• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

ne demek canım ben başka sitelerde buldukça eklerim tablonun altınada ekleyeyim gelenler baksın :)

Soru sayısı hakkında fikir istesem mesela günde kaç soru çözmek iyi olabilir gibi bi ortalama bulamadım kendime aklım öyle karışıkki kendi yaptığım şeyleri bile beğenmez oldum :26:

Soru sayısı hakkında fikir istesem mesela günde kaç soru çözmek iyi olabilir gibi bi ortalama bulamadım kendime aklım öyle karışıkki kendi yaptığım şeyleri bile beğenmez oldum :26:

canım kendini öyle şartlandrıma illa günde şu kadar soru çözmem gerekiyor diye asıl önemli olan konuyu kavramaktır konuyu kavra 100 soruda yeterli olur 150 de bazıları abartarak 500 soru çözüyor günde ben pek inanmasamda
mesela bir konuda çok iyisindr öyle durumlarda çok soru çözme zaman kaybı olur eksik oldğun konularda çöz bence
her gün mutlaka çöz ama abartmadan canım :)

kızlaaar benide ekleyiin.. evli hatta çocuklu 24 yaşında kamu yön. okuyan tazecik anneyim:nazar::nazar: hedef 9eylül hukuk busene olucak inş... :3::3:

kızlaaar benide ekleyiin.. evli hatta çocuklu 24 yaşında kamu yön. okuyan tazecik anneyim:nazar::nazar: hedef 9eylül hukuk busene olucak inş... :3::3:

Merhaba hoşgeldiniz aramıza abla demeliyim sanırım :1: Hedef çok güzel umarım olur :61:

canım benim sen kendine güveniyosan emek veriyosan niye olmasın kaç yaşındasın bilmiyorum ama abla diyeyim ben yinede :)
burda biri daha vardı sovalyem onunda oğlu vardı çalıştı ve bulundgu ilde hemşirelik kazandı yeterki kararlıkla çalış ablacm sen olur mutlaka niye olmasın bir yılda eşin fedakarlık göstercek sende boş zamanın oldgunda hep ders çalış bırak bir yıl evin dağınık kalsın misafir kabul etmeyin zaten sözelden alıyo ilahiyat sözel derslere çalışcaksın kendine güven çalış sadece :) :)

inşallah canım ya rabbim herkesin gönlünün muradını versin içinde bizimkininde.Ben 23 yaşındayım benide eklersen sevinirim bitirdiğim dersleri yazıyorum çok büyük zorluklarla bitirdiğim dersler:1: sözcükte anlam
cümlede anlam
tarihe giriş ve uygarlıklar
islam.öncesi türk tarihi
islam tarihi
türk islam tarihi
harita bilgisi
coğrafi konum
dünyanın şekli ve hareketleri
bu kadar şimdi coğrafyada bi,raz takıldım iklim konusunda biraz sıkıcı ama onuda başarıcam inşallahhhhhhhh

inşallah canım ya rabbim herkesin gönlünün muradını versin içinde bizimkininde.Ben 23 yaşındayım benide eklersen sevinirim bitirdiğim dersleri yazıyorum çok büyük zorluklarla bitirdiğim dersler:1: sözcükte anlam
cümlede anlam
tarihe giriş ve uygarlıklar
islam.öncesi türk tarihi
islam tarihi
türk islam tarihi
harita bilgisi
coğrafi konum
dünyanın şekli ve hareketleri
bu kadar şimdi coğrafyada bi,raz takıldım iklim konusunda biraz sıkıcı ama onuda başarıcam inşallahhhhhhhh

ekledim canım ara vermeden devam et olacak inş. :) :)

Beni de ekleyin yerleştim ama istemiyorum okuduğum bölümü. okul puanı kırılacak biliyorum ama okul puanı eklenmemiş olan sıralamamı geçen yılla karşılaştırınca bi gelişme varsa seneye tekrar denemeye cesaretim olur diye düşünüyorum

Beni de ekleyin yerleştim ama istemiyorum okuduğum bölümü. okul puanı kırılacak biliyorum ama okul puanı eklenmemiş olan sıralamamı geçen yılla karşılaştırınca bi gelişme varsa seneye tekrar denemeye cesaretim olur diye düşünüyorum

Hoşgeldin senin gibi düşünenler de var burda. Nereye yerleştin, ne istiyorsun ?

bendensin canım hiç moral bozma bu yıl olmasa diğer yıl olur :)

kızlar şükür sonunda bugün başladım çalışmaya
sözcükte anlam
sayılar
temel kavram doğruda açılar bitti

Back