• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

merhaba kızlar.. herkeze iyi çalısmalar.. ben daha cok gerıdeyım.. uff nasıl kapatıcam arayı bılemıyorum..
Temel kavramlar
sayı basamakları
bölme-bölünebilme
rasyonel sayılar bitti cok sukur:)

sözcükte anlam
sözcuk yapısı ve ekler..
cümlede anlamda bitti ama bu yapım cekım eklerını cok ıyı anlamadım oldum olası nefret ederım zaten:(

Naber kızlar bende geldim :)
Sagopam benimde hedefim hemşirelik veya sağlık myolardan biri bunun için bölüm belirlemedim biliyorsunuz ki öncelik meslek liselerinin.
Yani ikinci alternatif diyelim.

Çalışmam gereken sadece fen dersleri ama uğusukluk edip başlayamıyorum
Biyolojiden başlasam diyorum
Sizce fen derslerinde sıra nasıl olmalı?

Sagopam benimde hedefim hemşirelik veya sağlık myolardan biri bunun için bölüm belirlemedim biliyorsunuz ki öncelik meslek liselerinin.

Sağlık alanından tercih yapacaksanız biyoloji,kimya,fizik sırasında puan getirisi olur.Yalnız bir dersi bitireyim ötekine başlayayım derseniz yetişmez.

Aynı durumdayız ama benimki uyuşukluktan ziyade zaman bulamamak ev işi bitmiyo gerçekten bitmiyo :41:

sagopam ekle :D
biyoloji: canlıların temel bileşenleri, canlıların sınıflndırılması, ekoloji
kimya: madde ve özellikleri
fizik: sıvıların kaldırma kuvveti

Merhabaaaa yoldaşlarımm nasıl gidiyor çalışmalar :) Bneim çok seyrek gidiyor hiç vakit bulamıyorum iyice, ders çalışmayı sıklaştırmam lazım :50:
Sagopam bu konuları yazarmısın tatlım;
Sözcükte anlam,sözcük yapısı
Birde hedef kısmına işitme engelliler öğretmenliği yazarsan sevinirim (:

Kızlar bana Fizik konu anlt+ Test kitabı önerebilir misiniz 3 yıldır fiziğe dair bir şey görmediğimi düşünerek sadece lise1de fizik aldım ben çünkü :26:

merhaba kızlar.. herkeze iyi çalısmalar.. ben daha cok gerıdeyım.. uff nasıl kapatıcam arayı bılemıyorum..
Temel kavramlar
sayı basamakları
bölme-bölünebilme
rasyonel sayılar bitti cok sukur:)

sözcükte anlam
sözcuk yapısı ve ekler..
cümlede anlamda bitti ama bu yapım cekım eklerını cok ıyı anlamadım oldum olası nefret ederım zaten:(

ekledim canım çalışmaya devam hadi bakalım... :)

ekledim canım sınava az kaldı çalışmak lazım bende hiç çalışmıyorum ne olcak bu halim yaa :14:

sagopam ekle :D
biyoloji: canlıların temel bileşenleri, canlıların sınıflndırılması, ekoloji
kimya: madde ve özellikleri
fizik: sıvıların kaldırma kuvveti

ekledim tatlım :34::34:

Merhabaaaa yoldaşlarımm nasıl gidiyor çalışmalar :) Bneim çok seyrek gidiyor hiç vakit bulamıyorum iyice, ders çalışmayı sıklaştırmam lazım :50:
Sagopam bu konuları yazarmısın tatlım;
Sözcükte anlam,sözcük yapısı
Birde hedef kısmına işitme engelliler öğretmenliği yazarsan sevinirim (:

yazdım canım çalışmalar berbat gidiyor çalışmıyorum :9::9::9:

arkadaşlar halkla ilişkiler ve radyo tv bölümü okumak istiyorum bunlardan lys'ye gireceğim. ama hangi derslere çalışmam gerektiğini bilmiyorum. sözel olacak ama hangi dersler olduğunu bilen var mı? hemen gerekli kitapları alıp çalışmak istiyorum

Kızlar bana Fizik konu anlt+ Test kitabı önerebilir misiniz 3 yıldır fiziğe dair bir şey görmediğimi düşünerek sadece lise1de fizik aldım ben çünkü :26:

gvenderin fizik konu anlatımlı kitabını aldım ben yarıladım kitabı gayet güzel anlatyo sewye iyi yani ne çok kasıyo nede çok basite alıo. bende senn gbi en son lise 1de görmştm :D gzl yani ben tavsiye ederm güvenderi

arkadaşlar halkla ilişkiler ve radyo tv bölümü okumak istiyorum bunlardan lys'ye gireceğim. ama hangi derslere çalışmam gerektiğini bilmiyorum. sözel olacak ama hangi dersler olduğunu bilen var mı? hemen gerekli kitapları alıp çalışmak istiyorum

2 bölümde ts 1 puan istyo yani lys 3 ve lys 4e giriceksin dersleride tür dli ve edb., coğrafya 1, coğrafya 2, tarih, felsefe
:D şimdiden kolay gelsin sana

Back