- Emoji Skoru
- 9.216
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Off hala çıkmamışsonucun çıktımı kaç haftalıkmış bebiş
Peki canım adet bittikten hemen sonra mı başlamak gerek bu soğan kürüne sen nasıl yaptın?AA kızlar bide bisy daha söylemek istiyorum size, Ben de 7 milimlik bir miyom vardı onu temizlemek için soğan kürü uygulaması yapılıyormuş artı bir de hamilelik için ama düzenli bir şekilde yapmak gerekiyor Sabah akşam aç karnına 15 gün boyunca yapıyorsunuz kızlar Ben yaptım hiç beklemiyordu bu ay hamile kaldım 8-9 aydır korunmuyorduk. aklınızda olsun mutlaka Denemekte fayda var
ayyy allah merakta bıraktılar biziOff hala çıkmamış
Evet canım Adetim bittikten 3 gün sonra başladım Sabahları aç karnına gece yatarken gene hafif aç karnına içtim..Peki canım adet bittikten hemen sonra mı başlamak gerek bu soğan kürüne sen nasıl yaptın?
Ay takvimi ekledim kuzum sat gunumden hesaplama yaptim 5 haftalık gorunuyorayyy allah merakta bıraktılar bizi
Ay takvimi ekledim kuzum sat gunumden hesaplama yaptim 5 haftalık gorunuyor
Senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına :)Evet canım Adetim bittikten 3 gün sonra başladım Sabahları aç karnına gece yatarken gene hafif aç karnına içtim..
Soğan kürünün hiçbir zararı olmadığını aksine birçok faydası olduğunu birçok yerden okumuştum Örneğin iltihabı kisti miyomu çok iyi geliyormuş adet de birlikte söküp atıyormuş kadınsal hastalıklar için çok güzel bir yontem
Açıkçası Ben bu ay adet ile birlikte sökülmeye bekledim ama olmadı nasipte bebek varmış:)
Aminnn aminn inşallah dualarimdasinizzhayırlı sağlıklı olsun kuzum:rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma
Senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına :)
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Canım benim 2 gündür idrar yolu enfeksiyonum var doktor ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum doğal yöntemlerle halletmek istiyorum bakalım bu ay adet olursam başlicam soğan kürüne :)
Ay şu 2 gündür içim içimi yiyordu valla çok sevindim umut oldu bana çok teşekkürler :))Sağol canım benim çokça Amin inşallah darısı sizlerin başına
Kız kardeşimin de İdrar yolu enfeksiyon sorunu vardı o da aynı şekilde ilaçları kullanmak istemedi Soğan kürünü denedi ve bana söylediği şey inanılmaz derecede kremsi bir akıntısı olmuş sarı renkte sanırım iltihabı sökülmüş Aynen canım Sen de dene Hatta bir araştır istersen o kadar çok soğan kürünü kullanan ve faydasını gören kadınlar var ki şaşırırsın
Şifa olsun şimdiden
Rica ederim canım benimAy şu 2 gündür içim içimi yiyordu valla çok sevindim umut oldu bana çok teşekkürler :))
Bilmiyorum canım yarın öğrencem :)Neden gecikme olmuş ozaman canım üzülme sakın inşallah bir dahaki ay olur sakın umudunu kaybetme kuzum
Canım seni üzmek istemem inşallah düşündüğüm gibide değildir ama senin gebeliğin sağlıklı gibi gelmiyo çünkü döllenme olduğu zaman zaten 10 oluyo en geç 10 güne dölleniyo bu yumurta o zaman ilişkin oldu mu bi hesaplar mısın. İnan üzülmeni hiç istemem kaç gündür umutla bekliyorsun bende bi umut güzel haber bekliyorum senden değerin çok düşük normalde 10 değeri 6 günde olması gerekiyodu 2 gün sonra tekrar yap istersenKızlar 5.24 çıktı ya artmış ama 10 üzeri bi değer bekliyordum ben
Valla bilmiyorum canım düşünmeyeceğim de artık ne olursa Allah tan bekleyeceğim ya adet 10 gün gelmezse öyle giderim yok 2 güne bir gitmem herşeyin hayırlısıCanım seni üzmek istemem inşallah düşündüğüm gibide değildir ama senin gebeliğin sağlıklı gibi gelmiyo çünkü döllenme olduğu zaman zaten 10 oluyo en geç 10 güne dölleniyo bu yumurta o zaman ilişkin oldu mu bi hesaplar mısın. İnan üzülmeni hiç istemem kaç gündür umutla bekliyorsun bende bi umut güzel haber bekliyorum senden değerin çok düşük normalde 10 değeri 6 günde olması gerekiyodu 2 gün sonra tekrar yap istersen
Canım gebeliğin tehlikeli olabilir seni zehirleyebilir ihmal etme 2 gün sonra kanı tekrarla sonuç yine böyle olursa hemen kadın dr.una git ihmal etme. Benim son gebeliğimde biraz daha geç kalsaydım yoğun bakıma alınıyodum erken farkedildi allahtanValla bilmiyorum canım düşünmeyeceğim de artık ne olursa Allah tan bekleyeceğim ya adet 10 gün gelmezse öyle giderim yok 2 güne bir gitmem herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?