- 7 Mayıs 2008
- 7.418
- 10
günaydın hanımlaaarkaydirigubbakcemile3
BU ARADA BEN BURALARDA DİİLKEN HAMİŞ OLANLAR, BEBİŞİNİ DOĞURANLAR, GÖZÜMDEN KAÇMIŞ OLMA İHTİMALNE KARŞI TOPLUCA HEPİNİZİ TEBRİK EDERİİİM,DARISI BAŞIMIZA OLSUN:enbuyukkk:
kızlar ben dün o sıkıntıyla gittim test aldım bi tane, adet belirtisi hissettikçe keyfim kaçana kadar dedim bi kez üzüleyim, kapı gibi tek çizgim var! önce üzüldüm haliyle ama sonra iyiki yaptım da emin oldum dedim.. umutlanmaya gerek yok..yerimsenibengörüşürüz aylincim ama hamişlikte de adet belirtileri oluyo umudunu kaybetme
canımm hoşgeldin, iyiyim ben, sen de inşallah.. takma kafana bişeleri hayırlısı olsun.. gelir bebişler vakitleri gelince.:ecrin_bebek:selam kızlar
biliyorum bana kızgınsınız ama gördüğüm kadarıyla kimsenin aklına gelmemişim yırtmışım yanikaydirigubbakcemile3
neyse idil bebek aramıza hoşgeldin gülşen hayatım sanada büyük geçmiş olsun allah iyinizide nazardan saklasın
mervecim kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma yok anlaşıldı mı
aylincim aşkım nasılsın
diğer bayanlar umarım sizlerde iyisinizdir
ben biraz burukkum bizim akraba 2 ay önce spirali çıkarttı ve kadının 2. denemesinde çift çizgi anasını satayım ben 2 senedir uğraşıyorum halal birşey yok
deli olmak içten değil ama umudumu yitirdim artık kısmet değilmiş ne yapalım
kızlar ben yarında yokkum istanbula gidiyoruz bu akşam yarın döneceğiz kendinize dikkat edin
canımm kız demek, sağlıkla kucağına da al inşallah.selam kızlar hepiniz nasılsınız bakalım idil bebişimiz hoşgeldin dünyaya allahım sana uzun ömürler versin
bende dün doktora gittim kızım olacak allahım nasip ederse gökçenim sagsalim dogum yapmayı nasip etsin
pınarcım baya büyümüşsünüz sizde allahım nazarlardan saklıasın
BU ARADA BEN BURALARDA DİİLKEN HAMİŞ OLANLAR, BEBİŞİNİ DOĞURANLAR, GÖZÜMDEN KAÇMIŞ OLMA İHTİMALNE KARŞI TOPLUCA HEPİNİZİ TEBRİK EDERİİİM,DARISI BAŞIMIZA OLSUN:enbuyukkk:
ben senden ümidimi kesmedimmhihoyyytdüşmediiiiiiiiii kız sinemmmmmmmmmmm ay kafam karıştı bütün gece karnım ağrıdı sabaha dedim kesin ateşim düşer ve regl gelir 37 çıktı ateşim ilginç bir durummirmirmirmir hamile olsam ama dünkü testte çıkmaz mıydı ya?
hayırlı olsun yeni eviniz,yorma çok kendinihepinize günaydın canlarım.bayadır uğrayamadım ev bulduk şükür taşınmadan bi boyayalım dedik 2 kanepe bi tv götürdük eve orada kalıyoduk dün akşam geldik.eşim boya işinde usta olduğu için zevkimize göre boyayalım dedik zor oluyo ama güzelde oluyo bide taşınsaydık. sağllığımıza gelince bende bebeğimde iyiyiz şükür büyümüş maşallah.sizlerde iyisinizdir inş.hepinizi tek tek öpüyorum kızlar Allaha emanet olun.bende küçük eşyaları kolileyim.çok iş var çoook.bugün buradayım fırsat bulursam gelmeye çalışırım.sizleri çok seviyorum hoşçakalın.a.s.