Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

MoonfacedMom Merhaba canım benim bugün kontrolüm vardı bebeğin kalp atışı için doktor karından duyamadı alttan baktı duydu oda çok zor duydu ve çok yeni daha dedi 6+2lük bide sence bu normal mi çok zor duyması beni biraz endişenelndirdi

Normal canm merak etme 1 hafta farkedebiliyo son adet tarihinle bebek arasında. Bende 7+6 da gittim kalp atımı daha çok yeni dedi duyduysan sıkıntı yapma herşey yolunda gidecek inşallah

Normal canm merak etme 1 hafta farkedebiliyo son adet tarihinle bebek arasında. Bende 7+6 da gittim kalp atımı daha çok yeni dedi duyduysan sıkıntı yapma herşey yolunda gidecek inşallah
Ekranda gördüm kapl atışını ama pek duyamadık. İnşallah canım benim çok sağol

Aaa ses verim nasılsınız bebişler nasıl
Melegimm_2

kizlarrr nasılsınız neler yapıyorsunuz bayadır görüşemiyoruz umarım herşey yolundadır E Eslasaydam canimm ignelerin inşallah fayda vermiştir inşallah minisin seninledir❤.

MoonfacedMom sen nerelerdesin cnm bı ara Ekim annelerindeydin daha sonra hiç göremedim nasıl gidiyor hamilelik cinsiyeti bellimi bebisinin❤

Canımmmm iyiyim Bitanem sen nasılsın seni görmek ne güzel :) olmadı kuzum geçen ay iğne tutmadı malesef bu ay klomen aldım sadece bugün 21.gğn pregestronum bakıldı 26.70 çıktı bakalım bat pazartesi günü :) hayırlısı ne zaman ise kuzum sen nasılsın be durumdasın de bakem :)

Canım benimm inşallah en kısa zamanda bir melegin olur dua edicem sana tüm kalbimle❤ iyim kuzum ben hamd olsun arada şikayetlerim oluyor ama hamd olsun her halimize bir oğlum olacak teyzesii darisi başına olsun insallahhh

Canım benimm inşallah en kısa zamanda bir melegin olur dua edicem sana tüm kalbimle❤ iyim kuzum ben hamd olsun arada şikayetlerim oluyor ama hamd olsun her halimize bir oğlum olacak teyzesii darisi başına olsun insallahhh
Eneeeee yerim oğluşunu ben :)) teşekkür ederim Bitanem allah razı olsun sende sağ Salim hayırlısı ile kucağına al kuzunu Bitanem nası mutlu oldum anlatamam sana :))

Iyiyim çok şükür canm yarın randevum var inşallah gösterir benim yaramaz artk cinsiyetini. Saklıyor sağolsun kuzucuğum. Bende çok merak etmiyorum aslında sağlıklı olması yeterli benim için. Dr a sormadım ısrarla baksın diye ama eşim çok meraklı yarın sorucam artk gösterirse inşallah :) siteye pek giremiyorum konuşmalardan çok geri kaldım musait bi zamanda okuyup konuşmalara geri dönücem inşallah

Hayırlı güzel haberlerle canım .bu sene erkek senesi diyorlar bakalim seninki ne olacak :)

Kızlar bayağıdır sesiniz çıkmıyordu nasilsinizbende doktor doktor gezdim en son rahim filmi çekindim bu ay şu gunler adet günüm dün test yaptım sizle paylaştığım bı 3 ay onceki testteki gibi hissettim kendimi siz geldiniz aklıma o testte ben dair buradaki bı cogumuz pozitif diye düşünmüştuk ama sonuç negatif cikmisti bu ay rahim filmi cekindim ve dün ki testim ilk 15 dj da T bulanık çıkmıştı dedim idrarı fazla damlattim yine negatif sonra aklıma suyla yıkayınca gerçek çizgi değilse orası tertemiz olur denmisti burda bende öyle yaptım son hali böyle hala bana boşa umitleniuorsun otur adetini bekle diyor içimdeki ses

Eklentiler

• IMG_20180518_153843.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 68

Ayy canimcim evet hatırlıyorum inşallah bu kez aynı hayal kirikligini yasamazsinikinci çizgiyi çok net goruyorum,suyla yıkama nasıl oluyor ilk defa duydum insallah sonuc pozitiftir hakkinda hayirlisi olsun kuzum

Büyük ihtimalle kız dedi ama bizim bebiş yine sakladı kendini ayrıntı da kesin bişey derim inşallah tabi gösterirse dedi. Hayırlısı bakalım
Kesin kizdir ozaman nazlı oluyor kızlar sağlıkla gelsin minnak❤

Detaylı ultrason a nerde gireceksin canm fiyatlar çok uçuk ya,arastiriyorum bende önerin varmi

Bu ara heryere yazıyorum belki kafam dağılır diye. Bende pko var 3 yılda zar zor hamile kaldım oda dış gebelikmiş 4 mayısta kürtaj oldum tüplerim duruyor çok şükür bhcg de düşmeye başladı çoktan. Korunma süresi bitince tekrar başlayacağız ama hiç umudum yok buna bile zor kavuştum Allah bu mübarek günlerin hürmetine isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah benide unutmasın... kürtajın 1.günü adetin 1.günü sayılıyor. Şu anda bat 4 haziran ama âdetlerim hiç düzenli değil. Hayırlısı deyip bekliyorum ama günler geçmek bilmiyor...

Ayy canimcim evet hatırlıyorum inşallah bu kez aynı hayal kirikligini yasamazsinikinci çizgiyi çok net goruyorum,suyla yıkama nasıl oluyor ilk defa duydum insallah sonuc pozitiftir hakkinda hayirlisi olsun kuzum
Negatif canım yine dün adet oldum zaten herseher hayırlısı...

Kesin kizdir ozaman nazlı oluyor kızlar sağlıkla gelsin minnak❤

Detaylı ultrason a nerde gireceksin canm fiyatlar çok uçuk ya,arastiriyorum bende önerin varmi
Benim araştırma Hastanesi canm 2 kere oldu ayrıntılı bakıyolar 20. Haftamda yine bakılacak ayrıntılı olarak. Ücretsiz bakıyolar. Plates dersine çağırdılar ama cesaret edemedim dersler de ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…