- 7 Mayıs 2008
- 7.418
- 10
saol aylincim sende hoşgelmişsin nası gidiyo kocana da kavuştun dimi allah ayırmasın bidaha
sağol canım, evet kavuştuk şükür:asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol aylincim sende hoşgelmişsin nası gidiyo kocana da kavuştun dimi allah ayırmasın bidaha
aylincim ben 1 bucuk yıldır her ay o tek çizgiyi gördüm.:çok üzgünüm:inşallah bundan sonra görmeyiz:1hug:
canım sanırım duphaston ve serophene kullanıyorsun bende ilk defa ocakta kullanmaya basladm ve ilk seferdehamile kaldı hiç umudunu yitirme ben artık tamameen yitirmiştim ve mucize oldu ilk ay hamiş kaldım darısı isteyen herkesin basına aramak cok zor biliyorum...
evet :1hug:ayy bunu duymak çok güzel allah razı olsun.benim 3. kullanışım olucak şuan ki ile
ama henüz 3. ye başlamadım hayırlısı.öptüm seni.
sen nasıl kullanıyorsun bana adetin 5.günü serophene baslayacaksın dedi sabah akşam aldım zaten 10 tablet var içinde.duphastonada adetin 15.günü basldım 10 gün sabah akşamda onu içtim
başlama günleri aynen o şekilde seropheneyi önce sabah aldım sadece.2. ay sabah akşam dedi gene az geldi.şimdi duphaston kullanıyom.adet olunca dr gitcem adetin 5. günüde seropheneye başlıcam sabah akşam 2 şer tane alcam
yani serophene yi sabah akşam aldın simdi duphastonuda sabah akşam alıyorsun demi?cünkü bende hastalanmayı beklıodum baktım hastalanmıyorum inşallah sende bu ay o mutlulugu yasarsın ve cok inanıyorum progesteron seviyen kac cıkmıstı benim 2.36ydı seninde o civarlardaysa hiç korkma olacak allahın izniyle
evet sabah akşam alıyorum.3 tane kaldı.seropheneyi kullandım 2 hafta önce falan yumurtalara bakmıştı gelişme yok dedi doz az geldi dedi.sonra duphaston verdi işte onu kullanıyorum şuan.progesteronumu bilmiyom.sen duphaston kullanırkanmi hamile kaldın.ben bu aydan geçtim inşallah nisanda diyorum.:1hug:
ben seropheneyi içtim 15. günü duphastona basladım ve onu içerken hamile kalmısım bende senin gibi bu ay umudum yok diyordum ama inşallah
nevgülcüm 2 günde bile gelişip çatlıyo yumurtan sakın umutsuzluğa kapılma
kayboldularkaydirigubbakcemile3kızlar huhu ses verin canlarım aylin beyza