- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.621
Normal canm merak etme 1 hafta farkedebiliyo son adet tarihinle bebek arasında. Bende 7+6 da gittim kalp atımı daha çok yeni dedi duyduysan sıkıntı yapma herşey yolunda gidecek inşallahMoonfacedMom Merhaba canım benim bugün kontrolüm vardı bebeğin kalp atışı için doktor karından duyamadı alttan baktı duydu oda çok zor duydu ve çok yeni daha dedi 6+2lük bide sence bu normal mi çok zor duyması beni biraz endişenelndirdi
Ekranda gördüm kapl atışını ama pek duyamadık. İnşallah canım benim çok sağolNormal canm merak etme 1 hafta farkedebiliyo son adet tarihinle bebek arasında. Bende 7+6 da gittim kalp atımı daha çok yeni dedi duyduysan sıkıntı yapma herşey yolunda gidecek inşallah
Nasıl mutlu oldummm :)) maşallahhh arkadaşıma herşey güzel gidicek sen hiç tasalanma geriden gelmesi kötü değil bildiğim çok sevindim :)) iyiyim bende çok şükür klomen başladık iğne vurulcam hayırlısı ile takipteyim bakalım :))) Arada ses et ama))
Canımmmm iyiyim Bitanem sen nasılsın seni görmek ne güzel :) olmadı kuzum geçen ay iğne tutmadı malesefkizlarrr nasılsınız neler yapıyorsunuz bayadır görüşemiyoruz umarım herşey yolundadır E Eslasaydam canimm ignelerin inşallah fayda vermiştir inşallah minisin seninledir❤.
MoonfacedMom sen nerelerdesin cnm bı ara Ekim annelerindeydin daha sonra hiç göremedim nasıl gidiyor hamilelik cinsiyeti bellimi bebisinin❤
Canımmmm iyiyim Bitanem sen nasılsın seni görmek ne güzel :) olmadı kuzum geçen ay iğne tutmadı malesefbu ay klomen aldım sadece bugün 21.gğn pregestronum bakıldı 26.70 çıktı bakalım bat pazartesi günü :) hayırlısı ne zaman ise kuzum sen nasılsın be durumdasın de bakem :)
Eneeeee yerim oğluşunu ben :)) teşekkür ederim Bitanem allah razı olsun sende sağ Salim hayırlısı ile kucağına al kuzunu Bitanem nası mutlu oldum anlatamam sana :))Canım benimm inşallah en kısa zamanda bir melegin olur dua edicem sana tüm kalbimle❤ iyim kuzum ben hamd olsun arada şikayetlerim oluyor ama hamd olsun her halimize bir oğlum olacak teyzesii darisi başına olsun insallahhh
kizlarrr nasılsınız neler yapıyorsunuz bayadır görüşemiyoruz umarım herşey yolundadır E Eslasaydam canimm ignelerin inşallah fayda vermiştir inşallah minisin seninledir❤.
MoonfacedMom sen nerelerdesin cnm bı ara Ekim annelerindeydin daha sonra hiç göremedim nasıl gidiyor hamilelik cinsiyeti bellimi bebisinin❤
Hayırlı güzel haberlerle canım .bu sene erkek senesi diyorlar bakalim seninki ne olacak :)Iyiyim çok şükür canm yarın randevum var inşallah gösterir benim yaramaz artk cinsiyetini. Saklıyor sağolsun kuzucuğum. Bende çok merak etmiyorum aslında sağlıklı olması yeterli benim için. Dr a sormadım ısrarla baksın diye ama eşim çok meraklı yarın sorucam artk gösterirse inşallah :) siteye pek giremiyorum konuşmalardan çok geri kaldım musait bi zamanda okuyup konuşmalara geri dönücem inşallah
Büyük ihtimalle kız dedi ama bizim bebiş yine sakladı kendini ayrıntı da kesin bişey derim inşallah tabi gösterirse dedi. Hayırlısı bakalımHayırlı güzel haberlerle canım .bu sene erkek senesi diyorlar bakalim seninki ne olacak :)
Sağol canmAy yirim sizi ikinizide ben rabbim yanınızda olsun güzel insanlar
Canimmmm benim Rabbim sanada en kısa zamanda versin insallaaahhhhhh aminn yarabbimmAy yirim sizi ikinizide ben rabbim yanınızda olsun güzel insanlar
Kızlar bayağıdır sesiniz çıkmıyordu nasilsinizbende doktor doktor gezdim en son rahim filmi çekindim bu ay şu gunler adet günüm dün test yaptım sizle paylaştığım bı 3 ay onceki testteki gibi hissettim kendimi siz geldiniz aklıma o testte ben dair buradaki bı cogumuz pozitif diye düşünmüştuk ama sonuç negatif cikmisti bu ay rahim filmi cekindim ve dün ki testim ilk 15 dj da T bulanık çıkmıştı dedim idrarı fazla damlattim yine negatif sonra aklıma suyla yıkayınca gerçek çizgi değilse orası tertemiz olur denmisti burda bende öyle yaptım son hali böyle hala bana boşa umitleniuorsun otur adetini bekle diyor içimdeki ses
Kesin kizdir ozaman nazlı oluyor kızlar sağlıkla gelsin minnak❤Büyük ihtimalle kız dedi ama bizim bebiş yine sakladı kendini ayrıntı da kesin bişey derim inşallah tabi gösterirse dedi. Hayırlısı bakalım
Amin kuzum benim inşallahhhhhhhCanimmmm benim Rabbim sanada en kısa zamanda versin insallaaahhhhhh aminn yarabbimm
Negatif canım yine dün adet oldum zaten herseher hayırlısı...Ayy canimcim evet hatırlıyorum inşallah bu kez aynı hayal kirikligini yasamazsinikinci çizgiyi çok net goruyorum,suyla yıkama nasıl oluyor ilk defa duydum insallah sonuc pozitiftir hakkinda hayirlisi olsun kuzum
Benim araştırma Hastanesi canm 2 kere oldu ayrıntılı bakıyolar 20. Haftamda yine bakılacak ayrıntılı olarak. Ücretsiz bakıyolar. Plates dersine çağırdılar ama cesaret edemedim dersler de ücretsizKesin kizdir ozaman nazlı oluyor kızlar sağlıkla gelsin minnak❤
Detaylı ultrason a nerde gireceksin canm fiyatlar çok uçuk ya,arastiriyorum bende önerin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?