Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

canım Allah yardım etsin annene inş. iyi geçer ameliyatı sen stres yapmaki annende gerilmesin bebeim rahat ol ya

Canım benim konularıda ekler misin
*Basamak kavramı *Taban aritmetiği
*Dik üçgen *Basınç
*Karışımlar *Canlıların ortak özellikleri
*Nükleik asitler *Protein sentezi

ekledim tatlım çalışmaya devam aferinnnnnnnnn

Sözcükte Anlam
Rasyonel Sayılar
bitti canım

ekledim canım.hiç üzülme stres yapma annenin amelytndan sonra çalışır toparlarsın :)

ekledim canım :) :)

Canım iyi düşünki iyi olsun her şey.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah yardımcınız olsun.

mrb arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardımcı olun yeni lys sistemini hiç bilmiyorum ben ticaret mes.lis. muhasebe mezunuyum Eşit Ağırlık2(TM)ama benim sayısalım hiç yok gitmeyi istediğim bölümde Sözel( TS2) oluyor ben baktım tm1,tm2..ve ts1,ts2 ....şeklinde ben şimdi istediğim sınava girebiliyormuyum yani bi zorunluluk varmı EA çıkışlı olduğum için yalnızca TM1,2,3 e girme zorunluluğu gibi bir durum varmı yoksa TS2 nin sınavlarına da girebilme şansım varmı ben sözel bir bölüm istiyorum çünki girmrm durumunda dezavantajları olurmu biliyorum çok uzun oldu cevabınız bekliyorum teşekkürler şimdiden

Kızlar çok teşekkür ediyorum size güzel dilekleriniz dualarınız için ameliyat güzel geçmiş annemin yanında ben kaldım iki gece ilaçlarını hepsini ben yaptım annemin bugun ağrısı azaldı iyice dün geceyi zor geçirdik sadece biraz o kadar yarın yürüyecek henüz kaldırmıyor doktorlar. Bugun eve geldim babam evde tek kalıyo evi toparlamak için çamaşır birikmiş ütü var yeme içme işleriyle ilgileniyorum bi tek ütü kaldı perdeleri yıkıyoruz bide bayram geliyo diye hastalık bayram üstüste hiç iyi olmadı. Yarın tekrar gideceğim annemin yanına
hepinize teşekkür edeyirorm cansınız

Çok sevindm canım en yakında eskisindende iyi olur inşallah annen Ayy yakınımda olsan yardıma gelirdim valla kolay gelsin senin canım, Allah yardımcın olsun..

Çok sevindm canım en yakında eskisindende iyi olur inşallah annen Ayy yakınımda olsan yardıma gelirdim valla kolay gelsin senin canım, Allah yardımcın olsun..

Ayy canım benim teşekkür ederim az kaldı bitti bile

Kızlar geçen hafta dershanede deneme sınavı olmuştuk matematikten 9 tane falan yapabilmiştim zamanım yetmemişti 50 net yapmışım bana kötü geldi sizce nasıl ilk sınav için yavaş yavaş yükseltebilirim dmi ?

Bugün rehberlikçimizin bize kurduğu bi cümle çok hoşuma gitti. "Sınava kadar sizin dostlarınız yanlışlarınız olacak" demişti.
Bencede çok doğru. Şimdi böyle bi netle başlaman güzel zaman içerisinde yavaş yavaş yükseleceksindir eminim ki..
Allah yardımcın olsun tatlım ümitsizliğe kapılma çok iyi olacak inşallah

kızlar bende katılmak istyorm sze bnm konularıda ekleyin
fiziğin doğası
vektör kuvvet denge
basit makineler
madde ve özellikleri
atomun yapısı
periyodik cetvel
hücrenin yapısı
hücre zarında madde alışverişleri
nükkleik asitler
protein sentezi
enzimler

ekledim canım hoşgeldin hedefin nedir???

canım dert etme hedefin büyük çok çalışman gerekiyo o denemelerde eksiklerini belirle ve nerde yanlış yaptığına bak ona göre çalış ygs ye kadar eger istikrarlı çalışırsan 100 netleri bile görebilrsin emin ol

merkeze merhaba bende bu sene ygs yolcusuyum ıns.. 22 yasındayım 2 kızım var bırı 2 bırı 1 yasında çalısıyorum yenı basladım daha.. cocuklu olunca malesef.. dın kulturu.. ogretmenlıgı ıstıyorum tek tercıh adana yapıcam ıns.. hayırlısı bakalım

merhaba canım Allah bağışlasın :)
ekliyorum senide inş. istediğin bölümü üniyi kazanırsın

Merhabalarr yoldaşlarımm :) Ben burayı biraz ihmal ettim ya çünkü fazla çalışamıyorum bu aralar bayramdan sonra sıkı bi ders çalışmaya başlıcam hepinize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…