• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

merhaba kızlar, kolay gelsin hepinize ....
bende ders çalışıyorum sürekli....özellikle tarih coğrafya ...sınavlarım var...çok zor sözel dersler,bende hafıza teknikleri diye cd aldım ...

Cdler nasıl acaba denediniz mi :26:

Kızlarr naberr çalışamalar nasıl gidiyor :80:
Ben bir kaç gündür çalışamıyorum yaa :50:
Bana gaz verinnnnnnnn :4:

Kızlarr naberr çalışamalar nasıl gidiyor :80:
Ben bir kaç gündür çalışamıyorum yaa :50:
Bana gaz verinnnnnnnn :4:

Canım aç kılavuza falan bak puanlara sıralamalara ösym'de takıl biraz dün ben baktım kılavuza da baya gaz veriyo aslında :1:

napayım canımokula gidip geliyorum daha başlamadım ben malesef ama başlarım bugün yarın okuldan gelince çok yorgun oluyorum ya ben napacm :14::14:

Canım ya haklısın okul bi şey yapmasan bile yoruyo insanı :26:Bende erken kalkmaya başladım daha çok vaktim olsun biraz dinç olayım falan diye aslında iyi de başladım çalışmaya ama korkuyorum ya olmazsa diye aklımda birsürü soru :26:

Canım ya haklısın okul bi şey yapmasan bile yoruyo insanı :26:Bende erken kalkmaya başladım daha çok vaktim olsun biraz dinç olayım falan diye aslında iyi de başladım çalışmaya ama korkuyorum ya olmazsa diye aklımda birsürü soru :26:

yok canım sakın korkma okul yorsa bile alışır insan napalım bende erken kalkarım derslerin çoğu bir buçukta çünkü napalım biraz zorlıycaz başka türlü olmaz :14:

yok canım sakın korkma okul yorsa bile alışır insan napalım bende erken kalkarım derslerin çoğu bir buçukta çünkü napalım biraz zorlıycaz başka türlü olmaz :14:

Haklısın.. İsteklerimiz hayal olmakla kalmaz umarım :31:

Temel Kavramlar-Doğruda Açı
ve
Biyoloji Bilimi- Canlıların Ortak Özellikleri
ekleyebilir misin tatlım :61:

Yarın denemem var canım işte, bugünde kitaplarımı düzenledim geçen seneden kalanları ilk konulardan sonlara doğru araya lysleride sıkıştırdım. Senin nasıl gidiyor ?

Fena değil benimde :61: Dershaneye mi gidiyodun ?

Evet canım yarın başlıyor işte :61:

Hadi bakalım umarım güzel olur her şey :61: Senden bir şey rica etsem ara ara hangi derslerden nerelerde olduğunuzu falan yazabilir misin ben gitmiyorum çünkü hani konu takip edip hızımı ayarlama konusunda iyi olabilir :61:

Back