- Emoji Skoru
- 3.862
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Doktorum da haftaya pazartesi çağırdı erken olduğu için azar azar yukselwbikir uzun süre sonra bakalım dedi telefon da konuştu acildeki doktor bende pazartesi değil cuma gitmeyi düşünüyorum haftaya inş bi sıkıntı çıkmaz içimi ferah tutmak istiyorum lütfen herşeyin hayırlısı olsunCanım gebeliğin tehlikeli olabilir seni zehirleyebilir ihmal etme 2 gün sonra kanı tekrarla sonuç yine böyle olursa hemen kadın dr.una git ihmal etme. Benim son gebeliğimde biraz daha geç kalsaydım yoğun bakıma alınıyodum erken farkedildi allahtan
Sen bilirsin canım hakkında hayırlısıDoktorum da haftaya pazartesi çağırdı erken olduğu için azar azar yukselwbikir uzun süre sonra bakalım dedi telefon da konuştu acildeki doktor bende pazartesi değil cuma gitmeyi düşünüyorum haftaya inş bi sıkıntı çıkmaz içimi ferah tutmak istiyorum lütfen herşeyin hayırlısı olsun
Bence yapma bekle canım 2 gün geçsin gecikmeden sonra yaparsınBata son 2 gün. Umudumda yok ama. Herşeyin hayırlısı.İdrar testi yapsam mı ki yaa. KArnım da ağrımaya başladı. Akıntımda fazlalaştı.
Bence yapma bekle canım 2 gün geçsin gecikmeden sonra yaparsın
Bi dahaki aya nasip olur inşallah seninde hamilelik haberi almakZaten adet oldum gibi eve gidiyorum şimdi ıslaklık hissediyorum.
İnş canım çok sağopBi dahaki aya nasip olur inşallah seninde hamilelik haberi almak
Düşük çıkmış canım ya inşallah yükselir kötü düşünme hakkında hayirlisi inşallah cnm umarim bebisin seninledirKızlar 5.24 çıktı ya artmış ama 10 üzeri bi değer bekliyordum ben
Hastalandinmi cnmBata son 2 gün. Umudumda yok ama. Herşeyin hayırlısı.İdrar testi yapsam mı ki yaa. KArnım da ağrımaya başladı. Akıntımda fazlalaştı.
Off hala sistemde bisy gozukmuyor catladim burda resmen yaMelegimm_2 sonucun noldu canım
Oy Kuzum çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahCanım gebeliğin tehlikeli olabilir seni zehirleyebilir ihmal etme 2 gün sonra kanı tekrarla sonuç yine böyle olursa hemen kadın dr.una git ihmal etme. Benim son gebeliğimde biraz daha geç kalsaydım yoğun bakıma alınıyodum erken farkedildi allahtan
Amin canm Rabbim kimseye yaşatmasınOy Kuzum çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Yok canım. Akıntım fazlaHastalandinmi cnm
Dua et canım inşallahDüşük çıkmış canım ya inşallah yükselir kötü düşünme hakkında hayirlisi inşallah cnm umarim bebisin seninledir
Akıntı olması hamilelik belirtisi mi ? Ben önceki adetlerini çok hatırlayamıyorum ama bat a 6 gün var arada akintim oluyorYok canım. Akıntım fazla
Bilmiyorum ki canım daha önce hiç hamile kalmadım olursa ilk olacakAkıntı olması hamilelik belirtisi mi ? Ben önceki adetlerini çok hatırlayamıyorum ama bat a 6 gün var arada akintim oluyor
Inşallah olur :)Bilmiyorum ki canım daha önce hiç hamile kalmadım olursa ilk olacak
İnş cnmInşallah olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?