- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi sagopammmm
Rica ederim ne demek başka sorun olursa cevaplarım
Umarım istediğini elde edersin başarılar :)
Teşekür ediyorum,inşallah bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demek başka sorun olursa cevaplarım
Umarım istediğini elde edersin başarılar :)
Çok güzel hedefleriniz var umarım hepiniz başarılı olursunuz.
Sağlık alanından tercih yapacaksanız biyoloji,kimya,fizik sırasında puan getirisi olur.Yalnız bir dersi bitireyim ötekine başlayayım derseniz yetişmez.Naber kızlar bende geldim :)
Sagopam benimde hedefim hemşirelik veya sağlık myolardan biri bunun için bölüm belirlemedim biliyorsunuz ki öncelik meslek liselerinin.
Yani ikinci alternatif diyelim.
Çalışmam gereken sadece fen dersleri ama uğusukluk edip başlayamıyorum
Biyolojiden başlasam diyorum
Sizce fen derslerinde sıra nasıl olmalı?
Naber kızlar bende geldim :)
Sagopam benimde hedefim hemşirelik veya sağlık myolardan biri bunun için bölüm belirlemedim biliyorsunuz ki öncelik meslek liselerinin.
merhaba kızlar.. herkeze iyi çalısmalar.. ben daha cok gerıdeyım.. uff nasıl kapatıcam arayı bılemıyorum..
Temel kavramlar
sayı basamakları
bölme-bölünebilme
rasyonel sayılar bitti cok sukur:)
sözcükte anlam
sözcuk yapısı ve ekler..
cümlede anlamda bitti ama bu yapım cekım eklerını cok ıyı anlamadım oldum olası nefret ederım zaten
Naber kızlar bende geldim :)
sagopam ekle
biyoloji: canlıların temel bileşenleri, canlıların sınıflndırılması, ekoloji
kimya: madde ve özellikleri
fizik: sıvıların kaldırma kuvveti
Merhabaaaa yoldaşlarımm nasıl gidiyor çalışmalar :) Bneim çok seyrek gidiyor hiç vakit bulamıyorum iyice, ders çalışmayı sıklaştırmam lazım
Sagopam bu konuları yazarmısın tatlım;
Sözcükte anlam,sözcük yapısı
Birde hedef kısmına işitme engelliler öğretmenliği yazarsan sevinirim
ya basit makineklerden bşey anladınmı ben ewde kendm çalışıyorm konuyu btrdm ama çok karman çorman geldi hepsinin formülü birbrne karşıyo vida makaraBasit makinalar, ağırlık merkezi, doğrusal hareket ,elektrostatik,problemler bitti
Kızlar bana Fizik konu anlt+ Test kitabı önerebilir misiniz 3 yıldır fiziğe dair bir şey görmediğimi düşünerek sadece lise1de fizik aldım ben çünkü :26:
arkadaşlar halkla ilişkiler ve radyo tv bölümü okumak istiyorum bunlardan lys'ye gireceğim. ama hangi derslere çalışmam gerektiğini bilmiyorum. sözel olacak ama hangi dersler olduğunu bilen var mı? hemen gerekli kitapları alıp çalışmak istiyorum