi kendimizden başka anlayan olmuyor,Allah herkese sabır versin ...a.s.

canım çok sıkılıyor,zaman geçmiyor uğraşacak hiçbirşey yok.bebeğim olsaydı herşey daha güzel olurdu.ama olmadı işte.ama hala umudum var.beklicem birgün mutlaka gelecek bana.

Arkadaslar bizim durumumuzda psikolojik olarak inis-cikislarin sik olmasi galiba normaldir... Evet onemlisi umutlarimizi kaybetmemek. benim karakterim cok degisti onceleri sabirli olmaya dusunerek hareket etmeye en azindan kendimi kontrol edebiliyordum. Malesef bu sene ne kadar kendimi elle almaya calissam bile olmuyor. Insanlardan kacmaya basladim.
Boyle olmamasi gerekir.Allahim hayirlisi ne ise o olsun diyorum. Allah yardimciniz olsun. Fazla iceri kapanmayin Kendinize iyi bakin

UMUDA DOĞRU (Suşehri'li) (Sedat Yıldırım)
Bilemez kimseler,benim acımı.

İçimde büyüyen,evlat sancımı.

Yoluna koymuşum,ben bu canımı.

Bebeği olana sefalar olsun.
bu satırlar beni çok iyi anlatıyor umutsuzluga düşmek yok biliyorum melegim bir yerlerde beni bekliyor ve gün gelecek onu içimde ve daha sonra kollarımda hissedeceğim allahın izniyle :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inan kukacım yüce mevla eğer dualarımı kabul ederse herkeze dualar ediyorum inşallah birgün olacak bebeğimiz bunun temennisi ile yaşıyorum umudumu yitirmeden SÜNGER53 çok yakında mutlu haberini alırız inşallah anne olacaksın kollarında bebeğini sımsıkı sararken mis gibi kokusunu da içine çekersin AYŞEAKGUL canım hayatına yön ver bebeğin seninle yaşayaçak onunla özgürce yaşamak istiyorsan şimdiden o varmış yada olsaydı diye değil olunca yönlendir kendini çünkü bebişine kavuşmana az kaldı bugünün tadını çıkar BENGÜSU seni yalnızca sen keşfedebilirsin çünkü ışığı ozaman görürsün bence bunuda başarmışsın hayat kısa yaşamaya bak sonrada bebeğinle keşiflerde bulun

Mumudihaba Canim nasilsin? neler yapiyorsun? Kendine iyi bak

canım iyi diyeyim iyi olur inşallah
benim regl günüm yine şasırdı bir türlü durmuyor
doktorum da şaşırdı ne yapacak şimdi bilmiyorum
ALLAHIM hepimize hayırlı şifaler versin
kendi derdimden seni sormadım nasılsın canım neler yapıyorsun

yazılanları okudum tek tek çok üzüldğm umarım allah sağlıklı bebekler nasip eder hepinize bende 9 haftalık hamileyim ne yalan söyleyeyim birazda moralim bozuldu korktum umarım ne benim bebeğime bişi olur nede sizlerin meleklerine

yazılanları okudum tek tek çok üzüldğm umarım allah sağlıklı bebekler nasip eder hepinize bende 9 haftalık hamileyim ne yalan söyleyeyim birazda moralim bozuldu korktum umarım ne benim bebeğime bişi olur nede sizlerin meleklerine

inşallah canım şu anda sadece duaya ihtiyacım var esirgemessin değilmi benim yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını dilemem ama benim iç huzurum olmasının tek nedeni inancın elimden geleni yapıyorum ALLAH c.c. gelen de başım gözüm üstünedir herşeyin hayırlısı
bebeğinle uzun ömürler diliyorum ALLAH c.c. emanet ol

canım iyi diyeyim iyi olur inşallah
benim regl günüm yine şasırdı bir türlü durmuyor
doktorum da şaşırdı ne yapacak şimdi bilmiyorum
ALLAHIM hepimize hayırlı şifaler versin
kendi derdimden seni sormadım nasılsın canım neler yapıyorsun

Slm canim nasilsin? Dr ne diyor? Tedaviyi nasil devam edecek?
Benim de regl gunum surekli 4 gun erkendi sonra 5 gun bu ay ise 7 gun erken basladi. Suan dr gitmedim. Biraz ara verdim.Dr belki degistirsem mi diyorum. Suan Allaha sukur iyiyim.

Tedaviyi nasil devam edeceksiniz? Kendine iyi bak opuyorum.

umudumuzu yitirirsek yaşamanın anlamı ne...umutsuz insan zaten kendini içten içe yıkar, başkalarının yıkmasına gerek yokki.ben umudumu yitirmedim.3 tane evladımı kaybettim ama umudumu asla yitirmedim.bizler çok güçlü kadınlarız.nefesimin son noktasına kadar çare arayacagım ve allah bu çabalarımızı birgün mükafatlandıracak..buna yürekten inanıyorum..:emir_bebek::emir_bebek:

umudumuzu yitirirsek yaşamanın anlamı ne...umutsuz insan zaten kendini içten içe yıkar, başkalarının yıkmasına gerek yokki.ben umudumu yitirmedim.3 tane evladımı kaybettim ama umudumu asla yitirmedim.bizler çok güçlü kadınlarız.nefesimin son noktasına kadar çare arayacagım ve allah bu çabalarımızı birgün mükafatlandıracak..buna yürekten inanıyorum..:emir_bebek::emir_bebek:

umudumuzu titirmemek lazım ama işte bir yerde artık tükeniyoruz ben çok yıprandığım için güzel bir tatil geçirmeden kendime gelemeyeceğim inşALLAH yazın güzel geçer bol bol dinlenirim
mükafatımızı alacağımız günü bekliyoruz ama burada olmasada ahirette meleklerimize kavuşacağız ya o bile benim için büyük ümit çünkü çok merak ediyordum bebeklerim kime benzeyecek diye kısmet yüce rabbimin takdiri ilahisi

Arkadaslar Allahim kaldiramas yuku kuluna yuklemes diyor... Bazen artik patlamak uzeriyim patladim kendimi kontrol yapamiyorum diyorum elimden gelen ne var? Allahim buyuktur. Umutlerinizi yikmamaniz cok guzel.Lutfen yikilmayin dua edelim bol-bol dua Sizlere bakarak sukur nasil edilmesi gerktigini ogrendim.Ben bugune kadar hamile kalamadim kalip ta kayipetmek ....

Mumidihaba canim kendin cok guzel moral vermistin. Bu gunleri iyi degilsin Yazilarini okuyup boyle dusundum. Dinlen uzulme biraz ara vermek iyidir. Kendine iyi bak. opuyorum

denefcigim umutini kaybetmemen en guzeli . Bir seyi basarmak icin de guven lazim. Insallah hersey gonlunce olur. Bizim de yuzumuzu guldurur Allahim.

Allah yardimciniz olsun. Kendinize iyi bakin

arkadaşlar bende 3 senelik evliyim ilk 2 ay düşünmedik sonra karar verdik ve bir bebegimiz olmasını çok istedik benim ploraktin sorunum vardı dr gittigimizde dr büyük bir problem olmadını söyledi ilaçlarla konturol altına alabilecegimizi söyledi ama isterseniz sizin tedaviniz devam eerken eşinizdende bi sperm tahlili alalım dedi.eşim sperm sonuclarını almaya gitti ve sonuç çok düşük çıktı dr lar bize aşılama vesayreyle hiç ugraşmayın zaman kaybı olur sizin için dedi ve böylelikle tüp bebek hikayemiz başladı igneler vuruldu yumurta toplama transfer ve sonuç günü hstaneye gittik bi sizi ögleden sonra arıycaz dendi ve o sabırsız bekleyiş onların aramasını bekleyemedim ben aradım dr bana evet hamilesiniz ama çok düşük sınırda diyebilecegimiz bir sayı 2 gün daha beklemeliyiz dedi kabuslarla dolu 2 gündaha vardı neyse o 2 günüde atlattık sayıyı yüzde yülere katlaması gerekirken benimki 1 2sayı artmıştı 2 gün daha bekliyelim dendi ve o sabah adet olmuştum sanki dünya başıma yıkıldı ben sürekli aglayan kimseyle konuşmayan degişik bir insan oldum ama atık şöyle düşünüyorum yüce mevla sevdigi kulunu denermiş bakım kulum isyan ediyormu yani daha zamanı varmış bebişlerimi kucagıma almama unutmayalım her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır allahım inşallah güel meleklein mis kokularını koklamayı bizlerede nasip etsin aminnnnnnnnnnn

canım KUKA cım beni çok iyi anlamışsın daha 2009 a çok var beklemek yada bana süre verilmesi hoşuma gitmedi ben istediğm zaman olması daha iyi olurdu moralım daha yerinde olurdu şimdi aklıma geldikçe sinirleniyorum kısmet belkide hazır olduğumu hissettiğimde canım isterse giderim??????????????????????????:uhm:

canım setrik ne güzel yazmışsın her şerde bir hayır vardır diye zaten bu inançımız olmasaydı herhalde çok yıkımlar yaşardık psikolojik olarak yıpranan olurduk yine yıpranıyoruz ama kısmet böyleymiş diyoruz :uhm:

Evet Bu Zamana Kadar Belki Umudum Yoktu Ama Artik Olmasini Istiyorum Kader Arkadaşim Inşallah Dediğin Gibi Olurda Hamileliğimizi Burda Bağira çağira Söyleriz... Aslinda Bu Sayfani Hep Okumuştum Ama Yazmaya Cesaret Edememiştim Belki çok Yeni Yaşadim Oyüzden Artik Atlatmaliyim Kendimi çok Yipratiyorum Senin Yazilarin Valla Bana Moral Veriyor Arkadaşim Birde Ayni şeyleri Yaşayip Bunlari Yazman Açikçasi Bende Hala Cesaret Yok Fakat Kendimi Toplayacağim Artik Bu Genç Yaşimda 10 Yaş Yaşlandim Yaa... Cnm Görüşürüz Senle Artik Yaşadiklarimizi Ve Yaşayacaklarimizi Paylaşiriz... öptmmm...

Slm arkadaslar.nasilsiniz? Bizleri sevincirecek aramizda kim var? Belki hamile kalan biri var. Insallah Allahim bize nasip eder. Kendinize iyi bakin

ben yenı baslayanlardanım
uzun zamandır yazıları okuyrm ama uye olmuyrdm
okadar bılgı verıcı konusuyrsnz kı yenı basladıgım halde tup bebege bır cok konuda bılgı sahıbı oldum sankı
arkadaslarım burada bıde sunu anladım herseyden ote ınanmak ve umudumuzu yıtrmemek gerek
ınsallah hepımız o ruyalarımızda gordugumuz KUZU larımızı kucagımıza alırız saglıkla sıhhatle
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
sevgıler

Arkadaslar Allahim kaldiramas yuku kuluna yuklemes diyor... Bazen artik patlamak uzeriyim patladim kendimi kontrol yapamiyorum diyorum elimden gelen ne var? Allahim buyuktur. Umutlerinizi yikmamaniz cok guzel.Lutfen yikilmayin dua edelim bol-bol dua Sizlere bakarak sukur nasil edilmesi gerktigini ogrendim.Ben bugune kadar hamile kalamadim kalip ta kayipetmek ....

Mumidihaba canim kendin cok guzel moral vermistin. Bu gunleri iyi degilsin Yazilarini okuyup boyle dusundum. Dinlen uzulme biraz ara vermek iyidir. Kendine iyi bak. opuyorum

denefcigim umutini kaybetmemen en guzeli . Bir seyi basarmak icin de guven lazim. Insallah hersey gonlunce olur. Bizim de yuzumuzu guldurur Allahim.

Allah yardimciniz olsun. Kendinize iyi bakin

umutsuz yaşayamıyoum .boguluyorum.aklıma bintürlü kötü şeyler getiriyorum.ya hiç olmazsa bebegim diye üzülüyorum.....böyle kucagım hep boşmu kalacak diye hüzünleniyorum.bide ben ultrason doktorun yanında çalışıyorum.hamileler geliyo ultrasana..çok moralim bozuluyo.kendi hamileliklerim aklıma geliyo.sonra kendi kendime umut dopingi yapıyorum.aslında belkide kendimi kandırıyorum.allahım diyorum banada evlat ver diye dualar ediyorum

X