- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
- 173
- Konu Sahibi sagopammmm
-
teşekkür ederim cnm acaba ilk aşama ile alan lisans bölümleri var mı?
barajı geçerim zaten de kaç puan ister mesela?çünkü puan sistemi de değişmiş..
YGS LYS SISTEMI HAKKINDA TM BILGILER 2012-2013 bu sitede çoğu şeyi bulabilirsniz bölümler süreleri falan var bu sitede
teşekkür ederim inşallah sen de gönlünden geçen bölüme yerleşirsin başarılar
geçen seneki ygs yi çözüp bi kendimi deniyeyim diyorum
puan hesaplaması yaparım da umarım siteler doğru hesaplıyordur:/
Endüstri müh. canım .Kesin girmeyelim o bölüme.Ya sen ?
Hangi bölümü istiyordun maritsa ?
Daha önce sorduysam kusura bakma bende biraz bunaklık varda
Ben de ünw mezunuyum ,aöfde de okuyorum ve ayrıca çalışıyordum da .Napcam bilemiyorum çok sıkıştımkızlar bana da bir el atın yardımcı olun lütfennnnnnn
ben üniversite mezunuyum ama bu sene girip tekrar bi bölüm okumak istiyorum puanıma göre artık düşünücem hangi bölüm olacağını
matematiğim türkçem tarihim coğrafyam iyi diğer dersleri bilmiyorum
puan durumu nasıl oluyor başvuruları nasıl yapacağım kaç tl nereye yatıracağız
bide bu sınavlara aşama koydular hiç anlamıyorum nası oluyor bizim zamanımızda öss vardı ahh yaşlanmışım
BASIN DUYURUSU
(4 Ocak 2013)
2013-YGS’de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sorularının Yer Alması
2013-YGS’de, Yükseköğretim Kurulu kararı ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinden 5 adet soru yer alacaktır. Sorular Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Müfredatında yer alan konulardan hazırlanacaktır.
Sorulacak sorular hakkında fikir vermesi amacıyla, Merkezimiz tarafından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Testi örnek soruları hazırlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan bu sorulara erişilebilir.
Kamuoyuna duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI
2013-YGS Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Testi Örnek Sorular
Sen de mi çalışıyorsun :) sence 3 ayda yetiştirebilir miyiz ne dersin
İnş olur canım .Sen bu azimle hepsini kazanıp ,okursun zaten .
Senin yaş kaçtı ?
Teknik arızalardan dolayı işe başlama tarihim şubata kaydıBir ay sonra üni hastanesinde başlıycam çalışmaya. 18 yaşındayım ben umarım yeter bu 3 ay :)
Bu arada sagopam gelince benim hedefin yanına bi de tıbbi laboratuvar sıkıştırıversene
Teknik arızalardan dolayı işe başlama tarihim şubata kaydıBir ay sonra üni hastanesinde başlıycam çalışmaya. 18 yaşındayım ben umarım yeter bu 3 ay :)
Bu arada sagopam gelince benim hedefin yanına bi de tıbbi laboratuvar sıkıştırıversene
Ben de çalışıyorum şu an ,ama yaptığım işten mutlu değilim .Yüklesebilmem için end. müh bitirmem şart .Benim bitirdiğim ünw diplomam hiçbir işe yaramıyor şu an ki meslegimde .Offffff :26: kazanmam lazım şu bölümü.
Ayyyy seni büyük sanmıştım :) ben 28'e gireceğim bir kaç ay sonra.
Bugün bir kitap evine girdim lgs yardımcı kaynak almak içinkadın sen mi gireceksin dedi .
Ben de çalışıyorum şu an ,ama yaptığım işten mutlu değilim .Yüklesebilmem için end. müh bitirmem şart .Benim bitirdiğim ünw diplomam hiçbir işe yaramıyor şu an ki meslegimde .Offffff :26: kazanmam lazım şu bölümü.
Ayyyy seni büyük sanmıştım :) ben 28'e gireceğim bir kaç ay sonra.
Bugün bir kitap evine girdim lgs yardımcı kaynak almak içinkadın sen mi gireceksin dedi .
Çok istiyosan sen gir deseydin kadınaBen bilmiyodum ki ya daha önce konuşmamıştık ya hiç bunu abla diyim mi o zaman maritsaa ?
Umarım olur end. müh. :26:
eklerim diyip eklemeyi unutuyorum ya
Nasılsınızzz yoldaşlarım nasıl gidiyor çalışmalarBu konuları nasıl yetişiricem ben öğretmen olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Umudunu kaybettirmek istemem ama öğretmenlikte iş zor bu devirde :26:
Biliyorum canım maalesef ama ne bileyim öğretmen olayımda nolursa olsun demek geliyor içimden
Nasılsınızzz yoldaşlarım nasıl gidiyor çalışmalarBu konuları nasıl yetişiricem ben öğretmen olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?