- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
evet ya bana öyle bişey yapmadılar hemde biliyordu doktorum.
nasıl yapmaz nasıl bir dr muş o benimki kanaman bile olsa geliyorsun iğneni yapıyoruz dedi inş. düşürdüğün bebeğinde kan grubuda seninki gibi (-)dir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya bana öyle bişey yapmadılar hemde biliyordu doktorum.
1 saatim kaldı kızlar ay çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ay kızlar ya ailemden biri gibisiniz iyiki varsınız her derdimde yanımdasınız keşke buluşabilsek tanısam yakından hepinizi seviyorum sizi hamişler ( hepimiz hamişizya ondan yazdım)
merve daha vericek aslı bildiğim kadarıyla
canım bebişlerimiz arasında 2 ,5 haftamı var şimdi bizim ay ne güsel ya heyecandanmıdır bilmem karnım uyuştu sanki
bak aslı verdim buay sıramı sana hadi iyisin:sm_cool:
kızlar ben çıkıyorum hayır dualarınızı bekliyorum allahım herkezin gönlüne göre versin nasipçim seni çok özledim ya şebocum merak ediyorum nerdesin
canım benim hadi gözümüz aydın,insallah hayırlı bi şekilde doğumunu da yaparsın,darısı bizlere dua et cnma.s.günaydın esmacım canım hamişim günaydın kızlar ben test yaptım ilk çizgi belirgin 2cisi silik çıktı bugün doktora gidicem dua edin bana lütfen
işte geldim burdayım cnm benim.Şebnemcim sen nerdesin ??? Pınar ayşe nasip nazmiye raziye sinem gülşen huuuuuuuuu nerdesiniz?
şebnem bak önce Aslı sonra sen demiştim hamişlik için sıra sende..Varmı belirti değişik birşey?
gülşencim senin kanaman ne oldu ben bu gün doktora gittim kanaman var ama küçülmüş dedi gene progestan verdi senden kanama geldimi dedi gelmedi diyince bu iyi dedi kalp atışlarınıda duyduk şükür
hadi hayatımj hayırlısı seni şimdiden tebrik ederim bebişimgünaydın esmacım canım hamişim günaydın kızlar ben test yaptım ilk çizgi belirgin 2cisi silik çıktı bugün doktora gidicem dua edin bana lütfen
kızlar okullar açılana kadar idare edin beni ama merak ettiğin için tşk ederim canımayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesinnn??
nasip gelmişin seni gördüm çok şükür..merakta kalıyo insan..
benim fırlamadan ancak akşamları bana sıra geliyor hayatımgünaydın canım tşk ederim sizin için bol bol dua edicem şu doktoumda iyi şeyler söylicek inş üzülmicem evet esmacım ondan korkuyorum o yüzdende erken gitmek istiyorum kızlar yarın sağlıklı bir hamiş olarak gelicem inş karşınıza çok heyecenlıyım ya nasip neden akşmları giriyorsun ya özlüyoruz seni ayşem sende yoksun nerdesiniz kızlar ya
hayatım çok sevindim bu hyabere hayırlısıyla birşeycik olmayacak alacaksın bebişini kucağınagünaydın kızlar esma emel derya aslı mervecim ve aklıma gelmeyen unuttuğum tüm güzel hamişler ve hamiş adayları aslı benim belirtilerimin aynısı var sende yaşasın bebbiş geliyo bende gittim doktora kalbi atıyo minik kuşumun bu gün gördük allaha şükür ama kanamam ufalmış yani hala devam ediyo doktorun dediğine göre ufalması iyi bi sürü tahlil istedi öğlenden sonra tekarra gidicem
kız hani nerdeyim ben sende mi esma gibi beni boşlamaya başladın derkennnntekrar günaydın esmacım..Sen nasılsın Batu nasıl?
Sehercim hoşheldin..Senin adına çok sevindim..İnşallah sağlıkla kucağınada alacaksın..
Aslıcım sende de bir aksilik olmayacak merak etme moralini yüksek tut.
Merve nerdesin??? Merve 2 canım umarım en kısa zamanda bizlerde mutlu haber alırız..
kızlar kızmayın bana ama içimden öyle geliyor ne yapayım..Olsaydı 1 sene içerisinde dış desteksiz olurdu sanırım..Allahım inşallah daha uzun bekletmez hiçbirimizi
Şebnemcim sen nerdesin ??? Pınar ayşe nasip nazmiye raziye sinem gülşen huuuuuuuuu nerdesiniz?
şebnem bak önce Aslı sonra sen demiştim hamişlik için sıra sende..Varmı belirti değişik birşey?
ben nerdeyim aşk olsun demekki gözden ırak olan gönüldende ırak oluyormuşevet ayşe nerdesin şebnemde yok sinemde yok nerdesiniz kızlar unuttuğum var mı asiyede yok dimiCADIARZU
hayatım sabahtan beri o kadar kaynatmışlar ki geçmişi okumakla meşguldümhoşgeldin nasiipp nerelerdesin kız dün seslendim ama duymadın sanırım