- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
- Konu Sahibi sagopammmm
Öyledir tabi umarım çabuk alışırsın Nerden geldin buraya
İnş canım Konyadan geldim 3-4 yaşından beri orda yaşıyorduk sevmiyordum hep başka yere gitmek istiyordum Antalya nasipmiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyledir tabi umarım çabuk alışırsın Nerden geldin buraya
İnş canım Konyadan geldim 3-4 yaşından beri orda yaşıyorduk sevmiyordum hep başka yere gitmek istiyordum Antalya nasipmiş :)
Antalya güzel yerdir biraz alıştıktan sonra gezmeye başla doğası çok güzeldir buranın
Konyaya göre çok güzel bi yer tam olarak görmesemde her yeri fark hemen belli oluyor :)
Buraya geldiğim için mutluyum.
Ne güzel Şelaleleri gezmeni tavsiye ederim güzel yerler. Gerçi eskisi kadar bol değil suyu artık ama güzeldir yine de
Kızlar tarih,coğrafya,felsefe için konu anlatımlı kaynak önerilerinizi alabilir miyim ?
Yağmurum nasılsın ? Başladı galiba çalışmalar ?
Ama kötü yerden sordun bilen bana da söylesin sözelde çok iyi değilim zaten kaynakta bilemiyorum o yüzden :|
İyi olmaya çalışıyorum canım ya
Başlıyoruz yavaş yavaş :)
Sen nasılsın,yaptın mı tercihlerini ?
Bende hiç bilmiyorum sözelden kaynak sorayım bi dedim bende
Sağol canım yinede
Ah benim durumlar ahh bu alım genel memur alımı olduğu için 8 hemşire alıyorlar bizden o yüzden tercih yaptım ama binlerce kişi içinde çok da şanslı değilim o konud:26:
Ama aralığın on yedisinden sonra sağlık bak. alım yapacak umarım o zaman giderim bi yerlere üç yeri tercih ettim işte umutsuz da olsam
Kısmet,nereleri tercih ettin ?
Eskişehir'i istiyodun yazdın mı tercihlere ?
Olsa yazardım ama yoktu
Kırıkkale,Zonguldak,Balıkesir yazdım canım
Anladım,hayırlıysa olsun canım ya
Eğer olursa lojman falan veriyolar mı kalacak yer problem mi sizin için ?
Her yerin olmuyo canım ya olsada lojman sıkıntılı geliyor bana ev tutarım sanırım başka alternatifim de yok gibi:26:
Kızlar tarih,coğrafya,felsefe için konu anlatımlı kaynak önerilerinizi alabilir miyim ?
fem diyorum :) :)
Simetri mi canım ?
hayır tatlım simetriye bulaşma hiç yetişmez normal fem
sadece lys sınavına yönelik dershane programı var mı arkadaslar ?..