- Emoji Skoru
- 1.430
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.061
İnşaAllah bende gebeyimdir canım yaEvet benim ayniydi yoğun akintim vardi
Yoğun derken her lavaboya gidişinde mi yoksa sürekli mi canım?Evet benim ayniydi yoğun akintim vardi
Ayyy canım ya aynı yerdemi yaptirdin testini bı yanlışlık falan olmasın kanama falan varmı uzuldum cnm yaaKızlar sanırım bebeğimi kaybediyorum betam 2 günde bir bakılıyordu 50 101 şeklinde idi erken yakalamıştım gebeliği...bugün 60 a düşmüş sanırım kaybediyorum bebeğimi
Kanamam ağrım Yok şuanda nolur bilmiyorum yada nasıl olur...
Ama tutunamadı sanırım... .
Evet:)Kadınlar Kulubünü mü? :)
İnşallah canım hayırlı haberlerle yarın sabah gene kan ver cnm sen yukselirse zaten kesin vardirİnşaAllah bende gebeyimdir canım ya
Ben 8 gün geciktim. En az 2 haftadır bembeyaz akıntım var ama 3 gün önce kanda 0.100 çıktı.
Evde test yapayım diyorum canım ama yine çıkmaz herhalde. 3 gün önce kanda 0 çıktı sonuçta.İnşallah canım hayırlı haberlerle yarın sabah gene kan ver cnm sen yukselirse zaten kesin vardir
Bağımlılık yapıyor :)Evet:)
Evet canım stres hamileligi engelliyor bu bilimsel olarak da kanitlandi. Baska ugraslar bulmayi dene cok fazla arastirma yapma ve vucudunu dinleme. Dinlersen sana oyleymis hissi uyandirirSelam kizlar yeni katildim beni de alin aranizaa tecrubelerinize ihtiyacim var. Buyuk bir umutla beklerken bugun adet oldum Bat 19 Mart yani artik. 4. deneme ayima girdim yasim 33 ve cocugun yok buyuzden cook gerginim eger stres hamileligi engelliyorsa gercekten yandim ben. Neler yapiyosunuz var mi tavsiyesi olan ovulasyon testi kullandim hep bu ayda devam edicem birde vucut isi olcumu.
Kesinlikle :)Bağımlılık yapıyor :)
Evet canım aynı yerde yaptırdık şok olduk kanamam hiç birşeyim yok ağrımda çok yok anlamadık hiç birşey eşimle öyle kalakaldık bi anda sormaAyyy canım ya aynı yerdemi yaptirdin testini bı yanlışlık falan olmasın kanama falan varmı uzuldum cnm yaa
Benim önceki hamileliğimde kaynanam beni rüyasında görüyo bide tabanca görüyo tabancayı elime alıyorum tabanca kırıkmş sonra bebeğimle ilgili sorun yaşadm almak zorunda kaldılar. Kırık bilezik iyi değil diye biliyorm. Ama nasıl yorarsan öyle olur iyi düşün iyi olsun.Kızlar ruyamda gelınlkleyım esımle evlenıyoruz alrabalar spl elıme altın bılezık takıyor 7 8 tane goruyorum sonra bıtanesı kırıldı cok ılgınc altın bılezık kız cocugu demekmıs bılgısı olan varmı
Selam canım dün akşam heralde çok yoruldum adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama şimdi gayet iyiyim , sen nasılsın , akıntımın fazlalaşıyor ve göğüs hassasiyetim biraz daha arttı diğer belirtilere ek olarak, Dr 15 martta gideceğim , bir aksilik olmadığı sürece kan verip takip etmeyi düşünmüyorum çünkü bu bende stres yapacak biliyorum kendimi :)Azra1990 canım napıyosn nasıl gidiyor hamilelik belirtilerin ne durumda kan veriyo musun
Baya bılezık vardı elımde bırı kırıldı cantaya koydm nasl olsa bozdrcm dıye umursamadm tabı ıyıye yoralm ıyı olsnBenim önceki hamileliğimde kaynanam beni rüyasında görüyo bide tabanca görüyo tabancayı elime alıyorum tabanca kırıkmş sonra bebeğimle ilgili sorun yaşadm almak zorunda kaldılar. Kırık bilezik iyi değil diye biliyorm. Ama nasıl yorarsan öyle olur iyi düşün iyi olsun.
Selam canım dün akşam heralde çok yoruldum adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama şimdi gayet iyiyim , sen nasılsın , akıntımın fazlalaşıyor ve göğüs hassasiyetim biraz daha arttı diğer belirtilere ek olarak, Dr 15 martta gideceğim , bir aksilik olmadığı sürece kan verip takip etmeyi düşünmüyorum çünkü bu bende stres yapacak biliyorum kendimi :)
Test kolayına iki çizgi göstermez eğer hamilelik yok ise tekrar test alıp denemelisin kanamanin devami gelmez ise büyük ihtimal yerleşme olabilir.. Hakkında hayırlısıMerhaba kızlar bilgisi olan yazabilir mi
Benim adet 17 şubattı yani dün ve adet olmadım bende test aldım yaptım negatif çıktı sonra baktım çift çizgi vardı bende iyice şüphelendim ama bu sabah karın ağrısı ve sırt ağrım oldu adet olacm gibi ve sadece pembe lekeler oldu ilerleyen zamanda artar dedim ama yok adet gibi değil sadece lavaboda leke şeklinde var ve ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne olabilir bilgisi olan bakabilir mi?
Merhaba canım hoşgeldin Bende 9 ayın sonunda hamile kalanlardanim, herhangi bir ilaç ya da Klomen falan kullanmadım sadece geçen ay soğan kürü yaptım gerçekten faydasını gördüm yada zamani gelmişti öyle diyelim:) istersen sende bir Soğan kürünü deneyebilirsinSelam kizlar yeni katildim beni de alin aranizaa tecrubelerinize ihtiyacim var. Buyuk bir umutla beklerken bugun adet oldum Bat 19 Mart yani artik. 4. deneme ayima girdim yasim 33 ve cocugun yok buyuzden cook gerginim eger stres hamileligi engelliyorsa gercekten yandim ben. Neler yapiyosunuz var mi tavsiyesi olan ovulasyon testi kullandim hep bu ayda devam edicem birde vucut isi olcumu.
Hayırlara gitsin inşallah canım benimBaya bılezık vardı elımde bırı kırıldı cantaya koydm nasl olsa bozdrcm dıye umursamadm tabı ıyıye yoralm ıyı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?