- 15 Mayıs 2007
- 1.699
- 4
- 47
- Konu Sahibi mumudihaba
bazen bazı şeyleri yalnızca içimizde yaşıyabiliyoruz,ne fırtınalar kopuyor içimizde kimse bilmiyor,bazen bizi kendimizden başka anlayan olmuyor,Allah herkese sabır versin ...a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mumudihaba Canim nasilsin? neler yapiyorsun? Kendine iyi bak
yazılanları okudum tek tek çok üzüldğm umarım allah sağlıklı bebekler nasip eder hepinize bende 9 haftalık hamileyim ne yalan söyleyeyim birazda moralim bozuldu korktum umarım ne benim bebeğime bişi olur nede sizlerin meleklerine
canım iyi diyeyim iyi olur inşallah
benim regl günüm yine şasırdı bir türlü durmuyor
doktorum da şaşırdı ne yapacak şimdi bilmiyorum
ALLAHIM hepimize hayırlı şifaler versin
kendi derdimden seni sormadım nasılsın canım neler yapıyorsun
umudumuzu yitirirsek yaşamanın anlamı ne...umutsuz insan zaten kendini içten içe yıkar, başkalarının yıkmasına gerek yokki.ben umudumu yitirmedim.3 tane evladımı kaybettim ama umudumu asla yitirmedim.bizler çok güçlü kadınlarız.nefesimin son noktasına kadar çare arayacagım ve allah bu çabalarımızı birgün mükafatlandıracak..buna yürekten inanıyorum..
Arkadaslar Allahim kaldiramas yuku kuluna yuklemes diyor... Bazen artik patlamak uzeriyim patladim kendimi kontrol yapamiyorum diyorum elimden gelen ne var? Allahim buyuktur. Umutlerinizi yikmamaniz cok guzel.Lutfen yikilmayin dua edelim bol-bol dua Sizlere bakarak sukur nasil edilmesi gerktigini ogrendim.Ben bugune kadar hamile kalamadim kalip ta kayipetmek ....
Mumidihaba canim kendin cok guzel moral vermistin. Bu gunleri iyi degilsin Yazilarini okuyup boyle dusundum. Dinlen uzulme biraz ara vermek iyidir. Kendine iyi bak. opuyorum
denefcigim umutini kaybetmemen en guzeli . Bir seyi basarmak icin de guven lazim. Insallah hersey gonlunce olur. Bizim de yuzumuzu guldurur Allahim.
Allah yardimciniz olsun. Kendinize iyi bakin