Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Ayyy canım ya aynı yerdemi yaptirdin testini bı yanlışlık falan olmasın kanama falan varmı uzuldum cnm yaa

İnşaAllah bende gebeyimdir canım ya
Ben 8 gün geciktim. En az 2 haftadır bembeyaz akıntım var ama 3 gün önce kanda 0.100 çıktı.
İnşallah canım hayırlı haberlerle yarın sabah gene kan ver cnm sen yukselirse zaten kesin vardir

Merhaba kızlar bilgisi olan yazabilir mi
Benim adet 17 şubattı yani dün ve adet olmadım bende test aldım yaptım negatif çıktı sonra baktım çift çizgi vardı bende iyice şüphelendim ama bu sabah karın ağrısı ve sırt ağrım oldu adet olacm gibi ve sadece pembe lekeler oldu ilerleyen zamanda artar dedim ama yok adet gibi değil sadece lavaboda leke şeklinde var ve ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne olabilir bilgisi olan bakabilir mi?

Selam kizlar yeni katildim beni de alin aranizaa tecrubelerinize ihtiyacim var. Buyuk bir umutla beklerken bugun adet oldum Bat 19 Mart yani artik. 4. deneme ayima girdim yasim 33 ve cocugun yok buyuzden cook gerginim eger stres hamileligi engelliyorsa gercekten yandim ben. Neler yapiyosunuz var mi tavsiyesi olan ovulasyon testi kullandim hep bu ayda devam edicem birde vucut isi olcumu.

E
Evet canım stres hamileligi engelliyor bu bilimsel olarak da kanitlandi. Baska ugraslar bulmayi dene cok fazla arastirma yapma ve vucudunu dinleme. Dinlersen sana oyleymis hissi uyandirir

Ayyy canım ya aynı yerdemi yaptirdin testini bı yanlışlık falan olmasın kanama falan varmı uzuldum cnm yaa
Evet canım aynı yerde yaptırdık şok olduk kanamam hiç birşeyim yok ağrımda çok yok anlamadık hiç birşey eşimle öyle kalakaldık bi anda sorma

Azra1990 canım napıyosn nasıl gidiyor hamilelik belirtilerin ne durumda kan veriyo musun

Benim önceki hamileliğimde kaynanam beni rüyasında görüyo bide tabanca görüyo tabancayı elime alıyorum tabanca kırıkmş sonra bebeğimle ilgili sorun yaşadm almak zorunda kaldılar. Kırık bilezik iyi değil diye biliyorm. Ama nasıl yorarsan öyle olur iyi düşün iyi olsun.

Azra1990 canım napıyosn nasıl gidiyor hamilelik belirtilerin ne durumda kan veriyo musun
Selam canım dün akşam heralde çok yoruldum adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama şimdi gayet iyiyim , sen nasılsın , akıntımın fazlalaşıyor ve göğüs hassasiyetim biraz daha arttı diğer belirtilere ek olarak, Dr 15 martta gideceğim , bir aksilik olmadığı sürece kan verip takip etmeyi düşünmüyorum çünkü bu bende stres yapacak biliyorum kendimi :)

Baya bılezık vardı elımde bırı kırıldı cantaya koydm nasl olsa bozdrcm dıye umursamadm tabı ıyıye yoralm ıyı olsn

Benimde arada ağrım oluyo ama az kısa sürüyor göğüs hassasiyetim bi var bi yok başkada belirti yok korkmaya başladm artık. Dr a bi gitseydim rahatlıcaktm kan vermeye de korkuyorum perşembe randevum var hayırlı haberler alırım inşallah

Test kolayına iki çizgi göstermez eğer hamilelik yok ise tekrar test alıp denemelisin kanamanin devami gelmez ise büyük ihtimal yerleşme olabilir.. Hakkında hayırlısı

Merhaba canım hoşgeldin Bende 9 ayın sonunda hamile kalanlardanim, herhangi bir ilaç ya da Klomen falan kullanmadım sadece geçen ay soğan kürü yaptım gerçekten faydasını gördüm yada zamani gelmişti öyle diyelim:) istersen sende bir Soğan kürünü deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…