- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
günaydın esmacım nasılsın batuş nasıl öpüyorum onuŞeniz
batuş mu iyi teyzesii ama kızlar benim bu sağ kalçam özellikle akşamları çok ağrıyo yaaa adım atamıyorum drda izinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın esmacım nasılsın batuş nasıl öpüyorum onuŞeniz
valla ikimizde iyiyiz mi desem yoksa damadın yüzünden geceleri uyuyamıyorummu desem ya cidden ben ağızüstü yatardım ölsemde yan yatamam uyuyamıyorum geceleri kızlar yaaa
İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM ALLAHALLAH BAŞKA DR.ÇIKSAN OLMAZ MI Kİ YADA DR.NU ARA BİR SOR İSTERSEN CANIM:1hug:batuş mu iyi teyzesii ama kızlar benim bu sağ kalçam
özellikle akşamları çok ağrıyo yaaa adım atamıyorum drda izinde
şimdi kuzenle görüştüm hastanede çalışıyorya ordaki dr soracak neyin nesiymiş buİYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM ALLAHALLAH BAŞKA DR.ÇIKSAN OLMAZ MI Kİ YADA DR.NU ARA BİR SOR İSTERSEN CANIM:1hug:
batuş mu iyi teyzesii ama kızlar benim bu sağ kalçam özellikle akşamları çok ağrıyo yaaa adım atamıyorum drda izinde
esmacım gunaydın ya hıc sorma benım de ozellıkle bıraz ayakta kalayım kalkınca yuruyemıyorum sol bacagım kasıyo benımde neden oluyokıı bende gııdınce sorucam bakalım doktora
bir hurafeden yola çıkarak sana bir yorum yapayım senin kızın olacak nazmiye
haaaa bu arada çin takvimine baktınmı ne diyo
evet çin takvimide kız dıyoo hayırlısı canım ya kızı erkegı hıc farketmıyo saglıklı olsundaaa
günaydın esmacım..geçmiş sayfaları biraz gözden geçirdim ama senin kaç aylık hamile olduğunu anlayamadım...bi de oğlun mu olcak adınıda batu mu koycaksın?
nazmiye peki sen kaç aylık hamilesin?yaa kusura bakmayın yeni katıldım sizi iyice tanımak istiyorum.