geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
canlarım beni merak etmişinizi allah eksikliğinizi göstermesin.
dün işe gelmedim astım işi bütün gün evde takıldım vee gelir gelmez önce geçmişi okudum çok güzel haberler aldım maşallah
aslıcım
sana maşallah dünürüm bukez allah sevindirecek inşallah çok sevindim hayatım tebrik ederim. kucağına alıp misss gibi koklamayı da nasip etsin canım benim.
sehercim sende doktora gitmişin azalma varmış çok sevindim. çok güzellll hep iyi haberler alalım inşallah.
derya sende k.y k.ç.n.a tekmeyi salla gitsin bu deli kocanın. allah onu bildiği gibi yapsın. ısrarlı ol sakın pes etme. hamileliğinin keyfine var anacım. aklına bile getirme.
boddim batu kalçana ağırlığını mı veriyo nurtopu gibi doğcak inşallah doktorun ne diyo peki normalmiymiş.
emelim bende henüz bi numara yok son üç gün akıntı var.bide gaz var. ateşimi ölçmeyi hep unutuyorum hala ölçmüş değilim. başka başka belirti adına bişi yok inşallah hamişimdir. göğüslerimde hiiiiç bir hassaslık ağrı filan yok ama ne iş?
ayşem sende badireler atlatmışsın allah korumuş geçmiş olsun sanada canım.
mervem gülşenim nasibim sinemim pınarım raziyem nazmiyem merveikimiz sizler de iyisiniz çok şükür gerçi dün sinemde yokmuş galiba. başka unuttuğum kimse yok dimi inşallah