Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

Yıl sonu geldi ben hala başlamadım bu gidişle hayal olmaktan öteye gidemeyecek sanırım benim ygs

bence öyle dşünme bazen sırf bu dşünceden dolayı yapamıo işte insan bence gerçekten insan kendni verblse yapablr kolaylıla nden olmasn yani
ne kadar süre kaldığı önemli değilki ne kadar çalşcağın önemli.

İşte çalışmam gereken sadece fizik, kimya, biyoloji gözümde büyüyor artık dersler
Mesleğim var okudum ama içimde kalmasın diye hemşirelik istiyorum
sanırım artık ders çalışmaktan soğumuşum

Birde en son lise 1 de gördüm o dersleri.
7 yıl olmuş dile kolay
Yapabilir miyim onuda bilmiyorum
Çokmu zor bu fen dersleri? Ortalama ne kadar sürede biter konu çalışması?

bende hemşirelik istyorm benmde mesleğim var grefikerim ama işte insann içinden geçen önemli
ewt dedğin gbi fen dersleri önemli ben eylülde başladım sadece fizik kimya biyoliji çalışıyorm yarıladım şuan ama bi gün çalışyosam 3 gün çalışmyorm
bnce zor değil yani kendni vernce gerçkten yapıosn eskiden fenden en fazla 1 blemedn 2 soru falan yapıodm şuan 15 net çkaryorm yaptğmı grüncede daha bi çalışma hevesi gelio bnce başla byerden 4 ay var inan yapılmcak bşey değil

Kızlar benim için dua edin pazartesi açıklanacak klavuz çok heyecanlandım bir kaç gündür ihtiyacım var duaya :)

2 bölümde ts 1 puan istyo yani lys 3 ve lys 4e giriceksin dersleride tür dli ve edb., coğrafya 1, coğrafya 2, tarih, felsefe
şimdiden kolay gelsin sana

Felsefe derken tek başına felsefe kitabımı almam gerek yoksa sosyoloji, mantık, ve psikolojimi gerekiyor?

birde ts1'in lys 3 ve lys 4 olduğunu nerden öğrenebilirim siz nasıl bliyorsunuz bu bilgileri ben araştırıyorum ama eksik araştırıyorum galiba bulamıyorum bu kadar net bilgi

Son düzenleme:
ya basit makineklerden bşey anladınmı ben ewde kendm çalışıyorm konuyu btrdm ama çok karman çorman geldi hepsinin formülü birbrne karşıyo vida makara

Benim temelim iyiydi ondan da olabilir.Yaptığım konuyu gözden geçirip olabildiğince değişik soru tipleri çözmek şuanda benim :)
Tavsiyem formülleri ezberlemeye çalışma,mantığını kavramaya çalış.

canım dualarım seninle :) inş. istediğin gibi olur her şey

İnş. canımm hep iyi tepkiler aldım olur olur gibisinden ama işte garanti olmayınca olmuyor insanın içi rahatlamıyor. Annem benden heyecanlı gidersen şöyle yaparsın böyle yaparsın şunu alırız bunu koyarız o öyle yapınca bende heyecanlanıyorum :)

Aylar sonra sanırım ilk defa dısarı cıktım bugun çok iyi geldi bana. Ama sevgilimi çok özledimm. Çok güzel yerlerden gectim hep o geldi aklıma keşke o da yanımda olsaydı

ben lysye hazırlanmıyorm yani pek bi bilgim yok ama lys felsefe alırsan içinde bunların olabilceğini dşünyorm git bi kitapçıya araştr sen.
sınav sistemi hakkındada Yeni YGS ve LYS Sınav Sistemi linki aç detaylı bi tablo vermiş altta anlıcağını dşünyorm.

meraba sagopam bitirdiğim konular paragraf,orta çağ ,yeniçağ,yakınçağ,osmanlı kuruluş ve yükselme dönemi,iklim iç ve dış kuvvetler,
konuları yetiştirememekten çok korkuyorum daha bitirmem gereken çok konu var ne yapcam bilmiyorum canım en çok buna sıkılıyo hızlı olmaya çalışıyorum ama vakit az kaldı
Şimdi önce ben bi konuyu çalışıyorum daha sonra o konudan bi kaç test çözdükten sonra yeni konuya geçiyorum acaba bu yaptığım doğrumu bana lütfen yardımcı olun :44::44:

evet ablacım doğru yapıyosun zaten konu çalıştıktan sonra test çözülür yanlışların olursa tekrar dönüp çalışırsın yoksada yeni konuya geçersin ama o bitrdiğin konularıda haftalık tekrar yapman lazım o ay ki konuyuda aylık bir tekrar yapman lazım yine o konularla ilgili test çözmen lazım yoksa unutursun

teşekürler ben bitirdiğim konularla ilgili test çözmüyorunm sadece bitirdikten sonra iyi anlamak için çözmüştüm ben şöyle düşünüyodum,konuları bi bitireyim daha sonra karışık olarak çalıştığım derslerden çözerim diyodum yani şu anki amacım sadece bitirmek tabi anlayarak ama galiba yanlış düşünüyorum yetiştirememekten çok korkuyorum dua edin lütfen allah hepimizin yardımcısı olsun

yanlış düşünüyosun soru çözmeden olmaz istediğin kadar konu çalış test tekniğini anlamazsan bir faydası olmaz o çalıştığın konunun panik yapma olduğu kadar artık napabilirsin konuyu bitrince tamam buda bitti diyemezsin insan en çok bildiği konudan yanlış yapabiliyo kesnilikle testte çözmelisin

konuyu bitrdkten sonra ünite sonlarındaki testleri çöz canım sonra btün konuları btrrncede o dersten soru bankası btrrsin btün konulara tekrar olur.

Kızlar bugun Körfez Fizik-Kimya-Biyoloji aldım

Kızlarr merhaba
ben de geldim...
daha konularıma başlayamadım ama dün 2 tane kitap aldım biri soru bankası diğeri konu anlatımlı...
bir ödevim var onu bitirir bitirmez hemen başlayacağım inşallah
umarım konuları yetiştirebilirim ygs'ye kadar... :18:

esma'cımm hoşgeldin canım yetişir umarım bende tek endişem o zira istek bi gelip bi gidiyo:26:

Ben de geldim kizlar. uzun bi aradan sonra dank etti kafama
cok gec kaldim coook. aslinda bu sene girmemeyi planliyodum seneye girecektim ama beklenmeyen sebepler oldu. neyse bugun itibariyle baslamis bulunuyorum ama moral inanc umut 0. desteklerinize ihtiyacim var

Hoşgeldin canım.
Asla geç kaldım diye düşünme başla bi yerden yapabilirim diye motive et kendini eğer istersen başarabilirsin.
Hangi bölümü istiyorsun peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…