- Konu Sahibi sagopammmm
-
Yıl sonu geldi ben hala başlamadım bu gidişle hayal olmaktan öteye gidemeyecek sanırım benim ygs
bence öyle dşünme bazen sırf bu dşünceden dolayı yapamıo işte insan bence gerçekten insan kendni verblse yapablr kolaylıla nden olmasn yani
ne kadar süre kaldığı önemli değilki ne kadar çalşcağın önemli.
İşte çalışmam gereken sadece fizik, kimya, biyoloji gözümde büyüyor artık dersler
Mesleğim var okudum ama içimde kalmasın diye hemşirelik istiyorum
sanırım artık ders çalışmaktan soğumuşum
Birde en son lise 1 de gördüm o dersleri.
7 yıl olmuş dile kolay
Yapabilir miyim onuda bilmiyorum
Çokmu zor bu fen dersleri? Ortalama ne kadar sürede biter konu çalışması?
2 bölümde ts 1 puan istyo yani lys 3 ve lys 4e giriceksin dersleride tür dli ve edb., coğrafya 1, coğrafya 2, tarih, felsefe
şimdiden kolay gelsin sana
ya basit makineklerdenbşey anladınmı ben ewde kendm çalışıyorm konuyu btrdm ama çok karman çorman geldi hepsinin formülü birbrne karşıyo vida makara
Kızlar benim için dua edin pazartesi açıklanacak klavuz çok heyecanlandım bir kaç gündür ihtiyacım var duaya :)
Basit makinalar, ağırlık merkezi, doğrusal hareket ,elektrostatik,problemler bitti
canım dualarım seninle :) inş. istediğin gibi olur her şey
Felsefe derken tek başına felsefe kitabımı almam gerek yoksa sosyoloji, mantık, ve psikolojimi gerekiyor?
birde ts1'in lys 3 ve lys 4 olduğunu nerden öğrenebilirim siz nasıl bliyorsunuz bu bilgileri ben araştırıyorum ama eksik araştırıyorum galiba bulamıyorum bu kadar net bilgi
meraba sagopam bitirdiğim konular paragraf,orta çağ ,yeniçağ,yakınçağ,osmanlı kuruluş ve yükselme dönemi,iklim iç ve dış kuvvetler,
konuları yetiştirememekten çok korkuyorum daha bitirmem gereken çok konu var ne yapcam bilmiyorum canım en çok buna sıkılıyo hızlı olmaya çalışıyorum ama vakit az kaldı
Şimdi önce ben bi konuyu çalışıyorum daha sonra o konudan bi kaç test çözdükten sonra yeni konuya geçiyorum acaba bu yaptığım doğrumu bana lütfen yardımcı olun :44::44:
teşekürler ben bitirdiğim konularla ilgili test çözmüyorunm sadece bitirdikten sonra iyi anlamak için çözmüştüm ben şöyle düşünüyodum,konuları bi bitireyim daha sonra karışık olarak çalıştığım derslerden çözerim diyodum yani şu anki amacım sadece bitirmek tabi anlayarak ama galiba yanlış düşünüyorum yetiştirememekten çok korkuyorum dua edin lütfen allah hepimizin yardımcısı olsun
meraba sagopam bitirdiğim konular paragraf,orta çağ ,yeniçağ,yakınçağ,osmanlı kuruluş ve yükselme dönemi,iklim iç ve dış kuvvetler,
konuları yetiştirememekten çok korkuyorum daha bitirmem gereken çok konu var ne yapcam bilmiyorum canım en çok buna sıkılıyo hızlı olmaya çalışıyorum ama vakit az kaldı
Şimdi önce ben bi konuyu çalışıyorum daha sonra o konudan bi kaç test çözdükten sonra yeni konuya geçiyorum acaba bu yaptığım doğrumu bana lütfen yardımcı olun :44::44:
Kızlarr merhaba
ben de geldim...
daha konularıma başlayamadım ama dün 2 tane kitap aldım biri soru bankası diğeri konu anlatımlı...
bir ödevim var onu bitirir bitirmez hemen başlayacağım inşallah
umarım konuları yetiştirebilirim ygs'ye kadar... :18:
Ben de geldim kizlar. uzun bi aradan sonra dank etti kafama
cok gec kaldim coook. aslinda bu sene girmemeyi planliyodum seneye girecektim ama beklenmeyen sebepler oldu. neyse bugun itibariyle baslamis bulunuyorum ama moral inanc umut 0. desteklerinize ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?