- 2 Ocak 2009
- 8.914
- 26
- 43
kızlar denetim iptal yarına ertelendi canlarım ben burdayım
kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar denetim iptal yarına ertelendi canlarım ben burdayım
slm kızlar geldinizmi yemekler yendi karnınız doydu çalışmaya devam
canım mervem üzülme bitanem her ne kadar bunu sana söylesemde kendimide dizginleyemesemde sabır güzelim rabbim bize sabrını versin ki bebeğimiz sabrımızın sonucu olarak gelsin tamam mı inan seni çok iyi anlıyorum
selam kızlar
biliyorum bana kızgınsınız ama gördüğüm kadarıyla kimsenin aklına gelmemişim yırtmışım yanikaydirigubbakcemile3
neyse idil bebek aramıza hoşgeldin gülşen hayatım sanada büyük geçmiş olsun allah iyinizide nazardan saklasın
mervecim kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma yok anlaşıldı mı
aylincim aşkım nasılsın
diğer bayanlar umarım sizlerde iyisinizdir
ben biraz burukkum bizim akraba 2 ay önce spirali çıkarttı ve kadının 2. denemesinde çift çizgi anasını satayım ben 2 senedir uğraşıyorum halal birşey yok
deli olmak içten değil ama umudumu yitirdim artık kısmet değilmiş ne yapalım
kızlar ben yarında yokkum istanbula gidiyoruz bu akşam yarın döneceğiz kendinize dikkat edin
selam kızlar
biliyorum bana kızgınsınız ama gördüğüm kadarıyla kimsenin aklına gelmemişim yırtmışım yanikaydirigubbakcemile3
neyse idil bebek aramıza hoşgeldin gülşen hayatım sanada büyük geçmiş olsun allah iyinizide nazardan saklasın
mervecim kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma yok anlaşıldı mı
aylincim aşkım nasılsın
diğer bayanlar umarım sizlerde iyisinizdir
ben biraz burukkum bizim akraba 2 ay önce spirali çıkarttı ve kadının 2. denemesinde çift çizgi anasını satayım ben 2 senedir uğraşıyorum halal birşey yok
deli olmak içten değil ama umudumu yitirdim artık kısmet değilmiş ne yapalım
kızlar ben yarında yokkum istanbula gidiyoruz bu akşam yarın döneceğiz kendinize dikkat edin
selam kızlar hepiniz nasılsınız bakalım idil bebişimiz hoşgeldin dünyaya allahım sana uzun ömürler versin
bende dün doktora gittim kızım olacak allahım nasip ederse gökçenim sagsalim dogum yapmayı nasip etsin
pınarcım baya büyümüşsünüz sizde allahım nazarlardan saklıasın
slm güzel topiğimin güzel anneleri,anne adayları nasılsınızz?? ben yoğunum ankaradan kız arkdaşım geliyor evi toparlayıp işlerimi hallediyorum boş zamanım kalırsa da ders çalışcaam bana dua edin kızlar derslerim sınava yetişsin diyee.
Merveem canım insallah idrarda çıkmamıştır kanda baktırsana bi bu kadar merak ettirme bizi, hamişsen de değilsen de vardır allahımın bir bildiği,dualarım seninle cnm beniim.
İDİL bebiiiş hoş geldin dünyayaaaaaa, sağlıcakla büyü, allah analı babalı büyütsüün, darısı başımızaa insallah
bu arada kızlar 2.5 aylık olduk biz bugünn
Nasipcim iyi dileklerin için cok tesekkürler!!! Hamişlere de yazmıssın beni baş sıraya yani ÇOOK merci