• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

türkçe sözcük anlamı
mat 1 kümeler ,mantık ,permütasyon,kombinasyon,olasılık,işlem (ygs kitabı ama)
fizik 1 fiziğin doğası,madde ve özellikleri ,kaldırma kuvveti
kimya 1 periyodik cetvel ,kimya kanunları
geo vektörler (ygs)
biyo biyoloji bilimi ,temel bileşenler,hücre

hepsini beraber görünce çok geldi yav ne güzel :46: bitmedi gerekneler bu konuların en az 10 katı olduğu içinde olabilir :D

sende hoşgeldin tatlım çoğalıyoruz ne güzel ismini ekledim listeye bitrdiğin konularıda :)

teşekkür ederim sagopam :) böyle görünce de hoş oluyor insanın çalısası geliyor :6: nasıl çalışmalar?

Imm güzelmiş aslında bu :61: Benimki yer olarak belli değil neresi olsa giderbilirm bölüm yazabilirsin ama şimdilik hemşirelik :61:

yazdım canım senn hedefi biliyorum :) benimki belli değil diye yazmdım böyle gidersem şuanki bölümüme bile puanım yetmez :1::1::1:

yazdım canım senn hedefi biliyorum :) benimki belli değil diye yazmdım böyle gidersem şuanki bölümüme bile puanım yetmez :1::1::1:

Öyle deme ya şu an düzenini oturtamadın sende biraz zaman geçsin hızlıca yaparsın tekrarlarını soru çözümlerini (:

[TABLE="class: cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]Üçgende Açı
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dik Üçgen[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İkizkenear Üçgen-Eşkenar Üçgen
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ekler misin canım (:

[TABLE="class: cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]Üçgende Açı
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dik Üçgen[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İkizkenear Üçgen-Eşkenar Üçgen
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ekler misin canım (:

vayy tabloda yaparmışız eklrim tabi ki tatlım :)

kızlar hukuk 13.000 falan alıyo ortalama.. sıralama nasıl olacak bilmiyorum eşit agırlıkların arasında mı 13 bin yoksa mf-tm karısık 13 bin ?

kızlar hukuk 13.000 falan alıyo ortalama.. sıralama nasıl olacak bilmiyorum eşit agırlıkların arasında mı 13 bin yoksa mf-tm karısık 13 bin ?

mf tm karışık canım tandığım hemen hemen büyün sayısallar tm ye geçmişti çok hukuk kazananda vardı

Bende hukuk istiyorumm ya. 13.000 den mi alacakmış :( of ya hiç eksik konum kalmaması lazım :/ kızlar verimli doğru bir şekilde çalışabiliyorsanız banada anlatın lütfen ya.s.s

Back