- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
2018 yılı bize uğurlu gelsin canimm Allah kalbimize göre verir insallahhBende varım canım :) Bat 22 ocak
Amin canımm allah tüm isteyenlere nasip etsin .2018 yılı bize uğurlu gelsin canimm Allah kalbimize göre verir insallahhne zamandan beri istiyorsun sen canim
Melegimm_2 (bat) 9 Ocak
Gzmlkz (bat) 22 Ocak
Çok geçmiş olsun canım üzülme inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alirizz burda hepimizinnAmin canımm allah tüm isteyenlere nasip etsin .
3 4 aydır istiyoruz canım geçen ay düşük yaptım bu aradaüstünden 2 adet gördüm düzensiz oldu bu ay inşallah birdahaki ay düzene girer
inşallah canımmÇok geçmiş olsun canım üzülme inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alirizz burda hepimizinn
Ay hadi pozitif sonuçlarla inşallah canimmBat 30aralik beklemedeyim.2gun once idrar testi yaptim test bozuk cikti yrn yine yaoicam adet olmazsam eger
Canım senin bat gününü anlayamadimBeen daha yenı adet oldum olm gunum bugun 45 gun sonrasında sukur
İnssllah canim hayirlisi neyse o olsunAy hadi pozitif sonuçlarla inşallah canimm
Ağrı sızı varmı yada akinti belirtilerin nelerİnssllah canim hayirlisi neyse o olsun
Vala agrik.bazen adet agrisi gibi var akintida valla demin iste beyaz uzayan bi akinti vardi bilmiorumAğrı sızı varmı yada akinti belirtilerin neler
AA akıntı hamilelik isaretidir bidakahi testi ne zaman yapicaksinVala agrik.bazen adet agrisi gibi var akintida valla demin iste beyaz uzayan bi akinti vardi bilmiorum
Yrn yapicam canimAA akıntı hamilelik isaretidir bidakahi testi ne zaman yapicaksin
Bat gunum bugun cnm sanırım 30 ocak olur bıdahaCanım senin bat gününü anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?