- Konu Sahibi sagopammmm
-
demekki din kültürü konusu dogruymus :26:
evet canım özel sorunlarmla uğraşmaktan gündemi takip edemedim ama çok şaşırdım :)
:) bende saka falan zannettim ama gerçekmiş demekki ee peki biz nerden bilcez canım neler agırlıklı olcak din kültüründen :26:
anladım canım netten bulabiliriz demi ?milli eğitimin müfredatına bakmak lazım onun içinde hangi konular işlenildiyse onlardan sorumlu olunur
anladım canım netten bulabiliriz demi ?
cok tesekkür ederim canım :)
Allah zihin açıklığı versin öncelikle hepimize...
bende bu yıl sınavlara girmeye karar verdim.mezun olalı 18 sene oldu ve ticaret lisesi mezunuyum.2 çocuğum var.biraz zor olacak ama olsun.belki açık öğretim okurum yada seneye bi dersaneye gidip tekrar girebilirim.bakalım nasip ne olacak:)
türkçe ile başladım çalışmaya...
sadece ilk sayfada yazan konulardan mı çıkacak sorular ?
bi tanıdıktan aldığım konu anlatımları vardı animasyon şeklinde oradaki konular arasında serveti fünün,tanzimat edebiyatı,söz sanatları ve fecri ati gibi şeylerde var eğer çıkmıyaaksa boşuna çalışmayayım dedim.
İlk sayfada ygs'de çıkacak konular yazıyor eğer lys'ye de girecekseniz sözel kısımda soruyorlar o edebiyat kısmını yani serveti-i fünün vs.
Kolay gelsin.Başarılar.
tşk. o zaman o kısmı ilk sınavdan sonra çalışayım.
şimdi matematik çalışmaya başladım geometri ile giriş yaptım.
merhaba arkadaşlarr
gün itibariyle ben de çalışmaya başlayacağım evet farkındayım sınava hazırlık için geç kaldım ama bnde geçen sene kpssye hazırlanırkenki bılgılerıme güvenıyorum. bi umut
TDE bölümü yeni mezunum bölümüm güzel fakat öğretmen olmak bu devırde zor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?