- 19 Mayıs 2008
- 7.467
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaayyy hayırlıı olsunnnnn canımmm inş sağlıkla kucağına al feyzacımmselam kızlar hepiniz nasılsınız bakalım idil bebişimiz hoşgeldin dünyaya allahım sana uzun ömürler versin
bende dün doktora gittim kızım olacak allahım nasip ederse gökçenim sagsalim dogum yapmayı nasip etsin
pınarcım baya büyümüşsünüz sizde allahım nazarlardan saklıasın
kısmet nasip işte allah hayırlısını versinnn canım bizedeselam kızlar
biliyorum bana kızgınsınız ama gördüğüm kadarıyla kimsenin aklına gelmemişim yırtmışım yanikaydirigubbakcemile3
neyse idil bebek aramıza hoşgeldin gülşen hayatım sanada büyük geçmiş olsun allah iyinizide nazardan saklasın
mervecim kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma yok anlaşıldı mı
aylincim aşkım nasılsın
diğer bayanlar umarım sizlerde iyisinizdir
ben biraz burukkum bizim akraba 2 ay önce spirali çıkarttı ve kadının 2. denemesinde çift çizgi anasını satayım ben 2 senedir uğraşıyorum halal birşey yok
deli olmak içten değil ama umudumu yitirdim artık kısmet değilmiş ne yapalım
kızlar ben yarında yokkum istanbula gidiyoruz bu akşam yarın döneceğiz kendinize dikkat edin
zeynep nasılsın nası gidiyor daha sık bekleriz cnmNasipcim iyi dileklerin için cok tesekkürler!!! Hamişlere de yazmıssın beni baş sıraya yani ÇOOK merci
slm güzel topiğimin güzel anneleri,anne adayları nasılsınızz?? ben yoğunum ankaradan kız arkdaşım geliyor evi toparlayıp işlerimi hallediyorum boş zamanım kalırsa da ders çalışcaam bana dua edin kızlar derslerim sınava yetişsin diyee.
Merveem canım insallah idrarda çıkmamıştır kanda baktırsana bi bu kadar merak ettirme bizi, hamişsen de değilsen de vardır allahımın bir bildiği,dualarım seninle cnm beniim.
İDİL bebiiiş hoş geldin dünyayaaaaaa, sağlıcakla büyü, allah analı babalı büyütsüün, darısı başımızaa insallah
bu arada kızlar 2.5 aylık olduk biz bugünn
ay inşallahh kızlarr ya ne bilim ateş düşmeyince biraz umutlandım bende inşallahhhh sağlıkla gelirmervişim işn. canım yaaa çok sevindim düşmediğine karın ağrısı olur merak etme yarında düşmezse bikaçgün daha bekle öyle yap testi yada direk kan testine ben ilk hamişliğimde adetim 4 gün geçmişti silik çıkmıştı canım o yüzden takma kafana idrarda belli bir seviyeye gelince çıkıyo belki o seviyeye gelmedi allah hayırlısını versin :
beyzacımm inşallahhh içine doğan doğru çıkar tatlımm sende hayırlısıyla bitince hapların hamiş kalırsın hemen umuyorummm:Saruboceq:günaydın kızlaaar
sinemim günaydın
mervecimm benim içimden güzel şeyler geçiyor başından beri ama hadi hayırlısı diyelim canım
pınaaar kocaman olmuş bebiş ayy ne güzel maşalllah
nasippcim seni hiç unuturmuyuz canımm...
herkese günaydınlar hayırlı günler.
günaydın nevgül kızlar ben çıkıyorum dün olmayan denetim bugün saat 10 da görüşürüz siz kaynatın ben gelince okurum ok
günaydın razis hoşgeldin maşallah bu kadar ismi biranda hatırladın ve karıştırmadan saydın.ne güzel.ben daha bi seni sinemi ve merveyi biliyom.kaydirigubbakcemile3 yavaş yavaş inşallah diğerlerinide tanırım.