Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Peki canım adet bittikten hemen sonra mı başlamak gerek bu soğan kürüne sen nasıl yaptın?

Peki canım adet bittikten hemen sonra mı başlamak gerek bu soğan kürüne sen nasıl yaptın?
Evet canım Adetim bittikten 3 gün sonra başladım Sabahları aç karnına gece yatarken gene hafif aç karnına içtim..

Soğan kürünün hiçbir zararı olmadığını aksine birçok faydası olduğunu birçok yerden okumuştum Örneğin iltihabı kisti miyomu çok iyi geliyormuş adet de birlikte söküp atıyormuş kadınsal hastalıklar için çok güzel bir yontem

Açıkçası Ben bu ay adet ile birlikte sökülmeye bekledim ama olmadı nasipte bebek varmış:)

Senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına :)
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Canım benim 2 gündür idrar yolu enfeksiyonum var doktor ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum doğal yöntemlerle halletmek istiyorum bakalım bu ay adet olursam başlicam soğan kürüne :)

Sağol canım benim çokça Amin inşallah darısı sizlerin başına

Kız kardeşimin de İdrar yolu enfeksiyon sorunu vardı o da aynı şekilde ilaçları kullanmak istemedi Soğan kürünü denedi ve bana söylediği şey inanılmaz derecede kremsi bir akıntısı olmuş sarı renkte sanırım iltihabı sökülmüş Aynen canım Sen de dene Hatta bir araştır istersen o kadar çok soğan kürünü kullanan ve faydasını gören kadınlar var ki şaşırırsın

Şifa olsun şimdiden

Ay şu 2 gündür içim içimi yiyordu valla çok sevindim umut oldu bana çok teşekkürler :))

Kızlar 5.24 çıktı ya artmış ama 10 üzeri bi değer bekliyordum ben

Kızlar 5.24 çıktı ya artmış ama 10 üzeri bi değer bekliyordum ben
Canım seni üzmek istemem inşallah düşündüğüm gibide değildir ama senin gebeliğin sağlıklı gibi gelmiyo çünkü döllenme olduğu zaman zaten 10 oluyo en geç 10 güne dölleniyo bu yumurta o zaman ilişkin oldu mu bi hesaplar mısın. İnan üzülmeni hiç istemem kaç gündür umutla bekliyorsun bende bi umut güzel haber bekliyorum senden değerin çok düşük normalde 10 değeri 6 günde olması gerekiyodu 2 gün sonra tekrar yap istersen

Valla bilmiyorum canım düşünmeyeceğim de artık ne olursa Allah tan bekleyeceğim ya adet 10 gün gelmezse öyle giderim yok 2 güne bir gitmem herşeyin hayırlısı

Valla bilmiyorum canım düşünmeyeceğim de artık ne olursa Allah tan bekleyeceğim ya adet 10 gün gelmezse öyle giderim yok 2 güne bir gitmem herşeyin hayırlısı
Canım gebeliğin tehlikeli olabilir seni zehirleyebilir ihmal etme 2 gün sonra kanı tekrarla sonuç yine böyle olursa hemen kadın dr.una git ihmal etme. Benim son gebeliğimde biraz daha geç kalsaydım yoğun bakıma alınıyodum erken farkedildi allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…