Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Gebeliğin kesinleşti yani canım gözün aydın inşallah sağlıklıdır bebişin
Insallah canım daha kese yok yani bebek de daha ortalıkta yok yani biz göremiyoruz daha doğrusu inşallah sağlıklı olur hayırlısıyla

Merhaba kızlar, Bat 17 şubat geçen ay kimyasal gebelik geçirdim inşallah bu ay olurum yeniden hamile pek umutlu değilim ama :)

Kızlar sonuç negatif

Merhaba kızlar, Bat 17 şubat geçen ay kimyasal gebelik geçirdim inşallah bu ay olurum yeniden hamile pek umutlu değilim ama :)
Ekledim hg aramıza inşallah pozitiff sonuçlar alirsin sende canm :)

ayy sanki kendi sonucumu bekliyorm çatladım meraktan
Ayyyyy canisim yaa inşallah seninde sonuclarini böyle heycanla bekleriizz
inşallah canım yaaaa inşallahh :) benim bugün idrarla beyaz damar gibi bi akıntı geldi göğüslerim yaklaşık 1 haftadır hassas sızlıyolar. 3 gündürde kasıklarımda sanki ateş var gibi bi his var yanıyo sanki dıştan bişey yok karnım şiş dün yürümekte zorlandım ara ara kasıklarım ağrıyo sanki kasıklarım şiş hareketimi engelliyor. Gören hayırlı olsun diyo Karnımı gösterip 6 aylık gibi duruyo karnım. sakladığımı düşünüyolar hamile olma ihtimalim yok 20 şubat batım adetten hemen sonra ilişkimiz oldu o zaman tutma ihtimali olabilir mi sence. bide göğüslerim şiş ve sert değil ama içten şiş gibi sızlıyo ilk defa yaşıyorm

Olabilir tabii ki kuzum ben bu ay hiç beklemiyordum belirti olarak da göğüste hassasiyet ve sızlama, sol kasıkta batma Bir de normal adet ağrısı vardı

Boşver canım Sen milleti kim ne derse desin hiç takma kafana Rabbim inşallah en kısa sürede sağlıklı bir Bebiş nasip etsin sana

ağzın bal yesin canım. umut oldun bana. bu ay umutluyum göğüslerim bana umut oldu. inşallah güzel haberler alırım bende

AA kızlar bide bisy daha söylemek istiyorum size, Ben de 7 milimlik bir miyom vardı onu temizlemek için soğan kürü uygulaması yapılıyormuş artı bir de hamilelik için ama düzenli bir şekilde yapmak gerekiyor Sabah akşam aç karnına 15 gün boyunca yapıyorsunuz kızlar Ben yaptım hiç beklemiyordu bu ay hamile kaldım 8-9 aydır korunmuyorduk. aklınızda olsun mutlaka Denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…