- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim siz kaçtınız sanırım. hade öpüyorum sizi.
kıslar ben geldim doktor keseyi gördü boşmu dolumu karar veremedi çok yeni dedi kan tahlili verdim bu gece 10da çıkıcak yarım saatm kadı artık yarın sabah haber veririm doktora çok sinir oldum yarın anlatırım misafirlerim var öptm dua edin nasipçim tamm sabrecez oluşun okula başlasında bizde sana kavuşalım
pınarcım sen nasılsın hayatım ben idare ederim ay ben bu ay çok tuhafım nedense içimden hiç gün saymak gelmiyor sabah takvime bakınca benimde 8 günüm kalmış olduğunu fark ettim :1closedeyes:
kıslar ben geldim doktor keseyi gördü boşmu dolumu karar veremedi çok yeni dedi kan tahlili verdim bu gece 10da çıkıcak yarım saatm kadı artık yarın sabah haber veririm doktora çok sinir oldum yarın anlatırım misafirlerim var öptm dua edin nasipçim tamm sabrecez oluşun okula başlasında bizde sana kavuşalım
HAMİŞİM HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
testim olumlu çıktı değerlerim iyiymiş sormayın birlmiyorum değeri ama ben kendi doktoruma gidemedimya kendi doktorum bana 2 gün sonra gel dedi
günaydın kıslar BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
günaydın dünürüm nasılsınnn
iyim dünürcümm nolsun geldik işimize gene kaydirigubbakcemile2
sende iyisin damadım iyi a.s.