• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

Isı sıcaklık ve noktanın analitiği bitti. :27: Şu problemleri de aradan çıkarsam çok rahatlayacağım aslında.Durmak yok kızlar,şu sene biraz dişimizi sıkmamız bir nevi hayatımızı kurtaracak.Gerçi ben diyorum ama ben de bunalıyorum arada:14:

Canım benim son konular;
*Bölme- Bölünebilme *Obeb- Okek
*İkizkenar- Eşkenar Üçgen *Sıvıların Kaldırma Kuvveti
*Hücre Zarının Yapısı *Hücre Zarından Madde Alışverişi

Kızlar bayram tatilinde asılıyoruz derslere, ben baştan bi genel tekrar yapıp sonra ileriki konulara başlıyacağım..

Durmak yok devamm :kkk::kkk::kkk:

Sözcük Türleri

Basamak Kavramı

Taban Aritmetiği

Dünyanın Şekli ve Hareketleri bitti canım ekler misiniz tabloya?:17:

Bende çok çalışmak istiyorum ortam sağlayamıyorm bu ara:43:

öff ya gircem sınava ama hazırlık yok şu tabloda adım bile yok daha ya :14::14::14:

Merhabalarr yoldaşlarımm :) Ben burayı biraz ihmal ettim ya çünkü fazla çalışamıyorum bu aralar bayramdan sonra sıkı bi ders çalışmaya başlıcam hepinize kolay gelsin:34:

canım aynı durumdayız valla bende hiç çalışmadım hiç

Isı sıcaklık ve noktanın analitiği bitti. :27: Şu problemleri de aradan çıkarsam çok rahatlayacağım aslında.Durmak yok kızlar,şu sene biraz dişimizi sıkmamız bir nevi hayatımızı kurtaracak.Gerçi ben diyorum ama ben de bunalıyorum arada:14:
evet canım durmak yok aynen böyle devam et problemleri sona bırakma her yayından bak bu konulara ygsde kurtaran bu problemler bunalma hiç daha ne yaptın zaten sonlara doğru bir bıkkınlık geliyor şimdi sakın bunalma

Canım benim son konular;
*Bölme- Bölünebilme *Obeb- Okek
*İkizkenar- Eşkenar Üçgen *Sıvıların Kaldırma Kuvveti
*Hücre Zarının Yapısı *Hücre Zarından Madde Alışverişi

Kızlar bayram tatilinde asılıyoruz derslere, ben baştan bi genel tekrar yapıp sonra ileriki konulara başlıyacağım..

Durmak yok devamm :kkk::kkk::kkk:

maşallah canım çalış tabi ki bayramda da bırakma hedefe odaklananları düşün onlar bir dk boş geçirmiycek

Sözcük Türleri

Basamak Kavramı

Taban Aritmetiği

Dünyanın Şekli ve Hareketleri bitti canım ekler misiniz tabloya?:17:

ekledim canım :69:

Bugün rehberlikçimizin bize kurduğu bi cümle çok hoşuma gitti. "Sınava kadar sizin dostlarınız yanlışlarınız olacak" demişti.
Bencede çok doğru. Şimdi böyle bi netle başlaman güzel zaman içerisinde yavaş yavaş yükseleceksindir eminim ki..
Allah yardımcın olsun tatlım ümitsizliğe kapılma çok iyi olacak inşallah:31:

Çok doğru bi söz gerçekten. Umutsuzluğa kapılmayıp emin adımlarla çalışmaya devam etmem lazım bu bayram tatilini çok iyi değerlendirmeyi düşünüyorum.
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada özel mesaj kutun dolu o yüzden cevap veremiyorum sana.

canım dert etme hedefin büyük çok çalışman gerekiyo o denemelerde eksiklerini belirle ve nerde yanlış yaptığına bak ona göre çalış ygs ye kadar eger istikrarlı çalışırsan 100 netleri bile görebilrsin emin ol

Çok sağol canım moral verdiniz bana bu bayram tatilini çok iyi değerlendirmeyi düşünüyorum hepimizin istediği gibi olur inş...

Çok doğru bi söz gerçekten. Umutsuzluğa kapılmayıp emin adımlarla çalışmaya devam etmem lazım bu bayram tatilini çok iyi değerlendirmeyi düşünüyorum.
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada özel mesaj kutun dolu o yüzden cevap veremiyorum sana.

Tamamdır tatlım temizledim özel mesaj kutumu :51:

Aynen öyle canım bayram tatili çok büyük bi fırsat bizim için.. Bol bol ders çalışalım inşallah:ssz:

Kızlar sık sık giremiyorum pek bakamıyorum çalışmalarınız nasıl gidiyor diye.:31:

Umarım hepiniz iyisinizdir, çalışmalarınız tam gaz devam etsin durmak yok! :kkk:

Hazır gelmişken netlerinizi puanlarınızı sorayım, nasıl puanlar hedeflerimize ulaşabilir miyiz? (Tabi daha erken 50 60 puan rahat artar sınava kadar):68:

Bu arada herkesin bayramını kutluyorum, öpüyorum hepinizi. :54:

Katı ve sıvılarda genleşme,vektör-kuvvet-denge,periyodik cetvel bitti :21:
evet canım durmak yok aynen böyle devam et problemleri sona bırakma her yayından bak bu konulara ygsde kurtaran bu problemler bunalma hiç daha ne yaptın zaten sonlara doğru bir bıkkınlık geliyor şimdi sakın bunalma

O sonlara doğru olan bıkkınlık benim sonum olmadı mı zaten :5:
Haklısın canım, ay görüyorum şimdiden 130-140 net falan yapanları anlamıyorum;biz mi bir hata yapıyoruz çalışırken yoksa onlar mı fazla uçurarak söylüyorlar netlerini :9: .Bu arada hedefim mimarlık

Katı ve sıvılarda genleşme,vektör-kuvvet-denge,periyodik cetvel bitti :21:

O sonlara doğru olan bıkkınlık benim sonum olmadı mı zaten :5:
Haklısın canım, ay görüyorum şimdiden 130-140 net falan yapanları anlamıyorum;biz mi bir hata yapıyoruz çalışırken yoksa onlar mı fazla uçurarak söylüyorlar netlerini :9: .Bu arada hedefim mimarlık

ekledim tatlım :)

yani hepimizi bitren oydu :)

130 140 net yapanların ya okulları iyidir ya 4. 5. yıllarıdır canım sen bunları boşver sen kendi hedefine odaklan rakibin kendin olsun yaptğın netleri arttırmaya bak :)

Kızlaaar Cuma günü evimdeyim sonunda özledim evimii (: Ama net yok su an evde ben eve gitmeden hallolur umarım :)
Nasılsınız ?

Geçmiş olsun,anladım canım
Az kalmış yinede

Merhaba canım mesaj atmışsın fakat mesaj sayım yeterli değil malesef... o yüzden seni burada yakaladım
Hemen kısaca yazıp kaçıcam konuyu dağıtmadan
Eğer yerine birini bulursan olabiliyormuş kardeşimin yurdunda oldu öyle bir şey başka türlü müsade edilmiyor sanırım.
İyi geceler herkese başarılar...

Merhaba canım mesaj atmışsın fakat mesaj sayım yeterli değil malesef... o yüzden seni burada yakaladım
Hemen kısaca yazıp kaçıcam konuyu dağıtmadan
Eğer yerine birini bulursan olabiliyormuş kardeşimin yurdunda oldu öyle bir şey başka türlü müsade edilmiyor sanırım.
İyi geceler herkese başarılar...

Anladım,ilgine çok teşekür ediyorum
Benim hiç tanıdığım yok malesef orada
Okulada pek gitmediğim için tanışamadım pek
Bİzde sizin gibi düşündük,umarım bulabilirim,çok saol :42:

Back