- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.641
Öyle düşünme canm allahtan umut kesilmez. Kürtajdan sonraki ilk ay hamile kalma olasılığın yüksek oluyo rabbim yüzüne baksın inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınBu ara heryere yazıyorum belki kafam dağılır diye. Bende pko var 3 yılda zar zor hamile kaldım oda dış gebelikmiş 4 mayısta kürtaj oldum tüplerim duruyor çok şükür bhcg de düşmeye başladı çoktan. Korunma süresi bitince tekrar başlayacağız ama hiç umudum yok buna bile zor kavuştumAllah bu mübarek günlerin hürmetine isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah benide unutmasın... kürtajın 1.günü adetin 1.günü sayılıyor. Şu anda bat 4 haziran ama âdetlerim hiç düzenli değil. Hayırlısı deyip bekliyorum ama günler geçmek bilmiyor...
Allah razı olsun çok sağolun inşaallah sizin bebişte hayırlısıyla sağlıklı doğsun.Öyle düşünme canm allahtan umut kesilmez. Kürtajdan sonraki ilk ay hamile kalma olasılığın yüksek oluyo rabbim yüzüne baksın inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Üzülme canm rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun inşallahNegatif canım yine dün adet oldum zaten herseher hayırlısı...
Amin inşallah. Canm bende 5 senedir bekliyorum yavrumu şimdiye kısmetmiş sağlıklı sıhhatli alırım inşallah kucağımaAllah razı olsun çok sağolun inşaallah sizin bebişte hayırlısıyla sağlıklı doğsun.
YaaAmin inşallah. Canm bende 5 senedir bekliyorum yavrumu şimdiye kısmetmiş sağlıklı sıhhatli alırım inşallah kucağıma
Amin canım inşallah...Üzülme canm rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun inşallah
Bu ara heryere yazıyorum belki kafam dağılır diye. Bende pko var 3 yılda zar zor hamile kaldım oda dış gebelikmiş 4 mayısta kürtaj oldum tüplerim duruyor çok şükür bhcg de düşmeye başladı çoktan. Korunma süresi bitince tekrar başlayacağız ama hiç umudum yok buna bile zor kavuştumAllah bu mübarek günlerin hürmetine isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah benide unutmasın... kürtajın 1.günü adetin 1.günü sayılıyor. Şu anda bat 4 haziran ama âdetlerim hiç düzenli değil. Hayırlısı deyip bekliyorum ama günler geçmek bilmiyor...
Oy kuzummm üzülme sakın asla ümitsizlik yok güzel haberlerini vereceğin günlerde gelecek insallahhhNegatif canım yine dün adet oldum zaten herseher hayırlısı...
Allah razı olsunMrb canım üzülme bak en azından hamile kalabiliyormussun.gene olur Allah'ın izniyle sabır ve dua elimizden gelen bunlar..
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler dilerim❤
Benim araştırma Hastanesi canm 2 kere oldu ayrıntılı bakıyolar 20. Haftamda yine bakılacak ayrıntılı olarak. Ücretsiz bakıyolar. Plates dersine çağırdılar ama cesaret edemedim dersler de ücretsiz
İnşallah canım...Oy kuzummm üzülme sakın asla ümitsizlik yok güzel haberlerini vereceğin günlerde gelecek insallahhh
Amin canım. İlk gebeliğimde kendimi korumadm cahildim ağır kaldırdım uzun yolculuklar yaptım düştü 2.sinde kanım pıhtılaşma başlamış 3 aylıktm bebek geride kaldı aldılar sonra 4 sene eşim istemedi çok yıprandım diye çok ağladm hazır değilim dedi en sonunda ikna oldu tek seferlik ilişkiden sonra yavrum tutundu çok şükür şimdi iğne yapıyorum kan sulandırıcı şimdilik yolunda gidiyo inşallah böyle sıkı sıkı tutunup vaktin de doğar miniğimYaaAllah onu size bağışlasın. Nedeni neydi acaba gerçi hiç bir nedeni olmadan da hamile kalamıyorlar ama yinede sormuş bulundum. Maşallah diyelim :)
Bursa Şevket Yılmaz eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum randevu gününden 2 gün sonra ultrasona gün veriyolar 3. Ye ayrıntılıya giricem canm inşallahAa devlette duydum ama zor randevu aliniyormus diye hiç uğraşmak istemedim..hangi arastirmaya gidiyorsun canım sen
Merhaba arkadaslar pko hastasıyım 6 aylık evlıyım bebek istediğimiz için hic korunmadık ayın 15 dr gittk6 ultrason ıle muayne sonucu gebelik için bir engel olmadıgıni soyledi doktormz folibol glifor devic-3 ve tarlusal verdi adetin uc yada besinci gun tekrar gel dedi tarlusal daha oncelerde de kulanmistm bir iki haptan snra hemen reglı oluyordum fakat bır kutu tarlusal içtim tam 12 gündür regli olmadım ve hc bir belirtisi yok acaba hamilemiyim ?
Dün iki tane idrar testi yaptım ikisinde de biri silik biri net cizgi cıktı sonra dayanamayıp kanda baktırdım :) 18.94 cıktı hcg sonucları aldıgım kişi arada kalmış dedi kafam rahatlar kanda baktırırsam dedim ama yine aynı soru var aklımda acaba hamilemiyim
Merhaba inşallah tekrar gebelik nasip olurMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim 6 ay önce 4 aylık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım tekrar istiyorum 6 aydır deniyorız olmadı bat 3 haziran
Bat 30 mayisHadi kızlar inşallah bizlere 2018 yılı uğurlu gelir ve hepimizin kucaklari bebisle dolarr (bat 3 Şubat)
•@dlkkydlntpl ....o şimdi hamiş
•@yvz13 .....o şimdi hamiş
•Melegimm_2 ...o şimdi hamiş
•@turuncu_girl .o simdi hamiş
•@Htcengn ... O şimdi hamiş
•@svqi . ...o şimdi hamiş
• @Azra1990 .....o şimdi hamiş
•@seray ay .......(bat).....17 Ocak
•@Duykam464600 ......(bat)......24 Ocak
•@Birkucukbebismeselesi(bat)30 Ocak
•@Adigul .....(bat)......31 Ocak
•@ftmclk .....(bat).....3 Şubat
•@sadeceMelek ....(bat)....6 Şubat
•@Svghzr ......(bat)......9 Şubat
•@Nazlican258 ......(bat).....9 Şubat
•@cemre_naz .....(bat)......10 Şubat
•@Ay-n ilk Hali .....(bat)...10 Şubat
•@cennetyarim ......(bat)......11 Şubat
• @Erwaaaa .....(bat)....14 Şubat
•@Vayneymis ....(bat) ....14 Şubat
• @inatci bebis annesi (bat).14 Şubat
•@aslannnn0727 .....(bat)....14 Şubat
• @banbini ....(bat)....15 Şubat
•@elzem00 ....(bat)....15 Şubat
•@Gloke .....(bat).....16 Şubat
•@-Gzmlkz- ....(bat)...... 16 Şubat
• @Lilly2008 .....(bat).....16 Şubat
• @Pisi- .....(bat).....16 Şubat
• @Rabia9071 ......(bat).....17 Şubat
• M mavimilena_ .....(bat).....17 Şubat
•@pembehayaller06 ....(bat).....17 Şubat
•@Esmtml ......(bat).....17 Şubat
• @Pinar4444 ......(bat).....18 Şubat
•@Comebaby20 ......(bat)......20 Şubat
•@gzmdncr33 ......(bat)....3 Mart
• @Vintageseven ....(bat).....5 Mart
•@Tubairfan ....(bat).....6 Mart
•@R4bi4 ......(bat)......8 Mart
•@MrvvYiiaa .....(bat).....8 Mart
• @smaakf .....(bat)....9 Mart
• @Ankey .....(bat).....9 Mart
• @Ayse053 .....(bat).....12 Mart
•@Gamzelikiziniz .....(bat)....12 Mart
•@Cokopremses ....(bat).....15 Mart
• S srplmtmtk ...(bat).....14 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?