Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sen hangi doktora gidiyorsun ? istanbulun neresindeydin
mervecim 2 saat sonra veriyorlar bende gece yazarım size ölücem meraktan ya
anam siteme bişey olduuuu kimde kan uyuşmazlığı var yav bende varda merak ettim
gülşencim senin kanaman ne oldu ben bu gün doktora gittim kanaman var ama küçülmüş dedi gene progestan verdi senden kanama geldimi dedi gelmedi diyince bu iyi dedi kalp atışlarınıda duyduk şükür
evet bizde kan uyuşmalığı var ama doğumda iğne vuruyorlarmış bunun için bunu nasıl farkettiniz kızlar maşşah yani
evet bizde kan uyuşmalığı var ama doğumda iğne vuruyorlarmış bunun için bunu nasıl farkettiniz kızlar maşşah yani
Canım benim kanamamdan haberim yarın olacak allahın izni ile......en son gittiğimde boyutunda bir değişiklik yoktu....artış olmaması sevindirici bişey dedi....benimde dışta herhangi birşey yok çok şükür......bakalım yarın ki doktor farklı ,oda görecek mi bu kanamayı....birde bişey okudum seher belki sende okumuşsundur.....bizde ki bu kanama benim doktora göre progesteron hormonu yetersizliğinden kaynaklanıyor....bebek 12.haftadan sonra kendi progeston hormonunu kendisi sağlıyormuş bence güzel haber bu....ve kalbin rahat olsun....bir bebeğin kalp atışı duyulduktan sonra şayet lekenlenme yoksa hayatta kalma şansı % 96 imiş.....yani endişe etme.....
inşallah yarın hepimiz güzel haberler vericez inş sonucun iyi çıkar canım ya
esma bişey olurmu sence korktum şimdi