- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi sagopammmm
-
Kızlar annem uyarın ameliyat olacak bir saat sonra gidip yatış yapacağız bende refakatçı kalacağım annemin yanında umarım ameliyat iyi geçer ben ondan daha çok stresliyim kendi çalıştığım yerde benim hastalara baktığım yerde şimdi annem ameliyat olacak çok garip geliyo kötü bir şey olmaz umarım:18:
Canım benim konularıda ekler misin
*Basamak kavramı *Taban aritmetiği
*Dik üçgen *Basınç
*Karışımlar *Canlıların ortak özellikleri
*Nükleik asitler *Protein sentezi
Sözcükte Anlam
Rasyonel Sayılar
bitti canım
Türkçe: Sözcükte anlam
Cümlede anlam
Matematik: Sayılar
Geometri: Temel Kavramlar-Doğruda açı,
Üçgende Açı
Tarih: Tarihe Giriş-İlk Çağ Uygarlıkları
İslamiyet Öncesi Türk Tarihi
İslam Tarihi
Türk İslam Tarihi
Bitti kızlar tabloya eklerseniz sevinirim
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Kızlar annem uyarın ameliyat olacak bir saat sonra gidip yatış yapacağız bende refakatçı kalacağım annemin yanında umarım ameliyat iyi geçer ben ondan daha çok stresliyim kendi çalıştığım yerde benim hastalara baktığım yerde şimdi annem ameliyat olacak çok garip geliyo kötü bir şey olmaz umarım:18:
Kızlar çok teşekkür ediyorum size güzel dilekleriniz dualarınız için ameliyat güzel geçmiş annemin yanında ben kaldım iki gece ilaçlarını hepsini ben yaptım annemin bugun ağrısı azaldı iyice dün geceyi zor geçirdik sadece biraz o kadar yarın yürüyecek henüz kaldırmıyor doktorlar. Bugun eve geldim babam evde tek kalıyo evi toparlamak için çamaşır birikmiş ütü var yeme içme işleriyle ilgileniyorum bi tek ütü kaldı perdeleri yıkıyoruz bide bayram geliyo diye hastalık bayram üstüste hiç iyi olmadı. Yarın tekrar gideceğim annemin yanına
hepinize teşekkür edeyirorm cansınız
Çok sevindm canım en yakında eskisindende iyi olur inşallah annenAyy yakınımda olsan yardıma gelirdim valla kolay gelsin senin canım, Allah yardımcın olsun..
Kızlar geçen hafta dershanede deneme sınavı olmuştuk matematikten 9 tane falan yapabilmiştim zamanım yetmemişti 50 net yapmışım bana kötü geldi sizce nasıl ilk sınav için yavaş yavaş yükseltebilirim dmi ?
kızlar bende katılmak istyorm szebnm konularıda ekleyin
fiziğin doğası
vektör kuvvet denge
basit makineler
madde ve özellikleri
atomun yapısı
periyodik cetvel
hücrenin yapısı
hücre zarında madde alışverişleri
nükkleik asitler
protein sentezi
enzimler
Kızlar geçen hafta dershanede deneme sınavı olmuştuk matematikten 9 tane falan yapabilmiştim zamanım yetmemişti 50 net yapmışım bana kötü geldi sizce nasıl ilk sınav için yavaş yavaş yükseltebilirim dmi ?
merkeze merhaba bende bu sene ygs yolcusuyum ıns.. 22 yasındayım 2 kızım var bırı 2 bırı 1 yasında çalısıyorum yenı basladım daha.. cocuklu olunca malesef.. dın kulturu.. ogretmenlıgı ıstıyorum tek tercıh adana yapıcam ıns.. hayırlısı bakalım
ekledim canım hoşgeldin hedefin nedir???
Eşitsizlik
Sözcükte Yapı ekle tatlımmm
ekledim canım
ben hiç çalışmıyorum ya zaten pek çalışmıyodum şimdi kitap yüzü açmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?