Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Öyle düşünme canm allahtan umut kesilmez. Kürtajdan sonraki ilk ay hamile kalma olasılığın yüksek oluyo rabbim yüzüne baksın inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allah razı olsun çok sağolun inşaallah sizin bebişte hayırlısıyla sağlıklı doğsun.

Allah razı olsun çok sağolun inşaallah sizin bebişte hayırlısıyla sağlıklı doğsun.
Amin inşallah. Canm bende 5 senedir bekliyorum yavrumu şimdiye kısmetmiş sağlıklı sıhhatli alırım inşallah kucağıma

Amin inşallah. Canm bende 5 senedir bekliyorum yavrumu şimdiye kısmetmiş sağlıklı sıhhatli alırım inşallah kucağıma
Yaa Allah onu size bağışlasın. Nedeni neydi acaba gerçi hiç bir nedeni olmadan da hamile kalamıyorlar ama yinede sormuş bulundum. Maşallah diyelim :)

Mrb canım üzülme bak en azından hamile kalabiliyormussun.gene olur Allah'ın izniyle sabır ve dua elimizden gelen bunlar..
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler dilerim❤

Benim araştırma Hastanesi canm 2 kere oldu ayrıntılı bakıyolar 20. Haftamda yine bakılacak ayrıntılı olarak. Ücretsiz bakıyolar. Plates dersine çağırdılar ama cesaret edemedim dersler de ücretsiz

Aa devlette duydum ama zor randevu aliniyormus diye hiç uğraşmak istemedim..hangi arastirmaya gidiyorsun canım sen

Yaa Allah onu size bağışlasın. Nedeni neydi acaba gerçi hiç bir nedeni olmadan da hamile kalamıyorlar ama yinede sormuş bulundum. Maşallah diyelim :)
Amin canım. İlk gebeliğimde kendimi korumadm cahildim ağır kaldırdım uzun yolculuklar yaptım düştü 2.sinde kanım pıhtılaşma başlamış 3 aylıktm bebek geride kaldı aldılar sonra 4 sene eşim istemedi çok yıprandım diye çok ağladm hazır değilim dedi en sonunda ikna oldu tek seferlik ilişkiden sonra yavrum tutundu çok şükür şimdi iğne yapıyorum kan sulandırıcı şimdilik yolunda gidiyo inşallah böyle sıkı sıkı tutunup vaktin de doğar miniğim

Aa devlette duydum ama zor randevu aliniyormus diye hiç uğraşmak istemedim..hangi arastirmaya gidiyorsun canım sen
Bursa Şevket Yılmaz eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum randevu gününden 2 gün sonra ultrasona gün veriyolar 3. Ye ayrıntılıya giricem canm inşallah

Merhaba arkadaslar pko hastasıyım 6 aylık evlıyım bebek istediğimiz için hic korunmadık ayın 15 dr gittk6 ultrason ıle muayne sonucu gebelik için bir engel olmadıgıni soyledi doktormz folibol glifor devic-3 ve tarlusal verdi adetin uc yada besinci gun tekrar gel dedi tarlusal daha oncelerde de kulanmistm bir iki haptan snra hemen reglı oluyordum fakat bır kutu tarlusal içtim tam 12 gündür regli olmadım ve hc bir belirtisi yok acaba hamilemiyim ?

Test yapmadinizmi, olabilir tabi okadar çok pkolu arkadaş varki hamile kalan neden olmasın.

Dün iki tane idrar testi yaptım ikisinde de biri silik biri net cizgi cıktı sonra dayanamayıp kanda baktırdım :) 18.94 cıktı hcg sonucları aldıgım kişi arada kalmış dedi kafam rahatlar kanda baktırırsam dedim ama yine aynı soru var aklımda acaba hamilemiyim

2 gün sonra testi tekrarla artışı 2 katına çıkmışsa hamilesin canım :)

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim 6 ay önce 4 aylık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım tekrar istiyorum 6 aydır deniyorız olmadı bat 3 haziran

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim 6 ay önce 4 aylık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım tekrar istiyorum 6 aydır deniyorız olmadı bat 3 haziran
Merhaba inşallah tekrar gebelik nasip olur
Sakıncası yoksa neden gebeliğinizi sonlandırdınız

Bat 30 mayis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…